- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vukmir
aktív tag
Itthagytam a gépet állni magába 20 percre, visszajöttem és most ilyen furcsa csikok ugrálnak a képernyőn vízszintesen 1-1 mpre.
Ezmeiz? Olyan mintha valami mágneses dolog zavarná be a kijelzőt 1-1 pillanatra de a noti 1 mm-t se lett odébb rakva ahhoz kéepst amikor még ezt nem csinálta
FRISS: Újra indítottam és megszűnt, ez driver hiba akkor?
-
Vukmir
aktív tag
A videó hang torlódásban a Power Assistant volt a ludas. Letöröltem és amint most próbálgatom a HD-s youtube videók egyszer sem akadnak meg
-
Vukmir
aktív tag
Probook 4535s-ben néha beakad a hang a videók alatt (olyan mintha torlódna) valami tipp hogy miért van ?
Most vettem észre az előbb youtube-on de az index videók közt is akad a hang (a kép nem) olyan 10-15mp enként 1 pillanatra
-
Vukmir
aktív tag
Az idegölő mindjárt lemerül az aksi hangot hogyan lehet kikapcsolni? Nem díjazza a barátnőm amikor hajnalban egy ilyen hajókürt megszólal
Probook 4535s
-
Vukmir
aktív tag
válasz
Magnum_ #25008 üzenetére
Nem tudni. Valószínűleg aksi gond, mert nem hajlandó úgy bootolni a rendszert hogy nincs rádugva a hálózatra a gép.
Minden ki lett próbálva, több windows is stb és a hp support és tanácstalan. Ők is azt javasolták hogy ha 15 napon belül vagyok akkor vigyem vissza hogy cseréljék ki.
-
Vukmir
aktív tag
Ha a Laptopszalon.hu Pécsről küldte el nekem a Hp Probook 4535s-t de én Budapestre viszem vissza cserére (15 napon belül) az nem gond nem?
Úgy értem üzlettől függetlenül ugyan úgy érvényes ott is a 15 napos dolog nem?
-
Vukmir
aktív tag
Nem indul el a Probook 4535s úgy hogy csak aksiról megy a dolog. Pontosabban a noti elindul csak éppen a Win7 fagy le miután behozza a logot. Valami tipp?
-
Vukmir
aktív tag
Nekem most esik le, hogy volt valami 2 gigás partíció a HDD-n amikor még SUSE volt fenn HP nem tudom mi volt a neve, mert igazából nem foglalkoztam vele a SUSE miatt.
Az a partíció milyen HP cuccokat tartalmazott (Tudom idióta voltam, hogy nem néztem meg, de minél hamarabb Win7-et akartam látni rajt és használni
)? Probook 4535s
-
Vukmir
aktív tag
válasz
BangoSkank #24925 üzenetére
Én nem találom sehol, mondjuk még fel sem tűnt
-
Vukmir
aktív tag
-
Vukmir
aktív tag
Sziasztok!
Most lett meg a HP notebook-om amiben a wifit képtelen vagyok működésre bírni.
Leszedtem hozzá a drivert, látja is a gép, de azt írja "Nincs bekapcsolva". Próbáltam, hogy letiltom majd újra engedélyezem de úgy sem jó! LAN porttal megy rendesen a net, bár meglepődtem, hogy a Win7 Pro x64 (Sp1) a telepítés után nem talált hálózati drivert hozzá.Probook 4535s notebook.
-
Vukmir
aktív tag
-
Vukmir
aktív tag
Sziasztok!
A következő Notebook-ot keresném a lehető legolcsóbban, Renew -nak örülnék a legjobban!
Nem feltétlen pont ilyennek kell lennie. 320 GB os 7200rpm es HDD-s is játszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest