- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mulderpapa #48450 üzenetére
Feltelepítettem immáron RAID módban, felraktam az Intel Rapid Storage Technology drivert, bekapcsoltam a gyorsítást, de újraindítás után elfelejti, mindig be kell kapcsolni.
A flash tárolót a lemezkezelőben látom, nem lefoglaltként. Ha akarnám, adhatnék neki meghajtó nevet, formázhatnám, a kérdés, van-e értelme.
Ezt mindig be kell kapcsolni?! Vagy max azt lehet, hogy a lapozófájlt a flash meghajtóra teszem, de azzal meg az a gáz, hogy a felhasználó látni fogja a meghajtót, aztán rápakol hátha. -
embe
nagyúr
válasz
Anno egy Fujitsu lapossal szívtam. Akkor nem találtam rá megoldást. Ez lett volna akkor is valszeg az orvosság. Abban is egy 32GB-os msata SSD volt + 500 GB vinyó.
-
válasz
Köszi a segítséget! Ilyen noti még nem járt itt, ezért idegen a pálya. Nekifutok újra, mert most AHCI-ben raktam fel, és letiltottam az M.2-es SSD-t, de legalább tanultam ma is valamit.
Jelzek este, hogy mire jutottam! -
válasz
Mulderpapa #48448 üzenetére
Kösz a gyors választ!
Áhh akkor azért vergődök itt már egy ideje.
De valahogy mégis fel sikerült telepítenem rá, csak alig maradt hely, plusz a kis partíciót a rendes HDD-re készítette el a Windows.Akkor telepítsem az 500 gigás "sima" HDD-re UEFI-ben? Azt még nem próbáltam... Az SSD szerűséggel mit csináljak? Mert látom ott, mint külön lemez. Töröljek róla mindent, és ne is hozzak létre rajta semmit a telepítővel?
-
Peter Kiss
őstag
válasz
Mulderpapa #48408 üzenetére
Én kizártnak tartom. Ha a BIOS-a nem a HP-tól jön, szerintem nem megy.
-
sghc_toma
senior tag
válasz
Mulderpapa #2295 üzenetére
Ha veszel WLAN kártyát, vásárlás előtt próbáld ki, ugyanis van pár kártya, amik működnek HP gépekben, de a többivel nem hajlandók bootolni. Mondjuk vannak BIOS hackek, meg vannak jó HOWTO-k is hozzájuk.. Árról fogalmam sincs, de 5k reálisnak tűnik...
-
sghc_toma
senior tag
válasz
Mulderpapa #2292 üzenetére
szia!
1. Ez miért érdekes? Ezt a típust 9600-zal adják (van 32MB-os, és 64MB-os változat is)..
2. Van gyárilag SXGA+-os nc6000
3. Nekem ott volt, igen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged