- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocX
tag
-
k.krisz03
tag
válasz
BluEyes #1959 üzenetére
Akkor azzal az ismeretlennel sem kell foglalkoznom, nincs rá szükségem.
Igen, Fn + F7 és F8 lenne a fényerő, Vista alatt még jó volt, XP-nél nem működik. A többi Fn-es funkció (www, némítás, hangerő, numlock,...) működik, csak a fényerő nem. Ctrl (+ Fn) + Fx sem működik.
-
k.krisz03
tag
válasz
BluEyes #1943 üzenetére
ROM Date: 07/05/2007
ROM BIOS Version: F.01
A BIOS "ablakának" jobb felső sarkában pedig ez áll: 1.2DSzerintem jó lesz a 6720s-hez is, mivel azon a fórumon (linkeltem az előbb) mindenkinek ilyen notival van gondja. Pontosabban azzal van gondjuk, hogy ezen a laptopon nem megy XP alatt a hálókártya. Ezért is ajánlják a bios frissítést. Ezután már megy mindenkinek a háló.
-
k.krisz03
tag
válasz
BluEyes #1935 üzenetére
Igen, újraindítottam azokat, és az sem segített.
Minden gépnél chipset driverrel kezdek, itt is úgy tettem, majd video (hogy valahogy kinézzen), aztán LAN. Mondom, hogy a gépen lesz a gond, mert aztán nem szenvedtem tovább vele, visszaraktam a gyári rendszert, és egyből működött minden.
Ez az UAA csak a hanghoz kell, vagy másra is hatással van? Honnan tudom leszedni, mert [itt] nem találom?!Szerk: Megtaláltam, honnan kell leszedni...
-
k.krisz03
tag
válasz
BluEyes #1922 üzenetére
A hálókártyáknál ott van a kártya, és nincs is rajta semmi felkiáltójel.
Nem hinném, hogy gépen kívül lenne gond. Azon a switch-en amin a laptop van, van még egy gép, egy PC, amiről most is írok. Ezzel itt nincs is gond. Sőt, a laptopon sem volt gond, amíg Vista volt rajta, szóval én valami driver hiányosságra gondolnék. TCP/IP automatikus, ahogy annak lennie is kell. -
k.krisz03
tag
válasz
BluEyes #1920 üzenetére
Értem. Köszi! Akkor így marad...
A LAN-os bajomra nem tudsz valami megoldást? Mit kellene még felrakni a vezetékes hálóhoz, hogy működjön? Az eszközkezelőben egyéb eszközöknél találtam egy "Hálózati vezérő"-t. Lehet ennek a hiánya miatt nincs háló, de milyen driver kellene még hozzá?
-
-
frizso
senior tag
-
RexpecT
addikt
Köszi szépen tényleg jó progi ez a Partition Manager, nehezen vettem rá magam hogy megcsináljam (mondom még véletlen elront nekem valamit), de sima ügy volt.Csak annyi hogy nem C,D,E partícióim vannak hanem C,D,F (de ezt asszem következő windows install átrendezi C,D,E partíciókra).
-
polip
addikt
eztet én vágom, tom, hogy támogatja a cucc...de nekem mégsem megy dual-ban, ezért várom már napok óta, hogy valaki, akinek ilyen notesza van 2 modullal, nyomja má be, hogy dualban mennek-e a ramjai...
CPU-z kiirja.....vagy mivel érdemes még csekkolni? egyáltalán az 1.4-es cpuz korrektül lát mindent? mert az 1.36 eléggé mellélő... -
werman
tag
BluEyes :hi! amit adtál linket az XP-s. nekem Vista van fent és arra ezt nem adja ki. Amugy nem hiszem hoggy sok mindenen segítene(ha valakinek hozott tapasztalható javulást akkor javitson ki).
OPERATING SYSTEM(S):
Microsoft Windows XP Home Edition
Microsoft Windows XP Professional
Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
ENHANCEMENTS:
Enables LAN power saving in F10 Setup Utility (by default).
Ez nekem alapból meg van. De lehet hogy az én notebookom teljesen más sériás mint az eddig láttotak. Sajna nagy lehet a szórás a tipusokon belül is(hasonlit a macbook-ok eseteire)
Damage : 6715b külsőben teljesen egyezik a 6710b-vel, müanyag mindene,de szerintem jó minöségüek(persze a fém jobb). A 1680x1050-es kijelzővel még nem láttam. Az hogy megéri a felár a nagyobb felbontásáért neked kell eldöntened az igényeid szerint.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest