- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
egy olyan problémám volna hogy van egy compaq evo n1015 laptopom és a kijelzője bizonyos esetekben belilul.Mi lehet a probléma?Vagy a legegyszerübb a megoldás ki kell cserélni benne a szalagkábelt?Mert ha az inverter lenne benne rossz , akkor egy baromi nagy csík vagy folt lenne benne, de ilyne probléma nincsen vele.
-
Jégkokó
veterán
válasz
deathtania #26337 üzenetére
Nincsen semmi vírus , mivel a tök uj xp vel is ugyan ezt a hibát produkálta.Viszont rákötve egy külső monitorra már hibátlan volt, igy az a tippem, hogy a szalagkábel szakadt el benne
-
Jégkokó
veterán
Van nekem egy compaq evo n1015v notebookom, és a kijelzője bizonyos esetekben tejesen beliul, de csak az ablakok , mit lehetne vele csinálni?illetve miért olyan tetű lassú rajta a net, nem akar 60kbyte nál gyorsabban letölteni semmit se.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Digitalis #8099 üzenetére
Szerintem senki se álltatja magát azzal, hogy ezek a nozik játékra lettek volna kitalálva, én legalábbis nem szoktam. Legutóbb a Panzers 1 2 . részével járszottam és gond nélkül futtatta minden akadás nélkül, engem nem különösebben izgat a mindenféle lövöldözős hülyeség.Már rég kinőttem az ilyen játékokból
-
Jégkokó
veterán
Döntsd el , hogy laggol a játék vagy akadozva fut.
Mert a kettő baromira nem ugyan az, lagolni akkor szokott ha lassú a netkapcsolatod vagy éppen tulterhelt az adott időben a szerver és néha beakadsz egy pár mp re, a szaggatás pedig az amikor a játék egy bizonyos beállítás mellet nem fut tökééletesen, hanem akad főleg akkor ha egyszerre sok mindent kell megjeleníteni. Ajánlom vedd mediumra a beállításokat és a felbontást 1024x768 ra állítsd és sokkal jobban fognak futni a játékok
-
Jégkokó
veterán
válasz
lacibacsi #7936 üzenetére
Szépen fokozatosan melegszik a noti, ha nem használod annyira akor elég hamar visszahül normális hőfokra.Amugy sztem a felsorolt játékok tökéletesen fognak rajta futni, mivel már egy évekkel ezelötti asztali gépen is gond nélkül elfutottak.Amugy meg 2 év garancia van rá, feltéve ha olyan helyen veszed, ahol nem csak bolti gari van rá, ami nem igazán ér túl sokat.
-
Jégkokó
veterán
válasz
.Anakin. #7909 üzenetére
Én márciusba vettem az enyémet, viszont ahhoz képest meg erősödött a forint.Mert akkoriban bőven 300 fölött volt. 130 ért annyira nem volt rossz vétel, mert a boltba 160 körül szokott menni, a 1140 meg 169-180 között, ezt is boltja válogatja mekkora hasznot dobnak még rá
-
Jégkokó
veterán
válasz
.Anakin. #7906 üzenetére
Magyar bios nincsen szóval ilyet ne is várj, amugy meg tudtommal a renew az pont azt jelenti hogy honosítva van a noti és van rá hivatalos hp gari.Bár nem tudom, hogy a billentyűzete magyar nyelvű e.Amugy meg mennyibe került, hogy igy sikerült megvenni, mert én annó 125 ezerért szereztem volna a sima 1120 as paviliont, de aztán 1140 lett belőle.
-
Jégkokó
veterán
válasz
bocsika #7892 üzenetére
Valószínűleg csak bolti garancia van rá, szóval ha bármi baja lesz kakor azt ott próbálják megcsinálni vagy elküldik külföldre valahova.Ugyan ez van a telefonoknál, hogy 1-2 éve eu garanciát adnak rá, ami itthon semmit se ér.Én éppen ezért preferálom inkább a hivatalos garanciát.
-
Jégkokó
veterán
-
Jégkokó
veterán
válasz
Napfénysüti #7840 üzenetére
Akkor azt valószínűleg tönkretették a kulturált vásárlók, nekem nem mozog furcsán egyik gomb se a billentyűzeten.De tudom milyne egy beragadó gomb vagy a space gomb féloldalas lenyomódása.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Napfénysüti #7836 üzenetére
Egyébbként először én is féltem a fényes felülettöl, de kb ugyan olyan maszatos lesz mint a telefonom, egy nokia N82 és azt meg már megszoktam, hogy néha meg kell törölgetni.
Amugy a billengyűzete sztem teljesen jó nem kattog iszonyatosan, mert láttam már erre is példát.A borítása pedig nem fog kifényesedni, mint sok matt notinál, már nem egy ilyen notit is láttam, és hát nem nyujt vmi szép látványt -
Jégkokó
veterán
Egyébbként a pontos tipuszám a boltban kerül rá a garjegyre, viszont az 1 vagy 2 éves pelcsni az már a forgalmazónál.Ott lett ez elcseszve, amit a boltban még tetőztek azzal, hogy egy tök más tipuét irták rá. Sztem érdemes lenne a forgalmazót is seggberugni ezért, mert ők hibáztak először
-
Jégkokó
veterán
válasz
2Bálint #7798 üzenetére
Rosszul tudják a HP 2 év garanciát vállal rá, ami háztól házig tart, tehát kijön a futár hozzád elviszi a notit, majd ha megcsinálták akkor ugyan ugy egy futár hozza vissza hozzád.Ha pedig a papírom az 1 év van be x ve, akkor nyugodt lehetsz mert tuti hogy az van elcseszve.
-
Jégkokó
veterán
válasz
sakeee82 #7795 üzenetére
Ami az alján van az hülyeség, az összes pavilion notire 2 éves háztol házig gari van. Felhívhatod a chs t is, de nem ők hozták ezt a notit forgalomba, bár igazábol tőlük származik, de mégis inkább a linkelt céget keressd meg mert konkrétan hozzájuk tartozik az euronics és talán még tudnak neked segíteni is. Amugy mint mondtam nagyon sok pavilion hibás garlevélel került forgalomba és sztem innen is lehet a félreértés.
-
-
Jégkokó
veterán
válasz
Napfénysüti #7778 üzenetére
nem azt mondtam, hogy nekem nem tetszik, csak éppen azt hogy otthoni használatra bőven lehet ugyan olyan teljesítményüt kevesebbért is kapni.Amugy a HP notijainak minőségével még mindig kevesebb gond van mint a ************ notiajival, amik egyenesen katasztrofálisak mind minőségbe mind tudásban is.
-
Jégkokó
veterán
válasz
sakeee82 #7776 üzenetére
Meg van még a noti doboza?Csak mert nagy valósznüséggel a volt munkahelyem szállította ezt a notit az euronicsbe.Nézzd meg hogy van e a dobozon egy kis forgalmazó matrica, mert ha van akkor lehet tudok a garancia ügyében segíteni. Mert viszont ugy mentek ki a pavilion notik alapból, hogy 2 év gari a szervizbe, ám lehet, hogy valamelyik sokész pont a rossz excel táblát nyitotta meg és az összes aznapi noti igy ment ki.
-
Jégkokó
veterán
Az én notimnak a garjegyén 2008 augusztus 14. dátum szerepel, mint ahogy a forgalmazótol kikerült, természetesen csak papíron. De a tipusszámát meg sikerült félre irnom és 1040 lett irva de a FT123EA az stimmel rajta. Szal nem tudom, hogy a HP nál nem néznének hülyének ezért.
-
Jégkokó
veterán
válasz
spyduck #7761 üzenetére
Olyan szinten van csak viszonyítási alapom, hogy elég sok noti megfordult már kezembe a volt munkahelyemen, igy azért tudom mihez viszonyítani. Amugy az tény és való, hogy a pavilion nem utazásra lett tervezve, de ha fix helyen van akkor tökéletesen lehet használni.Mondjuk ec n vagy esetleg más magasabb komfortszintű vonaton. Ha valaki vigyáz rá, akkor kevesebb az esélye annak, hogy összekarcolódjon. Én speciel meg vagyok vele elégedve, ennyi 135 ért nem igazán kaphattam volna jobbat egy 1140 nél sztem legalábbis.
-
Jégkokó
veterán
válasz
spyduck #7757 üzenetére
Manapság már szinte nagyon kevés noti van ahol matt kijelző van, nem ez az elterjedt.Hát a kicsi akudiő se feltétlen igaz, mert nekem normál használat mellett is elment bő 2 órát. Az anyaghasználatra sem panaszkodom, egyszerüen csak vigyázni kell rá. Mig másnak a mobilja 2 hét után már olyan, hogy festék sincs rajta, nekem 1 év elteltével is még mindig makulátlan állapotú. Szóval ez erősen emberfüggő szerintem. A vinyónak a védelme az már minden hp notiba megtalálható, igy nem mondható már extrának. Ha energiatakarékos módba állítom, akkor nem is igazán melegszik, max olyan kézmeleg lesz, vagyis nem annyira hogy már égessen. De ha túlmelegedne akkor fogja magát és levág egy autómatika, azért a HP nál se olyan hülyék hogy ez miatt menjen tönkre a noti.
A nagy súly se feltétlenül igaz, ha egy normális táskába van akkor meg se igazán érzi az embert. Feltéve ha nem valami alultáplált etióp akinek 10 centi a karjának az átmérője.
A zsanérok pedig sztem tökéletesen működnek, nem lett lazább egy fokkal se mióta használom, szinte majdnem becsukott állapotnál is meg tudja tartani a kijelzőt.A pöcök egér meg számomra inkább idegesítő, mintsem hasznos. Meg még mondjuk annak a beépített 3 g modemnek se látom túl sok értelmét, mert manapság már 2ft ért hozzádvágják az usb változatot és azt könnyen lehet hordozni. -
Jégkokó
veterán
-
Jégkokó
veterán
válasz
Tikakukac #7730 üzenetére
Sztem akkora lényeges sebességkülönbség nincs közötte, mert mindegyiket csak 600 mhz ig kezeli le.Amugy meg miért kéne kukába dobni a 2x1 gigás ram egységet?Sztem simán el lehet adni, olyan embernek akinek csak 1 giga volt alapbol a notijában sokat fog számítani.Csak ugy halkan megjegyzem tehetsz bele 2x4 gigát is, de a vista 4 nél nem fog többet látni, hacsak nem raksz fel egy 64 bites változatot.
-
Jégkokó
veterán
szerintetek az normális hogy elkezdett lekopni a vista matricáról a vista felirat?Parázok tőle, hogy a végén minden lekopik róla és akkor cseszhetem hogy legális oprendszer mert egy szar papirt nem adtak a vistához, pedig sztem egy könyvecske amin rajta van a serial kód elég hasznos lenne
-
Jégkokó
veterán
válasz
Imi1950 #7116 üzenetére
Az kizárt hogy pavilion legyen.A tescoba nem is ment ki pavilion noti.Csak max a hp 550 és nanak bizonyos variánsai. Amugy meg a nyomtató meg a táska nem ajándék, mert az is szépen bele van építve az árba.Az a noti olyan 100 ezer ft alatt meg lehet már venni, de a nyomtató se kerül egy 20 asnál többe.
-
Jégkokó
veterán
nem tudja valaki, hogyan lehet vista alol beéllítani ha aksiról megy a notim akkor vegye vissza a proci órajelét?
-
Jégkokó
veterán
Szerintetek a nvidia 9200 videókártya csak filmezésre jó a notiban?Mert egyik haverom ezt állította.
-
Jégkokó
veterán
Csütörtökön vettem egy 1140 pavilion notit, és nagyon meg vagyok vele elégedve.Viszont nem tudom, hogy pl a webkamera milyen felbontású.Hol találok erre infót?Jah és az normális hogy a vista csak 3.4 pontot adott a gélpemre, mig a gyengébb asztali gépem is 4.5 pontot kapott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Subaru topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Diablo IV
- HP notebook topic
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest