Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geret
csendes tag
-
Geret
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Amazfit Bip ami már vagy fél éve a fiókban fekszik, mert kicsit beázott. Leugrott az előlap, legyengült az akku, és a kijelző ugyan működik de elég furcsa színekkel. Nem szívesen dobom ki, így mielőtt ez történne, gondoltam felajánlom hátha tudja valaki hasznosítani. Budapest Budagyöngye környéke esetleg Széll Kálmán tér, (nem küldöm, nem viszem máshova) és természetesen ingyen adom.
Az utód amúgy egy BIP U pro, ami nekem nagyon bejön.
-
Geret
csendes tag
válasz
bunnyhu #10751 üzenetére
Szia
Volt erről szó régebben, de mégegyszer mert én is sport órának vettem, bringázni és futni.
Csak a Notify&Fitness-ről tudok beszélni mert megvettem és használom (Ha frissíteni akarok akkor addig felrakom a gyárit) Szinkron direkt Endomondora nincs, de file exportal lehet játszani. Strava szinkron viszont megy gond nélkül (fent van nekem a strava app) és mivel pár ismerős stravázik pár meg endomondozik régóta a https://tapiriik.com/ oldallal szinkronizálom őket, hogy mindenkét felületen megjelenjenek az edzések.+gps érdekessség: két alkalommal mértük össze ismerőssel, aki Apple Watchal fut,
és 6km után 40 méteren belül volt a különbség mindkét alkalommal a két eszközön. -
Geret
csendes tag
válasz
Tomace91 #3698 üzenetére
A Notify & Fitness alkalmazásba belemész a 'custom watchface' -> több mutatása
Kiválasztod a neked tetszőt -> See details -> Download ->Itt a szürke alapon fekete feliratra (valami.bin) kellett kattintani a kép közepén és kijött a következő ablak:
A következő ablaknál bátran rányomtam a frissítés indítása gombra ami berakta az új watchfacet. Kicsit aggódtam hogy hogy ez most csak a watchface berakás vagy a nem gyári progival nem ajánlott firmware csere de nem lett baj, már többször cseréltem watchfacet
-
Geret
csendes tag
válasz
dangerzone #3420 üzenetére
Szia!
Nekem csak holnap jön meg az órám, így ez csak elmélet
futáshoz+bringázáshoz használom+endomondo, és nincs kedvem gpx-et töltögetni.1 Notify &fitness alkalmazással szinkronizál Stravára.
2 Regisztrálva vagyok a tapiriik oldalon ahol össze tudom kötni a Strava, Endomondo de akár runkeeper,fiókjaimat és össze tudom szinkronizálni az adatokat.
A tapiriik oldalt évek óta használom Strava - Endomondo szinkronizálásra. Az lenne a hab a tortán, ha lenne hasonló felület Mi Fitt - és a többi sport alkalmazás szinkronizálására.
Geret
-
Geret
csendes tag
válasz
nokia3650365 #3356 üzenetére
Megrendeltem
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest