- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Én is így gondoltam először, hogy 14 óra(annyi van megadva gyárilag) bőven elég lesz, csak aztán gondolkoztam, hogy ha sokat ugráltatom a számokat(szokásom) akkor ez lecsökken 7-8ra, aztán ha öregszik az aksi is lemegy 5re az már kevésnek tűnt...
De ha nem ennyire drasztikus a helyzet lehet inkább veszek az M3L árából egy 40 gigás simát... -
Pá
addikt
A H120-nak mennyi üzemidő van megadva papíron? És mennyi idős? Mert arra is kíváncsi vagyok, hogy x idő használat után mennyit romlik az üzemideje. Ha esetleg legalább fél évnél régebb van meg erről is írhatsz, hogy mit tapasztaltál
to Rumos14: ok, gondoltam, hogy ez nem fog kapásból menni, nekem az is jó, ha majd a jövő héten beírod mit tapasztaltál, ha nem felejted el. -
jesusbro
csendes tag
Pá:
Máshol nem tudok ilyen tesztelési lehetőséget, szóval szerintem menj el a mamutba. Az Extreme Digitalnal ki van rakva egy m3 és egy h320, lehet velük játszani.
Lent a saturnban kézbe foghatod az összes többi vinyós mp3 lejátszót is.
X5-ről meg minden iaudio termékről egyébként itt lehet jókat olvasni:
Bővebben: link
passer:
Direkt kölcsönkértem egy ipod-ot, hogy legyen viszonyítási alapom.
iTunes-zal szoptam egy darabig, de annyira felidegesített, hogy letöröltem és kerestem
egy olyan programot, ami használható, nem ilyen szinkronizálgatós vacak. itunes minden mp3-at berak egy könyvtárba és azzal szinkronizálja az ipod-ot...
Nah ez a ''mesterségesintelligencia'' akaszt ki engem, én csak fel akarom másolni a számokat, meg törölni róla, meg értelmes hierarchiában tárolni, nem hangszínt állítani számokhoz, meg playlistekkel bíbelődni.
Az jó, hogy lehet 86 féle képpen csoportosítani a számokat, csak pont könyvtáranként nem.
A könyvtárszerkezetéről már nem is szólok semmit...
ipodról ennyit. Ki kell próbálni, aztán kinek mi tetszik jobban.
Nekem az m3.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
iPodot sem tudok szerezni, csak az apple honlapján láttam, hogy bezzeg az USAban milyen olcsó és elgondolkoztam rajta, hogy nem lenne rossz üzlet még pár ezer forintos postaköltséggel sem....)
Ha Nyugat-Európából rendelném akkor nem kell rá vám az EU miatt? Csak az a baj, hogy angliában az iAudio csontra annyiba kerül mint itthon...
USAban sajnos nincs ismerős, bár most hogy mondod tulképp van, de kb 1 évben egyszer látjuk őket, nem akarok szeptemberig várni. Vagy esetleg ő már elküldhetné nekem nem hivatalos csomagban? hmm, utána kéne nézni mennyibe kerül az iAudio az USAban...Nem tudjátok hol tudom megnézni? Nincs valami nagy amerikai online shop honlap címetek?
-
Pá
addikt
Thx, így nem is tünik rossznak, csak az a baj, hogy a repülőjeggyel elbukom az árkülönbözetet...
Viccen kívül, hogy tudok amerikából ilyesmit szerezni?
Csak szimplán megrendelem és kész is? És hol tudom megrendelni? Vám, hogy van?
Mégvalami: iAudio-t nem tudtok USA-ból vagy ami még jobb lenne Nyugat-Euorópából, olcsóbban? Az nagyon fasza lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest