- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiXoN008
tag
Szia!
Nekem HP DV6-3160eh van szintén hasonló problémával találkoztam sötét színeknél és leginkább szürkénél vibrált a kép.
Elsőre a Catalyst 11.5-ösre fogtam mert volt egyéb problémám vele, de nem ez volt a gond. Most néztem meg a drivereket, mert anno frissítettem új F27-es (AMD) BIOS-ra. És volt valami vibrálásos hibajavítás, hogy megoldva (úgy tűmik mégsem)
"- Fixes an issue where users would experience display flash when background is in dark color."
Azt tuti most elírtad a géped nevét, mert korábban a másik kollega által is írt CQ56-ot írtad, minden altípust nem néztem végig de amire kattintottam az Inteles masina volt, ott nem tudom lehetett-e ilyen dolog, meg hogy BIOS.t cseréltél-e ha igen akkor rakd vissza a régebbit nekem is megoldotta a problémát. -
-
ABE
őstag
Egész pontosan mely részek inaktívak? Nálam a Graphic fül inaktív (asszem csak ATI és nVidia kártyákat támogat az NHC ezen része), illetve a Profiles fül (ez csak a prof. változatban aktív). Amit el tudok még képzelni, hogy nálad az ACPI rész is inaktív, mert nincs a gép a támogatott gépek listáján. XP-nek nincs köze ahhoz, hogy mi inaktív, és mi nem. Az állandóan maximumon pörgő procira Maxiri fórumtárs is panaszkodott (6720s gépe van), nála Vista alatt nem volt gond, de XP alá egyelőre nem találtunk megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- ASUS notebook topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Diablo IV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- gerner1
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest