- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
<Adamsky> #116 üzenetére
igen. de sztem ennek nincs jelentősége, annyi beállítási lehetőség van, hogy kizárt hogy nem találod meg a neked tökéletes hangzást.
mondom, iszonyat jól szól, egészséges basszus, meleg, telt hangzás, minden részletet hallasz, pedig csak egy 2e ft-os sony twin turbo-val használom. -
rumos14
nagyúr
válasz
<Adamsky> #114 üzenetére
nekem is egy ilyen lejátszóm van kb. egy hónapja, szóval megpróbálok válaszolni
1. Nem. Viszont lehet állítani a tekerés sebességét, ami elég hasznos sztem.
2. Nem. 1 Bookmark/track. Sose használom ezt a funkciót. Van viszont resume funckió. Azonban ha usb-re kötöd, elfelejti, hogy mit játszott le utoljára.
3. 100 v. 200 asszem. Ezt sem használom sosem.
4. Igen, be kell tenni a playlist könyvtárba és kész. Bár még nem használtam ezt a funkciót)
5. Nem.
6. Nincs ogg file-om, passz. Letöltök egyet és kipróbélom. Csak Neked, csak most
7. Kb. 5-7 mp. alatt bebootol, most 5 giga zene van rajta. Sztem nem befolyásolja hogy mennyi van rajta, ugyanis ez nem csinál id3 database-t, mint az iPod meg a Zen stb.
8. A fülesben nem hallasz semmit. Maga a lejátszó hdd-je persze ad ki hangot amikor felpörgeti, de egyáltalán nem zavaró.
Amúgy ez egy k. jó lejátszó, sztem nagyon szépen szól, az effektek hasznosak és valóban javítanak a hangzáson, nem ilyen kamu az egész. Gyors az áttöltés (bár nálam ingadozik a sebesség 3 és 10 mb/sec között, gőzöm sincs mi alapján). Kicsi, nekem tetszik hogy van távirányítója, bár a sok kábel kicsit zavaró néha. A tokja is nagyon pöpec. 10 órát bírja gyakorlati használat során, (tekerek és tracket ugrok elég sokszor, effektek bekapcsolva) -
Boston Cézár
tag
válasz
<Adamsky> #31 üzenetére
hello!
ha még nem eldöntött a kérdés, és nem szempont a FLAC (veszteségmentes tömörítési formátum) akkor mindeképpen MPIO, mert egy világmárka termékét veszed és 2 év garanciát kapsz, valamint egy csomó pénzt megspórolsz...
én hallgattam MPIO HD300-at és elég hangosnak tűnt, ez persze relatív, kinek mi a hangos.... mondjuk nem használtam sokáig, de a hangzással nem lesz gondszerintem
persze az iaudio is jó, szerintem bármelyiket veszed, csak jól járhatsz, az anyagiakat leszámítva perzse ( meg a +1 év garanciát) -
Pá
addikt
válasz
<Adamsky> #33 üzenetére
Köszi, úgy tűnik már vak is vagyok...
Te rendeltél már innen? Lenne pár kérdésem mielőtt regelek.
1.Tapasztalat? Vélemény? Észrevétel? Gondolok itt olyanokra, hogy mennyi idő alatt érkezik meg, milyen állapotban, meg ilyesmikra, úgy mindenre ami fontos lehet.
2. Tudok fizetni magyar bankkártyával?(OTP rulez)
3.Ha Hungaryra rendelek, akkor is annyit kell fizessek mint az ott feltüntetett ár(+postaköltség) vagy arra jön valami vám, vagy adó vagy ilyesmi? Tudom már kérdeztem egy párszor...
Mert ha nagyon megvámoltatják, akkor tudnám amerikai rokonhoz rendelni, de ha nem muszáj(nincs +költség, ha kapásból Mora rendelem), nem bonyolítanám, és kihagynám őket. -
Pá
addikt
válasz
<Adamsky> #31 üzenetére
Nem fontos, mivel írtam, hogy már eldöntöttem, hogy iAudiot veszek, csak rossz érzés, hogy esetleg kapahatnék valami olyasmi olcsóbban.
FLAC meg mi?
Azt láttam, hogy nagyobb meg nehezebb, rossz pont és ezzel a 2x6mW-tal meg én sem nagyon tudtam mit kezdeni...
Inkább arra találjatok ki valamit, hogyan szerezzek az USAból(vagy nekem mindegy honnan) jó olcsón.
Elég lenne ha tudnátok olyan honlapot mondani ahonnan meg tudom rendelni, a többit meg tudom oldani, mert él kint rokon. A gond az, hogy nem találok olyan honlapot ahol árulnak 40 gigásat, mindehol csak 20as van.
Illetve találtam 40 gigásat is csak nem USAban, hanem Európában, ott meg ugyanannyiba kerül mint itthon. -
Pá
addikt
-
Pá
addikt
válasz
<Adamsky> #22 üzenetére
Nem tudtam egyikről sem, jó hogy mondtad.
Hát ha nem irreálisan drágább akkor mindenképp az L-es változatot venném, a gond csak az, hogy ilyet még sehol sem láttam, de majd most direkt figyelni fogom.
M5 annyira nem érdekel, M3 mindent tud, ami nekem kell(ami érdekelhet max nagyobb vinyó) színes kijelző meg ilyesmi nem szempont(csak többet fogyaszt), esetleg azért lehet érdekes az M5, mert ha megjelenik lehet, hogy lenyomja az M3 árát, erről mit gondolsz? Hmm, most várjak 2-3 hónapot ezért, nehéz ügy. Mennyire biztos ez a megjelenés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest