- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topik zárva, ezentúl minden Huawei P8 Lite témával ide lehet fordulni.
Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
-
bala4
csendes tag
válasz
gianone #2291 üzenetére
tudom, mint említettem szoftveres(nek vélt) gondjai vannak, egy szoftverfrissítéssel szeretném megoldani a problémát, hátha ez megoldja és tovább tudja használni a kedves édesanyám a szeretett mobilját. kioktatónak hangzó válaszok helyett egy letöltő linket kérhetnék? köszönöm!
-
bala4
csendes tag
válasz
bubus66 #2289 üzenetére
Természetesen tudom, csak említettem, hogy anno az én P8-amhoz a Huawei oldaláról töltöttem le a független szoftvert, amit 3 gombos módszerrel raktam fel. És kérdeztem, hogy ezt itt is meg lehet e csinálni, tehát a Huawei oldaláról letöltöm a P8 litehoz tartozó független szoftvert és 3 gombos módszerrel felteszem a Telekomos telóra. Remélem így már érthetőbb a fogalmazásom, a szombat este másnapja van könyörgöm, fogalmazás még nem megy túl könnyen!
Kérhetnék egy letöltő linket akkor, hogy hol találok Telekomos 6.0-át? Köszi! -
bala4
csendes tag
Üdv! Adott egy Telekom szolgáltatós P8 lite, ALE-L21C150B565 build számmal, és elég furcsa dolgokat csinál állítólag (édesanyámé a telefon), random kikapcsol, eldobja a hálózatot, stb., gondoltam lefrissítem a szoftvert. A Huawei oldaláról töltöttem le magamnak még a sima P8-hoz a szoftvert és onnan telepítettem a függetlenekre szánt szoftvert, hogy eltűnjön a szolgáltatós programcsomag, ezt most itt is megtehetem? 3 gombos módszerrel fel rakhatom simán dload mappából az ALE-L21C432B565 számú szoftvert? Vagy direkt Telekomos szoftvert tegyek csak rá? Ebben az esetben tudtok adni egy letöltő linket? Köszönöm a segítséget előre is!
-
bubus66
nagyúr
válasz
twrppapa007 #2278 üzenetére
Nem enged fel de nem hiszed el, hogy nem szoftveres gond az..
-
bubus66
nagyúr
válasz
twrppapa007 #2276 üzenetére
De a RollBack neked nem jó mert a szolgáltatóssal nem lehet visszaállni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
twrppapa007 #2274 üzenetére
Melyik B565 van rajta? A C432 vagy a C150 különben meg azok a hibák amiket felsoroltál azok nem szoftver hiba ennek szerviz lesz a vége
-
twrppapa007
újonc
sziaztok! szereztem olcsón egy p8 lite-ot aminek több baja is van az alsó navigációs gombok nem működnek a wifi nem tud a hálózatra kapcsolódni (de xender-en keresztül wifin jól küldi a file-okat ) telekom-os kifügetlenített jelenleg a b565 rom van rajta .szeretném visszaálítani 5.01-re bízva hogy elmúlnak a szoftveres betegségei. Ha jól értelmezem 3 gombos technikával felteszem a b551 csomagból a rollback transiton update.appot majd a b171 csomag mindkét file- át először az dload mapában lévőt utána a custom mapában lévőt ! nálatok azt olvastam hogy a b171 -et csak fastboot-tal tudom feltenni de a b551 rollback csomagban lévő doc azt írja hogy a b171 is mehet 3 gomb technikával ! mit kell erről tudni melyik a jó ??? van még valami fontos lépés ami kimaradt ??? bocs ha butákat kérdezek meg ígérem fogok még kérdezni ! nem szeretném ha tégla lenne ! a válaszokat előre is köszönöm tisztelet !
-
Tompichu
csendes tag
Helló mindenki.
Egy kérdésem volna ha szabad... Telenornál vásárolt függő, de pöpec telóm van. Nézelődtem benne, és a teló infónál olyat találtam, hogy Tanusitvány: SERBIA
Az mibánat lehet??? -
djgtram
csendes tag
válasz
bubus66 #2266 üzenetére
Lehetséges, persze, mindent el tudok képzelni én is, de most tényleg az történt, hogy nyugodtan pihent az asztalon, kapta a 171-et, szépen ment körbe az EMUI mutatója, és amikor a végén magától újraindult, akkor kép nélkül indult el, és azóta is. Még csak hozzá sem nyúltam pont akkor.
Amint leügyeskedtem a hátlapját, azért a vonatkozó csatlakozókat megnyomkodom, persze.
-
djgtram
csendes tag
válasz
bubus66 #2262 üzenetére
A háttérben működik. Indul, zajong néha, amikor kell, és ha vakon bemegyek a fastbootba, akkor dróton simán tudom flashelni. De nem változik semmi, a képernyőn alapesetben csak a háttérvilágítás derengése látszik, illetve, amikor a bootloaderben vagyok (mivel az a képernyő fehér alapon van), akkor erősebb a derengés. Mondjuk úgy, hogy fehér és kevés zöld csíkozás látszik olyankor.
-
bubus66
nagyúr
válasz
djgtram #2258 üzenetére
Milyen érdekes ügyes vagy mivel a B052-ban van vendor mappa, sőt a B049-ben is van de ő éppen nem azért lett balongos amiért te itt linkeltél.. Azért jó volna most már meg tanulni melyik az 5.0 és melyik a 6.0.
Ja és neki meg nem is jó a B052 mert az dualos az öve meg single még jó hogy nem tette fel.
Legközelebb kicsit jobban figyeljünk, mert neked se esne jó ha valaki segítségként téglát csinálna a telefonosból.
(#2259) kapi.L
Igen ha olvastad, a Telenorost akkor olvasnod kellett, hogy tudok adni letöltő linket. És ez meg lett volna előzve.
Konkrétan milyen ROM van most rajta vagy is melyiket tetted fel?
Keres meg privátba és ránézek team wieweren.. Ha lesz egy kis szerencsénk meg tudjuk csinálni..
A BL- nyitva van ugye?
Az előtted levő vendort felne tedd mert az nem a tiedhez való.
Kellene a Pontos build szám amit most tettél fel.
-
kapi.L
csendes tag
válasz
bubus66 #2253 üzenetére
Jogos, a le****ás, előbb kellett volna kérdezni... Mentségemre szóljon, hogy az elmúlt években, több készüléket is frissítettem, az LG-től a Xiaomiig, gond nélkül, az LG-nél nem okozott gondot a szolgáltatóról, függetlenre átállás, gondoltam itt sem lesz az, tévedtem, mos ezúton tanultam is a hibából.
A leírásban a Telenoros készülékekre írtad, hogy nem lehet egyszerűen frissíteni, a Telekomos Romot meg nem tudtam leszedni
Mindegy is, jól megcsináltam... max. marad így, vagy a szerviz... -
djgtram
csendes tag
Speciel Balongból pont hoztam már vissza egyet, és a tegnapival ellentétben az sikeres volt. :-)
- B052, 4 img fájl fastboottal
- Vendoros update.app
- B170/171 rendesen kártyáról
- utána OTA vagy tetszés szerintleírás: http://ministryofsolutions.com/2016/07/huawei-p8-lite-ale-l21-balongc52b311.html
vendor: https://drive.google.com/open?id=0B1Z5zkx7AGWGa3RmN21NZVRqYTA -
bubus66
nagyúr
Igen érdekes módon össze vissza telepítettél mindent. Utána meg kérdezel esetleg nem fordítva kellett volna..
Most meg már elég nagy a baj, hogy kérdezzél, való színű, csak személyesen tudnám meg oldani...
Mert minden le van írva az is hogy Szolgáltatósra nem lehet fel tenni simán a C432B133-t csak fastbootal nyitott BL.. Attól, hogy Balongos még használható max nem kap frissítés
-
bubus66
nagyúr
válasz
djgtram #2246 üzenetére
Na akkor még egyszer a Rollback Után megy a B171 az után megy a fastbottal a b046b majd a B170 és így tovább egyik lépés sem hagyható ki.. és nem is cserélhető fel.
Akkor meg fel kell tenni a Rollbeack után a b046-ot és kész. igaz kettőt csináltam meg ma és mind kb 40 perc volt db ként. És még a BL kódott is nekem kellett lekérni..
(#2245) kapi.L
Pedig akkor fel kell mennie, neki hogyan teszed be a dload mappába?
-
djgtram
csendes tag
válasz
bubus66 #2243 üzenetére
551 rollback sikeres, de utána a 171 teljesen félremegy. Bár a folyamatot elvégezte, a végeredmény rosszabb, mint korábban. Valami bootloop továbbra is, de most már nincs kijelzés sem, csak háttérderengés és hangja van, lehet hallani, amikor a Huawei hangot adja ki magából induláskor. Egyelőre kijelzés nélkül is megtaláltam a fastbootot, igyekszem visszatalálni a kályhához (585), hogy újrakezdjem... De valahogy nem megy ez nálam olyan simán, mint illene.
-
djgtram
csendes tag
válasz
bubus66 #2241 üzenetére
Rendben, egy kérdés akkor csak: az 551 rollback után rögtön a 046b+vendor jön, vagy még van közte valami?
Mint mondtam a 6.0 nem lehet dualosítani
Értem már, persze, csak azért megtévesztő kicsit a dolog, amikor valaki elsőre csinálja, mert hát a 046b meg a 052 sem 6.0. Tehát könnyen abba a tévedésbe esik az ember, hogy dehát ő nem is 6.0-át akar dualosítani, hanem pont ezeket akarja feltenni. Alighanem én is ebben botlottam el.
-
bubus66
nagyúr
válasz
djgtram #2238 üzenetére
Igen és hogyan lett feltéve? Mert ha olyan leírást írtál azt hittem kened vágod, de (ezek szerint ez nem jött össze) akkor a 6.0-ról csak RollBackel lehet visszaállni az 5.0-ra és csak függetlennel..
vendor appnak meg már a 3 gombossal kell felmenni
a 046b-nek meg fastbootal..
Ha a 6.0 volt fenn akkor vissza az 5.0-ra és csak úgy lehet dualositani. Majd a B170 ami már mehet a 3 gombossal, majd utána 6.0..
Különben meg Logoutomba és az oldalamon minden meg van hozzá
-
djgtram
csendes tag
válasz
bubus66 #2237 üzenetére
Ne mán, komolyan, de hát tényleg nem veszekedni akarok. Igen, pontosan oda mentem, a hivatalos oldalra, és az ott megadott http://download-c1.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=43081&version=88336 linkről töltöttem le a B046b-t épp az imént, most megy fel éppen a telefonra. A CT is ugyanezekre a linkekre szokott mutatni, közvetlenül a Huawei download szerverére.
A fenti linkről egyébként ugyanaz jön, amit te is leírtál a logout.hu-n meg máshol, a Step1-Step2-es, szóval semmi gond, csak nekem akkor tehát innen sikerült beszereznem.
Inkább hadd mondom a lényeget, B046b fenn van, helyzet pont ugyanaz. Bootloop, nem indul. Hiába van ott a vendor app, nem frissít róla.
-
bubus66
nagyúr
válasz
djgtram #2236 üzenetére
A carbontesla nem a hivatalos oldalra visz fel soha nem is vitt oda
Különben meg pont ezért 3 napos letöltésért szoktam a data.hu-ra vagy a mega vagy google driverre feltenni.
Mert onnan megfelelő sebességgel jön le..
Különben meg köszönöm ismerem a CarbonTesla letöltő oldalt..
Különben meg ez a Huawei hivatalos oldala
-
djgtram
csendes tag
válasz
bubus66 #2235 üzenetére
Nem tudom, nem használom amúgy a Megát, tehát fogalmam sincs, mekkora a kvóta és elértem-e. Viszont megtaláltam a huawei.comos direkt letöltési linket* a B046b-hez, jön lefele, kicsit lassúdad, de majd csak ideér.
A vendoros UPDATE.APP egyébként megvan máshonnan félretéve. Megpróbálom ezt a kettőt most együtt, meglátom.
* Erre mondtam, amit mondtam. A CarbonTesla is közvetlenül ide mutat mindig, a gyártóhoz, ez nem egy fájltároló, ami kvótákat tart fenn és megpróbál rábeszélni a saját letöltőire és egyebekre, hanem közvetlenül a gyári forrás. Ezért mondtam, hogy én ezeket jobban szeretem. Ha érdekel a link, mondom. De egyébként mindegy, nem akarok összeveszni rajta, csak megemlítettem. :-)
-
bubus66
nagyúr
válasz
djgtram #2232 üzenetére
Szia
Ha a Mega link nem jó akkor sajnálom, akkor nem is küldöm el a linket, mert nekem ott van én meg pont a Carbonteslaról nem szeretek letölteni.
Mint írtad akkor azt is tudni kellene, hogy csak a 046b-vel lehet dualosítani semmi mással.. Te letöltheted a CarbonTeslarol, ha nincs benne Vendor mappa, amivel lehet dualosatni..
Sőt a data.hu-n is fen van nekem, és szoktam adni prémium hozzáférést.
-
djgtram
csendes tag
Egy nem szolgáltatós (nem is magyar, holland) P8L kétsimesítése ügyében kérdeznék. Ismerem a leírásokat és a táncrendet. :-) Nincs még aktív használatban a telefon, nincsenek adatok, nem érdekes semmi, ami rajta van. És bármikor vissza tudom állítani B585-re, kipróbáltam, hibátlanul működik, tehát semmi pánik nincsen, csak kellene a duál.
Nekiálltam a szokásos "B052 > B170 > OTA-k után B584 a megcélzott végcél" folyamatnak. Csak fastboottal csinálom, mert az egyfelől sokkal gyorsabb, másfelől hosszú évek óta programozok Androidot, tehát a hozzávalókat még telepítenem sem kell, állandóan kéznél vannak. Egy problémába futottam azonban bele: a B052 telepítése után bootloop. Közismert eset, sokhelyütt leírják, a megoldás a factory reset lenne a recoveryben. Csakhogy a szokásos gombokra nem a szokásos recovery jön be (factory reset, wipe cache, hasonlók), hanem egy másik kinézetű oldal, Huawei eRecovery, amiben csak reboot, shutdown és egy wifin keresztüli frissítés van (ami nem talál semmit amúgy). ADB-ig a bootloop miatt nem jut el, tehát onnan nem tudok recoveryt kérni.
B046b-t még keresek a nagyvilágban, hátha azzal a plusz lépéssel még megoldható; eddig nem találtam jó linket. Elsősorban a CarbonTesláról szeretek FW-t letölteni, mindenféle MEGA és ismeretlen fájltárolókból kevésbé, de ha az a megoldás, hát legyen.
-
kapi.L
csendes tag
válasz
bubus66 #2229 üzenetére
Igen igazad van, olvastam is, csak ezek szerint nem eleget.... Pontosan ezért nem is nyúlok hozzá mélyebben, mert érdekel a Root és egyebek, nincs is rá szükségem, sem a tudásom. Kerestem a T-s romot, de nem találtam, (most jött vissza a szervizből, kicserélték a belsejét és az 5.0-ás 205 végű verziót rakták rá) ezért is ment a független, mivel más készüléknél nem tapasztaltam ilyen problémát, így nem hittem volna, hogy itt ez lesz. Mindegy is megtörtént, ezért is fordultam hozzátok
-
kapi.L
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném mivel sikerült Balong-ra raknom a párom telefonját
Telekomos ALE-L21C150B205 verziót szerettem volna frissíteni 6.0-ra, mivel nem találtam a T-s frissítést a Huawei honlapjáról, felraktam a ALE-L21C432B133- at ami gond nélkül felment, majd a ALE-L21C432B565 amitől balongos lett. Most, hogy sikerült hülyeséget csinálnom, nem szeretnék tovább rontani a helyzeten, ezért fordulok inkább hozzátok. Előre is köszönöm a segítséget! -
kender
újonc
válasz
bubus66 #2224 üzenetére
Értem!
És másik 6.0 sw-t rá lehet tölteni, hogy ne legyen tégla a készülék, vagy visszabutítani 5.0-ra?
És a már említett build számú sw-t hol lelhetném meg?Ezeket leltem a Huawei oldalon:
P8 Lite Firmware ALE-L21C432B551 (single SIM, Android 6.0, EMUI4.0, Európai általános verzió)
P8 Lite Firmware(ALE-L21, Andriod 6.0, EMUI 4.0, C432B565, Hungary, Single SIM, Channel-Others)
A többi már mind 5.0, tehát ha a fentiek közűl valamelyiket ráteszem nem lesz baja a készüléknek?
-
kender
újonc
Sziasztok!
Kerűlt hozzám egy készülék, aminél 6.0 sw van rajta jelenleg. A hiba jelenség, hogy nem akar wifi hálózatot észlelni!
Állítólag megfrissítették úgy lett rajta a 6.0.
Segítséget kérnék a frissítéséhez, mivel nem vagyok biztos benne, hogy a jelenlegi build verzió alapján kell elindúlnom.Jelenleg: ALE-L21C150B565 van rajta. Emui 4.0. Ez Telekomos sw, de nem vagyok biztos bene, hogy eredetileg ez szolgáltatós volt, és van egy gyanum, hogy az új sw miatt nem megy a wifi.
Tehát kérném a segítséget a frissítéshez (ahogy bubus66) kolléga írta.
-
redati
tag
válasz
pepe10.10 #2220 üzenetére
Ha megpróbálod magad kicserélni a kijelzőt, akkor kijöhet egy tizesből :
http://m.ebay.com/itm/381336733420?_mwBanner=1
Kell hozzá egy kis kézügyesség.
A hátlapnál nagyon vigyázni kell a kamerát takaró üveg csíkra, mert könnyen törik. Hátlapot már én is cseréltem, és onnan tudom ☺
Itt egy videó a kijelző cseréről:
https://youtu.be/y-G-veqzQyw
Kérdés hogy az alaplap sérült-e. A jobb oldalon lévő kék piros zöld csíkozódás sajnos utalhat panel sérülésre is. De ez sajnos csak akkor derül ki ha kicserélted a kijelzőt. -
-
szemesi69
addikt
válasz
pepe10.10 #2217 üzenetére
Szia!
Garanciába nem javítják, itt nehéz időt mondani, mert bevizsgálják, adnak egy ár ajánlatot, ha elfogadod, akkor javítják. Sima garis szervizre átlag 2 hetet mond mindegyik szolgáltató, gyakorlatban előbb meg van. Ha te adod le huawei posta ponton, akkor még gyorsabb. De ez mindenképp fizetős lesz. -
djhalasz
tag
válasz
gianone #2211 üzenetére
Szia gianone. Telenoros Huawei p8 lite-ról lenne szó. Jelenleg B130.
Bootloader unlock után a ALE-L21C02B895 nevű romot simán feltudom rakni extractorral meg fastbootal?
Vagy így is kell először a B171?
Már olvastam sokat de össze zavarodtam nagyon.
Eddig csak Sonyval meg 1+-al dolgoztam ilyenen, de ez msot anyámé és nem akarom el*aszni.
Légyszi segíts, köszi. -
bubus66
nagyúr
válasz
kovi6327 #2210 üzenetére
Igen a fastbootal először a B170-et ( ha van benne vendor mappa akkor a fastboot után azt is fel kell tenni) ha az fenn van akkor mehet a 3 gombossal a B564.
Vendor= nem akarlak megkeverni, de nem emlékszem rá, már, hogy a B170-bena van-e vendor vagy nincs..
A Vendor mappából is csak az update.app kell , és az a dlaod mappába és elindítani.Itt meg találod a leírás meg hogy hova kell kicsomagolni.
(#2211) gianone
Igen mert nem Pakisztáni, de mint mondtam téged nagyon nehéz meggyőzni.. Többet nem is fogom meg kísérelni.. Persze nekem mindegy mert ha azt mondtam volna és (mit ahogy ezt is bizonyítva régió kóddal) hogy Kambozsai azt se hitted volna el. Na mindegy.. Persze igazad van..
Te meg azt nem tudtad értelmezni, hogy miért nem ment fel neki a fastbootal... A fastboot soha nem ír ki olyat, hogy Install Failed... Ezt neked azért illő lenne tudni...
-
gianone
őstag
válasz
bubus66 #2209 üzenetére
Te kezdtél el tök felesleges kötekedni. Én csak mondtam neki, hogy sima frissítéssel is ROM-olhat, ha nem boldogul fastbootal.
Erre elkezdted magyarázni, hogy nem is pakisztáni meg van-e benne magyar stb. És én írtam előbb, szóval nem kavartam én semmit. Nem mondtam, hogy az jobb ROM, csak hogy nyilván egyszerűbb.
-
bubus66
nagyúr
válasz
gianone #2208 üzenetére
Természetesen neked van igazad, mint mindenben mert teveled szemben másnak véletlen se lehet igaza.. Na mindegy hagyjuk. Egyre jobban el tudom a dönti most már a két kiszemelt készülék közül melyiket vegyem meg.
Innentől kezdve azt tesz fel amit akar mert engem nem érdekel..
(#2206) kovi6327
Tedd fel a 185-öst mert én hülyeséget ajánlottam.
-
gianone
őstag
válasz
bubus66 #2207 üzenetére
Annyi köze van Afrikának Ázsiához, hogy Huawei ugyanazt a régiós ROM-ot küldi nekik, ahogy látod. A Közel-Kelet is Ázsiában van, nem csak Dél-Kelet-Ázsia. Ami meg a csendes-óceáni térséggel kap közös ROM-ot. Tehát akkor azt is kérdezhetnéd, mi köze Ausztráliának Ázsiához. És sose jutott eddig eszedbe, hogy egy C636-os teló Ausztráliából vagy ne adj isten Új-Zélandról jött, és van-e benne magyar.
Tedd az EU-st, ha tudod. Ha nem boldogulsz sehogy, akkor megpróbálhatod simán frissíteni a mostanit.
-
kovi6327
csendes tag
válasz
gianone #2203 üzenetére
Aha, az extract elmaradt..
Csak beraktam az update.app-ot a dload-ba, majd power off és hang fel+le+power on, és ekkor írta ki az install failed-et, a ALE-L21C432Byyy verziokra (illetve ugyanez volt helyi frissítésre is)Van magyar nyelvem most is.
Akkor most melyiket ajánljátok, C432 verziokat vagy C185Byyy verzot? -
gianone
őstag
válasz
bubus66 #2204 üzenetére
Ezen nincs is mit:
Huawei kezdőoldala, kiválasztod a régiót:
Middle East
Kuwait ( EN )
Kuwait ( العربية )
Pakistan ( EN )
Saudi Arabia ( العربية )
Saudi Arabia ( EN )
UAE ( EN )
UAE ( العربية )
UAE ( فارسی )Ennyi, Pakisztán a közel-kelethez tartozik náluk, ez meg egy régiós ROM. Tőlem azt rak fel, amit akar, csak mutattam másik lehetőséget, ha már a fastboottal nem boldogult.
Egyébként régebben te is linkeltél ázsiai ROM-okat gondolkodás nélkül.
-
gianone
őstag
válasz
bubus66 #2202 üzenetére
Hidd el, hogy náluk is ez van, ezért írtam zárójelben Pakisztánt is.
Ha nem hiszed, akkor nézz fel Huawei pakisztáni oldalára te is, onnan linkeltem be. És azért csak a direkt linket, mert csak így lehetett, különben neki kellett volna rákeresnie.
Ez kb. annyit jelent csak, hogy magyar oldalon is van EU-s ROM.
-
bubus66
nagyúr
válasz
gianone #2200 üzenetére
ginanone légyszíves ne keverj Ő nem azt akarja feltenni.. Tudjuk, hogy tudod de inkább ne keverjük meg ha nem muszáj. Megnézted van benne magyar nyel???
És mi van akkor ha Dél-Afrikai?
Pl
Device: Huawei P8 Lite (Dual-SIM)
Model: ALE-L21
Android: v6.0 Marshmallow
Version: MRA58K
EMUI: 4.0
Firmware: B563
Build Number: ALE-L21C185B563
Cust Number: CUSTC185D001
Security Patch Level: January 1, 2016
Region: Middle East/Africa
Release Date: 26.12.2016
Status: Official (stable)
Type: Full firmware package
File Name: update.zipFirmware Details
Device: Huawei P8 Lite (Dual-SIM)
Model: ALE-L21
Android: v6.0 Marshmallow
EMUI: 4.0
Firmware: B560
Build Number: ALE-L21C185B560
Security Patch Level: June 1, 2016
Region: Africa/Middle East
Release Date: 22.08.2016
Status: Official
Type: Full firmware image
File Name: HUAWEI_P8 lite_Firmware_ALE-L21_C185B560_middle East.zip
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest