- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiXoN008
tag
Szia!
Nekem HP DV6-3160eh van szintén hasonló problémával találkoztam sötét színeknél és leginkább szürkénél vibrált a kép.
Elsőre a Catalyst 11.5-ösre fogtam mert volt egyéb problémám vele, de nem ez volt a gond. Most néztem meg a drivereket, mert anno frissítettem új F27-es (AMD) BIOS-ra. És volt valami vibrálásos hibajavítás, hogy megoldva (úgy tűmik mégsem)
"- Fixes an issue where users would experience display flash when background is in dark color."
Azt tuti most elírtad a géped nevét, mert korábban a másik kollega által is írt CQ56-ot írtad, minden altípust nem néztem végig de amire kattintottam az Inteles masina volt, ott nem tudom lehetett-e ilyen dolog, meg hogy BIOS.t cseréltél-e ha igen akkor rakd vissza a régebbit nekem is megoldotta a problémát. -
-
ABE
őstag
Egész pontosan mely részek inaktívak? Nálam a Graphic fül inaktív (asszem csak ATI és nVidia kártyákat támogat az NHC ezen része), illetve a Profiles fül (ez csak a prof. változatban aktív). Amit el tudok még képzelni, hogy nálad az ACPI rész is inaktív, mert nincs a gép a támogatott gépek listáján. XP-nek nincs köze ahhoz, hogy mi inaktív, és mi nem. Az állandóan maximumon pörgő procira Maxiri fórumtárs is panaszkodott (6720s gépe van), nála Vista alatt nem volt gond, de XP alá egyelőre nem találtunk megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- Xbox Series X|S
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iPhone topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged