- Bekékült a Pixel 10a
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiXoN008
tag
Szia!
Nekem HP DV6-3160eh van szintén hasonló problémával találkoztam sötét színeknél és leginkább szürkénél vibrált a kép.
Elsőre a Catalyst 11.5-ösre fogtam mert volt egyéb problémám vele, de nem ez volt a gond. Most néztem meg a drivereket, mert anno frissítettem új F27-es (AMD) BIOS-ra. És volt valami vibrálásos hibajavítás, hogy megoldva (úgy tűmik mégsem)
"- Fixes an issue where users would experience display flash when background is in dark color."
Azt tuti most elírtad a géped nevét, mert korábban a másik kollega által is írt CQ56-ot írtad, minden altípust nem néztem végig de amire kattintottam az Inteles masina volt, ott nem tudom lehetett-e ilyen dolog, meg hogy BIOS.t cseréltél-e ha igen akkor rakd vissza a régebbit nekem is megoldotta a problémát. -
-
ABE
őstag
Egész pontosan mely részek inaktívak? Nálam a Graphic fül inaktív (asszem csak ATI és nVidia kártyákat támogat az NHC ezen része), illetve a Profiles fül (ez csak a prof. változatban aktív). Amit el tudok még képzelni, hogy nálad az ACPI rész is inaktív, mert nincs a gép a támogatott gépek listáján. XP-nek nincs köze ahhoz, hogy mi inaktív, és mi nem. Az állandóan maximumon pörgő procira Maxiri fórumtárs is panaszkodott (6720s gépe van), nála Vista alatt nem volt gond, de XP alá egyelőre nem találtunk megoldást.

Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx