- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosmoo81
tag
hello.
vettem egy ilyen gepet:HP Pavilion dv2530ee Notebook
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=3545691&lc=en&cc=hu&dlc=hu&submit.y=0&submit.x=0&lang=hu&cc=hu
az elso kerdesem az lenne h vistan kivul xphez lehet e talalni valahol drivert, mert az oldalon nem igazan sikerult.
a masik pedig felfedeztem egy pixelhibat is.
tenyleg csak 5-6 pixelnel foglalkoznak ilyennel gariban, maskulonben nem?koszi a valaszokat.
kosmoo
-
Balázs_a_laz
aktív tag
-
ABE
őstag
Ha minden igaz, a billentyűzet alatt lesz a memória. Viszont ebből már tudni, hogy 1x1 Gb memória van benne, tehát nem gond bővíteni. Amennyire figyeltem, 667Mhz-es memóriákkal szerelik gyárilag a gépeket. A márka viszont gépenként eltérő lehet, nem mindig ugyanazokat rakják bele.
Vista témához csak annyit: 1 gigával szépen fut nálam a rendszer, beállítás kérdése az egész szerintem. Legfrisebb driverek, egy-két (számomra) felesleges szolgáltatás letiltva, és minden ok.
Mod: Elkéstem.
-
sghc_toma
senior tag
lassan két éve használom különböző gépeken, és utálok visszaülni XP elé... gyorsabb a boot, sokkal gyorsabban indulnak a progik... és nem kell várnom semmire... nincs fent semmi előretelepített izé, ami esetleg megfogja a gépet?
#4021-re: ezen a linken elérhető a Maintenance and Service Guide: [link]
-
ABE
őstag
Meg kell nézni, hogy tényleg 1x1Gb van-e benne, vagy 2x512Mb. Ezt legegyszerűbben egy tesztprogrammal tudod megnézni, vagy pedig hozzá kell férned a memóriákhoz. Az én gépemben két egyforma méretű, egyforma sebességű, de eltérő márkájú modul van bent, mégis mennek dual channelben. De ha nem mennének, az sem lenne nagy veszteség. Szerintem kérd meg az admint, hogy nézze meg a memóriákat, és bővítse. Nagy valószínűséggel 1x1Gb 667Mhz-es DDRII kell bele.
-
sghc_toma
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest