- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Köszi a válaszokat!
''...de sztem ennek nincs jelentősége...''
Azért én furcsálom ezt egy kicsit. Az iAudio kisebb készülékeiben normálisan működik az EQ, és csak az M3-ban valamint az X5-ben találkoztam idáig ezzel a faramuci megoldással.
Egyébként én 1kHz környékén szinte mindig beállítok kisebb nagyobb csillapítást (fülestől függően). Nem tartom kizártank, hogy e nélkül is szépen szól az M3, de ez akkor is nagyon különös. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
jesusbro #113 üzenetére
Szia jesusbro!
Először is grat. a lejátszóhoz!
Volna egy-két kérdésem a lejátszóval kapcsolatba:
1. Tekerés közben hallható a zene?
2. Egy adott track-en belül lehet-e döbb bookmark-ot is használni?
3. Dynamic playlist-ből hány hozható létre?
4. M3U-t (WinAMP playlist) rendesen kezeli?
5. Számváltáskor hallható-e bármilyen apró zaj (G3-nál tapasztaltam ilyet)?
6. 96 kbps-os OGG-nál, ha hagyod végigmenni (ne tekerj bele) a számot, akkor végigjátsza? (G3-as 1-2 sec-et lecsíp a végéből)
7. Lassul-e a beindulás, és ha igen, akkor mennyit ha telepakolod számokkal?
8. Hallatszik-e HDD zaj (természetesen a fülesben) zenehallgatás közben?
[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
Máskor kicsit olvass vissza, mert a SunTec-et már reklámoztam én is egy pár hsz.-el korábban.
''...az iriver sokkal jobb mint az iaudio?''
Szvsz. ez a kérdés ma már helyesen így hangzik:
Az iAudio sokkal jobb mint az iRiver. A válasz pedig az összehasonlítani kívánt termékektől függően: igen egy picit, vagy sokkal.
Az iRiver egyébként jó márka (én már a második ilyen típusú készülékememt nyúzom), de most perpill. szvsz. az iAudio ráver szinte minden területen az iRiver-re. Nem szivesen mondom ezt, de így van. -
<Adamsky>
nagyúr
Na itten vagyok.
Erről az oldalról nem rendeltem, de sanszos, hogy fogok, mert én pedig egy G3-at néztem ki magamnak.
Kb. 2 évvel ezelőt rendeltem a Comp-U-Plus-ról. Pontosabban nem én rendeltem, hanem az éppen USA-ban tartózkodó ismerős. Ott 10$ körüli postaköltség jött rá az árra. Ha jól látom, akkor itt a SunTec-nél az ár már tartalmaz mindent. Persze csak akkor, ha az USA-ba történik a kiszállítás. A kezőoldalon (baloldalt keretes szöveg alja) azt írják, hogy nem zárkóznak el a nemzetközi rendeléstől sem, de erről sehol sem találtam további infót. Én azt tenném a helyedbe, (valamint a helyembe) hogy dobnék nekik egy mail-t, és rákérdeznék a küldés mikéntjére, ill. anyagi vonzatára. Vagy ha van amerikai ismerős, akkor felhívatnám vele az oldal tetején levő számot.
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem tudom, hogy fontos-e neked, de:
- az MPIO nem kezeli a FLAC-et
- nem sokkal, de az MPIO nehezebb (~20g)
- aztán ott van ez a nagyon fura technikai adat:
Fülhallgató kimeneti jel: 2 x 6 mW (SRS nélkül)
Fülhallgató kimeneti jel: 2 x 30 mW (SRS használatával)
A 2x6mW szvsz. kevés. Az SRS tudtommal egy mély/magas hang kiemelő rendszer. Hogy ez hogyan is ''csinál'' a 2x6mW-ból 2x30mW-ot, az nekem nem világos. -
<Adamsky>
nagyúr
Itt Bővebben: link 50$ különbség van az M3 (290$) és az M3L (340$) között. Viszont van itt 40Gbyte-os változat is az ''alap'' M3-ból 370$-ért.
Így -- ha tényleg nem érdekel az M5 -- csak rajtad múlik, hogy a nagyobb vinyó, vagy a hosszabb üzemidő mellett döntesz (úgy látom, a kettő kombinációja még nem lehetséges). Nálam a nagyobb üzemidő lenne a befutó.
''Hmm, most várjak 2-3 hónapot ezért, nehéz ügy. Mennyire biztos ez a megjelenés?''
A megjelenés időpontja nem 100%, de talán ápr. végéig érdemes lenne várni. -
<Adamsky>
nagyúr
''...először itthon megnézem élőben...''
Na ezt írtam én is. Tudásban ugyanis egyértelműen M3.
Csak aztán ott van mág az a fránya hangminőség, amiről szvsz. mindenképp személyesen kell meggyőződni.
Ja és még egy (két) dolog.
Nem tudom, hogy tudod-e, de van az M3-ból egy L-es (M3L) változat, ami dupla akkora üzemidővel bír. Ha már úgyis amcsiból hozatod a cuccot, akkor én meggondolnám, hogy esetleg egy olyat vegyek.
Aztán itt van -- akarom mondani lesz -- az utód, az M5. Állítólag ápr. május tájékán jön ez is:
Bővebben: link -
<Adamsky>
nagyúr
''...feladja postán mint ''személyes holmi'' vagy akármi, akkor elvileg megúszom a vámot, ugye...''
Nekem az első iRiver-em ''jött be'' így az országba minden gond nélkül. Volt még a csomagban egy-két ruha, meg ez+az. Gondolom látták, hogy magán használatra jött a cucc (lévén csak 1db volt benne). Azóta egy másik ismerős pedig személyesen hozott nekem egy iMP-550-est (tavaly) a táskájában, szintén minden gond nélkül.
A két megoldás közül egyértelműen az utóbbit lenne érdemes ''eröltetned''
Annak ellenére, hogy az iRiver-hez ''húz a szívem'', nagy valószínűséggel én is M3-at vennék. Persze előtte biztos, hogy kipróbálnám mindkettőt Pesten valamelyik üzletben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Synology NAS
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest