- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A topik zárva, ezentúl minden Huawei P8 Lite témával ide lehet fordulni.
Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
Tompichu #1545 üzenetére
Nekem másik telefonból át mentve simán hozzá tette.. Azóta is mentést használom a google sz@rt azt nem ajánlom, mert nekem tünetek el számok onnan.
(#1542) puma0812
Ugye ki lett függetlenítve és nem gyárilag független.. Megkérnélek, hogy egabi71-nek ne írogass privátott, nekem meg csak akkor ha azt nem írod ide ki, mert azért, hogy elküld privátba, meg ide is ki írd teljessen felesleges..
Meg kell Próbálni a RollBacket felmegy akkor jó ha nem akkor meg így jártál. Ha nem megy fel akkor marad a C150B565.
-
törölt tag
válasz
Tompichu #1438 üzenetére
Miénk is fél évig jó volt. A Tied, vagy a haverodé mikor lett véve?
Ezeken felül, én azt mondom, hogy a vásárlás előtt állókat azért illene figyelmeztetni ilyesmire, persze csak tárgyilagosan.
Sokkal jobb előre szólni, hogy ilyen is van, mint nem szólni, és pár meg ez miatt megszívja. -
bubus66
nagyúr
válasz
Tompichu #994 üzenetére
Írtam privátot..
A Hisuite az ugrál nem baj nem tudom, hogy milyen exet nyitotál te meg a BL nyitáshoz ahoz CMD ablak kell
Magyarul "Parancssor"
cd
adb devices
adb reboot bootloader
fastboot devices
fastboot oem unlock **************** Ide a BL nyitó kód
fastboot rebootDe ez is meg van képekkel
Ő lenne az áldozat
-
bubus66
nagyúr
válasz
Tompichu #991 üzenetére
A Huawei Nem fog neked kódot küldeni.
Ez alapján neked kell le kérni.
Ha nem megy akkor küld át az IMEI a sorozat számot
Meg a #*#-*1357946*#*# által feldobott számokat akkor lekérem neked de ezeket privátba.Az oldalamon minden fennvan
-
-
törölt tag
válasz
Tompichu #984 üzenetére
Mert ott nem lehetett, mivel KNOX van, mókolás nincs. Itt a BL nyitás elméletben garancia megvonással jár, gyakorlatban viszont nem foglalkoznak vele a szervizben.
Telenor bezárta a szoftvert, így nem lehet áttérni általános ROM -ra, mint Vodánál vagy Telekomnál. Csak ha kinyitod a bootloadert.
-
ANDROID???
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest