- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topik zárva, ezentúl minden Huawei P8 Lite témával ide lehet fordulni.
Aktív témák
-
Keny26
újonc
válasz
ANDROID??? #2303 üzenetére
Rendben, köszönöm! Akkor így lesz. Ilyenkor nem kell a vendorral se foglalkozni?
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #2300 üzenetére
Szia Mi történt???
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #2188 üzenetére
Valahogy így menne.
Azért is kértem elnézést az informatikus úrtól...
Más megtudtad nézni a videót?
-
Fuvaros
senior tag
válasz
ANDROID??? #2164 üzenetére
nem értem ezt...hol találom?
-
zebra405
csendes újonc
válasz
ANDROID??? #2144 üzenetére
És elö is fordult a hozzászólásodban nem is egy helyesírási hiba
sokszor elöfordul hogy a telefon duplán érzékeli a megnyomott gombott...erre a lessz-lesz dologra én is háklis vagyok egyébiránt...éjszakás szoliban meg elő fordulhat szerintem.... egyébként meg ez nem a helyesírás topic :p
-
szemesi69
addikt
válasz
ANDROID??? #2144 üzenetére
Heles íás, ugxan mál😀, mennyit is hibáztál e rövid szösszenetben 😀 Telon mellé lehet nyúlni rendesen 😀
-
slyder81
tag
válasz
ANDROID??? #2101 üzenetére
Igen volt mindkét wipe Fr meg minden. Rögtön jött utánna az 584 rom. Azt is ráeresztettem , utanna megint Fr.
Eddig minden ok. Csak az ékezetek az smsben zabáljak a karaktereket(eltünt a 7 bites kódolás beállitása), na de majd csak túlélem. -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #2097 üzenetére
-
slyder81
tag
válasz
ANDROID??? #2091 üzenetére
Valami a rommal nem stimmelt. Helyivel sem indult el. Megpróbalom letölteni még 1x s kicsomagolas nélkül telepiteni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #2087 üzenetére
Android??? Emlékszel, hogy volt kettő build (jut eszembe) a B203 meg a B204 mire csak a B551 ,met fel ha az emlékeim nem csalnak.. Megnéznéd nekem mi a "Helyi Frissítés xxxx" a párodéba?
(#2088) slyder81
Próbáld meg a Helyi Frissítéssel el indtani. Töröld ki HwOUC mappából és próbáld meg még egyszer letölteni és hagyd hő ő akarja telepíteni.. Mert lehet, hogy hibás a letöltés
(#2091) ANDROID???
A B203-ra s ment fel pedig az is adta a frissítést
-
cssaszi
tag
válasz
ANDROID??? #2082 üzenetére
Értem!Köszi,akkor maradok a b565-nél!
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #2082 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
ANDROID??? #2046 üzenetére
akkor hogy működik mindkét kártya? főleg ha egy szolgáltatón belül szeretném, T-s készüléken? (build alapján, ha nem tévedek, tudna DS-t)
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #2014 üzenetére
Android??? Neked itt a helyed
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #2008 üzenetére
Köszönöm, hogy össze keverted a ROMokat én kis naiv azt hittem, hogy a 6.0 B551 töltötted le de nem te voltál olyan bátor és letöltötted a C150B130-at és azt flashelted fel egy szolgáltatós telefonra. Igaz a telekomos ROM-ot a tetted fel a felügyeletem alatt (de én azt hittem a B551 volt) nem volt SIM elérés stb és mikor a C150B565 felment azóta van egy tökéletes készülék (és mind ez ingyen és nem vertük a nyálunkat dolgoztunk).. Megoldottuk csak egy valamit nem értek nyers voltam vagy megsértettelek? Pedig a sorrendet is fel cseréleted és írtam csúnyát??? Közben meg egabival beszéltem..
Köszönöm, hogy segíthettem és, hogy egy pár agysejted megmaradt amiben segítséget nyújtottam.. pedig csak a team wiewer volt ami segítettem.. Igaz a többséget te csináltad kivétel a sorrendet de mikor szépen szóltam egy copy/paste-vel elfogadtam..
Gondoltam ezt meg kell osztani a tegnapi dolog miatt mert a Igen itt kezdődik a szerénység....
(#2011) egabi71
Igen igy van és azok a barátok akik bármikor bármilyen helyzetben egymás mellett vannak.
Tudom veled is volt nyers modorom és azóta barátok vagyunk és telefonon tartjuk a kapcsolatotot.
Nem nézzük le egymást és nem szoljuk meg a másikat, hogy é nekem nem számit.. Mi csak arra a kicsi tudásra építünk amink van (igaz néha én kicsit nyers vagyok) de szerintem te(és Android???) is tudja az okát....Mgekérdezhetik az okosok, hogy az Android??? Topik Gazdának azt mondtam "te ajánlod a keresőt és nem használod" és lás csodát nem sértődött meg....
-
gianone
őstag
válasz
ANDROID??? #1972 üzenetére
De ez Magenta, nem a sima listaár. És itt minden olcsóbb. Felesleges vitatkoznotok, minden nap néztem. S7 is 110 volt, most 88. Honor 8 és Nova is 49800 volt, most 43. Soroljam végig?
Move M társkártya 3840 Ft, és ingyen kapsz egy P9 Lite-ot. Ez nem rossz szerintem. Lebeszélhető, van benne 500 MB mobilnet. Ezt sokan ki tudják használni.
-
gianone
őstag
válasz
ANDROID??? #1964 üzenetére
Magentában (gondolom, így az összes csomagban, csak még csinálják a honlapot és nincsenek árak mindenhol) mától mindegyik teló lement. Pl. Mate 9 110 000 Move M társkártyában. 30-cal kevesebb, mint tegnap.
Megy.
Már Moto sem vízálló.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #1202 üzenetére
Igen mivel a szervizeket is javasolják
-
athomi
veterán
válasz
ANDROID??? #1039 üzenetére
Értelmes szervizes nem tagadja meg egyből a szervizt csak azért, mert a jack dugónál a lapka elszíneződött, mert nem jelenti feltétlenül azt, hogy a telefon be is ázott. Viszont nyilván tudja belőle mit kell keresnie, és ha észleli a beázást, akkor nyilván megvonja. Bár ez a fenti esetben nem lesz téma, mert nyilván beázott.
-
Tompichu
csendes tag
válasz
ANDROID??? #983 üzenetére
A BL nyitást már olvastam, de fastboot leirást merre keressek? vlt már pár droidom ( samsungok ) Ott nemkellett ilyen... :/
-
törölt tag
válasz
ANDROID??? #981 üzenetére
Telenorra szerintem nem fog találni. BL nyitással térhet át.
-
törölt tag
válasz
ANDROID??? #879 üzenetére
Az emberek többsége úgyis ott fog vásárolni, mert el van adósodva és fillér hitelt nem kapnának. Gyűjteni meg kevesen tudnak. Várni türelemmel meg még annyian sem.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #876 üzenetére
Igen arra gondoltam én is, hogy a Függetlenre már mióta kinn van és a szolgáltatósok a fülük botját se mozdították érte, hogy kiadják. Sőt a Telenor még még mokolt is valamit, hogy egy az egybe ne lehessen feltenni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #672 üzenetére
Felmegy rá a B550-is csak előbb rá kell tenni a B170-et
-
gianone
őstag
válasz
ANDROID??? #672 üzenetére
Úgy tűnik, hogy igen.
-
Tamás88
őstag
válasz
ANDROID??? #670 üzenetére
Ez biztos, hogy ide akart menni?
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #579 üzenetére
Én beírom egy sorba a vezetéknévhez és meg a vessző sincs közte mint a képen.
-
törölt tag
válasz
ANDROID??? #579 üzenetére
Kisebbségben vannak azok a nyelvek, ahol előre írják a vezetéknevet. Ja mégsem, Kína is ilyen.
Nincs már olyan opció, hogy felcserélje?
-
egabi71
aktív tag
válasz
ANDROID??? #548 üzenetére
Hát igen, vannak èrtelmes ès nagyon okos emberek a másikon.Mèg az a szerencse,hogy oda nem tudok írni,mert már règ büntetèst kaptam volna....
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #548 üzenetére
Jujj már te is.....
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #546 üzenetére
Tudom, hogy nem mondtad látom már te is inkább ide írsz mert az a rengeteg merülés az sok..
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #539 üzenetére
Kösz de én meg várom a szolgáltatóst..
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #280 üzenetére
Most már nem fog olyan sok hsz írni..
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #269 üzenetére
Ez igen szuper válasz de az úri ember csak rá szánta magát..
-
DrDobos
őstag
válasz
ANDROID??? #269 üzenetére
Következő hatalmas offom: most tart az update 46%-nál
-
törölt tag
válasz
ANDROID??? #172 üzenetére
Egyáltalán nem leszólni szerettem volna és elnézést is kérek azoktól akiket ezzel megbántottam.
Munkámból adódóan rengeteg féle telefonhoz jutok hozzá, és ezeket erőszeretettel tesztelem is. (hol hetekig, hogy csak 1-2 napot, de azt hiszem elég rutinom van már ennek köszönhetően abban, hogy hamar le tudom vonni a következtetéseket egy-egy készülékkel kapcsolatban)
A P8 lite azért lett véve, mert dualosnak volt hirdetve. Volt rá igény egy felhasználónktól, hogy kell neki a két SIM lehetőség, csak éppen aki megrendelte azt nem figyelte, hogy szolgáltatónál csak single sim-es készülék kapható. (de már be lett rendelve 2db dualos azóta.)
Ez a single-ből dual dolog is csak azért érdekelt, mert eljátszottam volna a dualosítással (hobbiból) másrészt akkor nem a páncélban állt volna, hanem megkaphatta volna a felhasználó. -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #172 üzenetére
Na ja mondjuk ezt én se értem ráadásul még dualasitani is akarta igaz már akkor jutott eszébe mikor a 6.0 feltette. Biróm az ilyet 2 nap alatt meg találata a kettő készülék előnyét hátrányát... Csak azért amit leírt biztos, hogy nem kellene Windows phone.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #168 üzenetére
Mi van főnők ide találtál?
-
egabi71
aktív tag
válasz
ANDROID??? #5 üzenetére
Szia,üdv a klubban
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5 üzenetére
A Singlere is van egy béta verzió B525 néven fut ha kiakarod próbálni akkor küldök linket.
Ja bocs arra viszont nem találtam vissza állást a 5.0.1-re
Aktív témák
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest