- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
A topik zárva, ezentúl minden Huawei P8 Lite témával ide lehet fordulni.
Aktív témák
-
bala4
csendes tag
válasz
gianone #2291 üzenetére
tudom, mint említettem szoftveres(nek vélt) gondjai vannak, egy szoftverfrissítéssel szeretném megoldani a problémát, hátha ez megoldja és tovább tudja használni a kedves édesanyám a szeretett mobilját. kioktatónak hangzó válaszok helyett egy letöltő linket kérhetnék? köszönöm!
-
djhalasz
tag
válasz
gianone #2211 üzenetére
Szia gianone. Telenoros Huawei p8 lite-ról lenne szó. Jelenleg B130.
Bootloader unlock után a ALE-L21C02B895 nevű romot simán feltudom rakni extractorral meg fastbootal?
Vagy így is kell először a B171?
Már olvastam sokat de össze zavarodtam nagyon.
Eddig csak Sonyval meg 1+-al dolgoztam ilyenen, de ez msot anyámé és nem akarom el*aszni.
Légyszi segíts, köszi. -
bubus66
nagyúr
válasz
gianone #2208 üzenetére
Természetesen neked van igazad, mint mindenben mert teveled szemben másnak véletlen se lehet igaza.. Na mindegy hagyjuk. Egyre jobban el tudom a dönti most már a két kiszemelt készülék közül melyiket vegyem meg.
Innentől kezdve azt tesz fel amit akar mert engem nem érdekel..
(#2206) kovi6327
Tedd fel a 185-öst mert én hülyeséget ajánlottam.
-
kovi6327
csendes tag
válasz
gianone #2203 üzenetére
Aha, az extract elmaradt..
Csak beraktam az update.app-ot a dload-ba, majd power off és hang fel+le+power on, és ekkor írta ki az install failed-et, a ALE-L21C432Byyy verziokra (illetve ugyanez volt helyi frissítésre is)Van magyar nyelvem most is.
Akkor most melyiket ajánljátok, C432 verziokat vagy C185Byyy verzot? -
bubus66
nagyúr
válasz
gianone #2200 üzenetére
ginanone légyszíves ne keverj Ő nem azt akarja feltenni.. Tudjuk, hogy tudod de inkább ne keverjük meg ha nem muszáj. Megnézted van benne magyar nyel???
És mi van akkor ha Dél-Afrikai?
Pl
Device: Huawei P8 Lite (Dual-SIM)
Model: ALE-L21
Android: v6.0 Marshmallow
Version: MRA58K
EMUI: 4.0
Firmware: B563
Build Number: ALE-L21C185B563
Cust Number: CUSTC185D001
Security Patch Level: January 1, 2016
Region: Middle East/Africa
Release Date: 26.12.2016
Status: Official (stable)
Type: Full firmware package
File Name: update.zipFirmware Details
Device: Huawei P8 Lite (Dual-SIM)
Firmware: B560
Build Number: ALE-L21C185B560
Security Patch Level: June 1, 2016
Region: Africa/Middle East
Release Date: 22.08.2016
Status: Official
Type: Full firmware image
File Name: HUAWEI_P8 lite_Firmware_ALE-L21_C185B560_middle East.zip -
bubus66
nagyúr
válasz
gianone #1987 üzenetére
Nyugi megoldjuk majd amiről beszéltünk sajnálom, hogy elmész a P8 Litetől eddig te tartottad életbe szerintem innentől vége lesz. Mert az Android??? is már csak hébe hóba jár be.
Amit vettél nem (hiszen tudod) nem fogsz rosszul járni.
Nem baj jó, hogy jössz legalább lesz valaki aki majd átveszi tőlem a dolgokat júniusba, abban a topikban..
-
Tamás88
őstag
válasz
gianone #1962 üzenetére
Vidd át, én is már 9 éve átvittem a számomat, és már 11 éve ugyanaz.
(#1980) bubus66
Azért a garanciával meg a frissítéssel nem így állnék hozzá, bár tény, hogy tele van hibákkal (hiszen még sok minden nincs megírva), de szerintem ugyanúgy, mint más telefonnál itt is vissza lehet állni a gyárira, ha akar. De legalább megtudjuk, hogy milyen.
-
bubus66
nagyúr
válasz
gianone #1971 üzenetére
Ja igaz veled nem lehet vitatkozni na mindegy..
Akkor meg minek hozod a mezei elő fizetés közé a Magentát te neked az a jó nekem más az Androidnak??? megint más
különben én is nézegettem egész hónapban igaz még csak 20.van ezért csak az elmúlt 19 napban
És a Magentától se kell ám hanyatt esni...
-
bubus66
nagyúr
válasz
gianone #1968 üzenetére
Igen de a 9990 Ft Next S aranytárskártya is korlátlan minden hova..
Én is magentás vagyok de csak ennyi a különbség hogy 14990 ft előfizetés kellene ahoz hogy a 9990 Ft Next S arany társkártyát megrendeled a Magentába a kedvezmény annyi, hogy min kettő (mint nekem) 9990 Ft ba kerül..
De ezt nem lehet általánosítani mert ez csak egy pár emberre vonatkozik..
Next S társkártyára is eddig 19800
Next S 7810Ft
Next S
Aranytárskártya díjcsomag: 5340 FTNext M
díjcsomag 14 810FtNext M
Aranytárskártya díjcsomag : 9810 FTNext XL 19 440Ft
Next XL
Aranytárskártya díjcsomag 15540 FT -
bubus66
nagyúr
válasz
gianone #1965 üzenetére
Csak nem mindenkinek van Magentája van akinek csak kopasz mobil elő fizetése van..
Meg nem mindenkinek van 14990 Ft előfizetésre.. stb
(#1966) ANDROID???
Eddig is 0 Ft volt a P9L és ráértél 2 hónap múlva fizetni a 0 Ft biztos.
Next S-ben 0 Ft-+24x1490=9300 Ft
ez eddig is így volt tehát semmit se változott
És nem mindenkinek van 7990 meg 14990 Ft havonta csak elő fizetésre..
Nézd meg a Telenor vagy a Voda oldalát és úgy hasonlítsd össze.
Ja meg ha még arany vagy platina kedvezménye sincs akkor már nem is beszélhetünk 0 Ft-ról
-
hundeep
csendes tag
válasz
gianone #1909 üzenetére
na majd akkor megpróbálom újrarakni
ha meg marad ilyen akkor üsse kavics..sajnos az alap gondot nem oldotta meg a bluetooth és a wifin youtube használtatát egyszerre kihangostón, leveszi 360pre és kb 20ásodpercet tölt előre, megáll és ujra még vége nincs a zenének tehát igy nem kell halgatni muzsikát
másik telóval megy ezért gondoltam hátha csak szoftver,de lehet a teló modemje ennyire képes?! na sebaj ez legyen a legnagyobb bajunk
-
bubus66
nagyúr
válasz
gianone #1894 üzenetére
írd ki légyszíves a másik Topickba, hogy nem kell a Telekomosoknak háborogni, meg veszekedni senkivel sem keressen a mély vizesbe és küldöm neki a linket. a C150B205 valamiért nem jelzi a frissítést.
Akinek kell mint a jano_77 annak elküldöm a 6.0 és kézileg is frissítheti és a garancia is meg marad.
-
bubus66
nagyúr
válasz
gianone #1889 üzenetére
Nem független volt mert legalább is nekem azt írta hogy a C150B205 Telekomos 5.0.1-es volt rajta, én küldtem neki a C150B565 hogy azt tette e rá vagy sem azt viszont nem tudom,ez 100%, hogy user hiba.. De jót tett helyébe jót ne várj. Még a végen én leszek a hibás a b............. miatt.
(#1891) Becy44
A B565 után nem csináltál FR ennyi -
hundeep
csendes tag
válasz
gianone #1727 üzenetére
Akkor nem lesz kocka a teló,ha függetlent rakok a telekomos telora ,ha jol ertem
esetleg egy linket tudsz adni ?
Amugy a probléma amiert akarok tiszta telepítést az,hogy bluetoothon kapcsolódik hangcucchoz es youtubeon jatszana zenét akkor alig tölt be mindig megall ,hogy puffereljen pedig 360pn a video... -
bubus66
nagyúr
válasz
gianone #1706 üzenetére
Hát elég érdekes.. küld át azt a linket megnézem a build prop-ot
Csak úgy ha szét szeded az update.app-ot az extratoral az system.img szét bontod és a build.propba megnézed..
Hát visszateszed a dulos B586 és és Jó lesz szerintem.
(#1705) Mkhq
Légyszíves mutasd, meg, hogy Telenorosra hol van az írva, hogy a Helyi Frissítéssel kell a B171-et feltenni mert én nem találom sehol sem..
-
Solti76
csendes újonc
válasz
gianone #1689 üzenetére
"Nem is fog sikerülni feltenni. Mert a függetlenre nem lehet feltenni a szolgáltatóst.
Csak a fastboot módszerrel lehet feltenni.."
Így csináltam mert a 3 gombossal hiba üzenet jött, ezt leírtam erre írta Bubus66 amit idéztem.
Akkor ebből megint tanultunk
A progit nem használom csak hirtelen ez jutott eszembe ami fel is ismeri a telót, ezért ezt telepitettem most -
gianone
őstag
válasz
gianone #1609 üzenetére
Meglett, köszönöm szépen a segítséget!
A leíró nevű OMACP.apk névre hallgat a drága.
Hasznát vettem a jó rootolt Moto G-nek, ApkEditorral szépen el tudtam olvasni a folyamatok neveit.
Ilyen egyelőre a dolog:
A letiltott és nem használt appok megkapták a régi backround képet, így nem zavarnak. A nem rendszerfolyamatokból mindennek tudtam adni. Némelyik ikon viszont eléggé nyögvenyelős, ha lesz hozzá érkezésem, csinálok párat. Most egy kicsit elég volt belőle. De egyszer kikeresem a többi menüs ikon hol van.
Jó kis rootolt témát lehetne csinálni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
gianone #1596 üzenetére
HuaweiExtratorral szedd szét az update,app majd abból kitudod venni ami kell neked. Vagy szétszedjem a B584- és a átküldjek az alkalmazásokat?
(#1598) szemesi69
Amit ő szeretne ahhoz kell ROOT mert az apk nem csak elindítani kell, mert root nélkül meg a ROOTExplorer se tud másolni és ahhoz, hogy megnézze mi a neve szét kell szedni az apk..
-
gianone
őstag
válasz
gianone #1594 üzenetére
Ezt a hármat nem nézné meg nekem valaki?
Gördülőkép
Int. headset vezérlés
Rendelkező üzenetMoto G-ben nincsenek, P8 Lite-om nem rootolt. A System mappán belül vagy az app-ban, vagy priv-app-ban voltak. Mikor futtatná az apk-t az ember, rákérdez, hogy biztos, akkor kiírja a folyamatot is, nem is kell csinálni semmit. Megköszönném.
-
bubus66
nagyúr
válasz
gianone #1535 üzenetére
De valószínű, hogy az úgy van mint az enyém volt. Nem az miatt nem megy szerintem a RollBack, hanem azért mert a Telekomos ROM van rajta..
Én csináltam tegnap egyet. Ugyan úgy független volt csak a Telekomos ROm-volt rajta, nem tudtam vissza tenni az 5.0.1-et. De feltettem az B757-őt és azzal jó lett neki
-
bubus66
nagyúr
válasz
gianone #1378 üzenetére
Még azt sem tudja leírni
a Kérdés Melyik Magyarország három legnagyobb folyója?
A Maros pont nincs benne..
Mi lett volna, ha megkérdeztem, volna Nagy Magyarország négy legnagyobb folyóját.
neuf
ezt próbáld meg
[pacific/]Device: Huawei P8 Lite
Firmware: B540
Build Number: ALE-L21C636B540
Security Patch Level: May 2016
Region: Asia Pacific
Country: Cambodia
Release Date: 27.05.2016
Status: Official (stable)
Type: Full firmware image
File Name: Huawei_P8 Lite_Firmware_ALE-L21_Andriod 6.0_EMUI 4.0_C636B540.zip -
bubus66
nagyúr
válasz
gianone #1359 üzenetére
Ez nem bátorság kérdése.. De ha te feltennéd akkor mind ki ezerrel tolná fel..
Na pont ezért nem írok, hogy miben javított egy frissítés vagy miben nem mert mindenkinek annyi feltenni mint neked vagy nekem....
Én már úgy vagyok vele nem is kérek semmit se mert úgy se kapom meg, mint a P9 litenél mikor az oeminfo kellett volna azt is egy olyan usertől kaptam, meg aki a felesége P9 Lite-ét mokolta meg (és ráadásul éjszaka), persze fordítva meg aztán elvárjak.. Na majd akkor leírok egy frissítés, miben változik ha lesznek ilyen userek..
Tegnap próba képen feltettem a lánynak, röhögve felment a a B581.. Mivel csak próba volt visszatettem a B575. neki.. És jól futó rendszerbe nyúltam bele..
Pont ezért írtam feljebb azt tudom, hogy te fel tennéd és azt is, hogy a tied dualosítva van (azt hiszem és segítettem) dualosítani...
Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fogyjunk le!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ZIDOO médialejátszók
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen routert?
- Once Human
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest