- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erasure
csendes tag
Nekem 10 hónapja van egy 6325-ös turion 52-vel 1G rammal.
Jó egy hónapja a vinyó beszart (FUSI 100gb), majd a HP ügyfélszolgálat közölte, hogy Sopronban (itt élek) nincs noti átvevő hely. A legközelebbi noti átvevőhely 100 km-re van Győrbe. Adjam ott le. Gyors fejszámolás 2* Sopron- GYőr + kitudja hány nap kiesés,inkább ezért az árért a ''sarki közértben'' vettem egy samsung vinyót és betettem. A lementett recovery dvd-knek most hasznát vettem. De ez a ''garanciális'' ügyintézés kiakasztott.
Bármilyen más HP cuccot le tudtam volna adni itthon garis javításra, de a notit azt nem.
Szóval a következő noti beszerzésemnél ez a szempont is már nyomós lesz.
Egyébkén jó kis gép, a korábbi képeimhez képest fényévekkel stabilabb. -
erasure
csendes tag
A hdsentinel ezt írta ki:
A lemez felületén található 119408598 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.A szektorok javításának számából ítélve a lemez állapota több lépcsőben romlott.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
Ajánlatos az adatok sűrű mentése az adatvesztés elkerülése érdekében.
Még garis a gépem szeptemberig, a vinyóhibára is kiterjed a gari??, (vagy jobban teszem ha veszek egyet. Esetleg tudnál ajánlani milyet érdemes venni?)
Köszi -
erasure
csendes tag
sziasztok az nx 6325-tel lenne egy problémám. írtózatosan lassan működik. A recovery cd-ről újratelepítettem, de egy örökkévalóság mire betölt a rendszer. A Sandraval megnéztem a vinyó (Fusi) sebességét, gyalázatos volt. Mit lehet még tenni??
-
erasure
csendes tag
120 w-os volt minkettő, de úgy nézem mintha az eredeti HPdugó trükkös lenne.
A külső henger a -, a belső henger a +, és van a közepén az a kis tű. Az utángyártott dugaszokban(legalább is amiket próbáltam) a tüskén nem jön ki semmi feszültség, viszont az eredeti HP-snál 17 V jön ki alapban, ugyanakkor 19V van a belső gyűrűn.
Olyan mintha kettős táplálású lenne
Sokat hurcolom a gépet a melóhely és a lakás között, és kényelmesebb lenne minenhol egy töltő. Néztem a HP webshop-ot, most a sima 65w-os töltő 21000Ft felett van, ezért gondolkodtam valami márkásabb utángyártottban. -
erasure
csendes tag
Sziasztok
Az új Típusú HP notikhoz (pl NX6325)használ valamelyikőtök nem gyári töltőt??
Szeretnék egyet venni, de már két fajtát kipróbáltam, de hiába jó a dugasz, mégsem töltenek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest