- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
|kisbandi|
tag
válasz
Nyusziman #7474 üzenetére
Milyen jó, hogy olvasod a Neked szóló üzeneteket és ilyen talpraesetten használod a guglit...
-
kozyadam
tag
válasz
Nyusziman #7474 üzenetére
http://osirisdevelopment.com/BatteryBar/index.html
létezik belőle free meg pro verzió is, nézd meg melyik szimpatikusabb Neked
a gyártó oldala szerint a FREE is mutatja a hátralévő időt stb, a PRO csak annyiban különbözik, hogy több beállítási lehetőség van, illetve be lehet állítani töltöttségi riasztást. Ha esetleg tévednék akkor javítson ki vki
-
|kisbandi|
tag
válasz
Nyusziman #7325 üzenetére
Láttam a screenshotodon, hogy az Everest sem írja ki, hány perc van még hátra az akkuból, pedig nekem is ez jutott volna először eszembe. Ma délután viszont belebotlottam egy BatteryBar nevű programba, esetleg ezzel is nekifuthatsz még a dolognak, hátha...
-
|kisbandi|
tag
válasz
Nyusziman #7232 üzenetére
Hol találtál az ATI oldalán Mobility HD 3450-hez drivert?
Megnéztem itt, és itt, de egyik oldalon se látom.Ellenben - ha még mindig a dv5 1120eh-ról van szó - a HP oldalán (ahogy azt már írtam kb. 150 hsz-el ezelőtt) elérhető az a verzió (még ha nem is a legújabb), ami biztos, hogy felmegy rá: [link]
-
csabors
tag
válasz
Nyusziman #7156 üzenetére
Szia!
Ha visszaolvasol a telepítésre vonatkozó hozzászólások majd' mindegyike arról szól, hogy megvettem, lementettem, legyalultam, újratelepítettem a legújabb drájverekkel, és f@szán mindent beállítottam, és azóta hasít mint ......................... a hidegvizet.
Hidd el ez a "tiszta" telepítés a leg-üdvözítőbb. A gyári telepítés tele van fölösleges, és ráadásul próbaidős programokkal.
Itt megtalálod a HP Wireless Assistant
A rekóveri dvd meg azért aggályos, mert a Te általad megvásárolt notebook windows matricáján lévő szériaszám kell, hogy szerepeljen a telepített oprendszerben. Ha valaki másét rakod fel akkor gyakorlatilag lopott lesz a oprendszer.
Szerintem higgadj le, hétfőn hívd fel a Hp ügyfélszolgálatát, mond el az "operátornak" a bánatod, és kb egy, másfél hét múlva küldik az elöre beaktivált vistát, és a drájver dvd-t. Addig meg tényleg használd specifikusan a világhálót a célod érdekében!Szervusz!
-
adm
őstag
válasz
Nyusziman #7149 üzenetére
és mit gondolsz a recovery-n milyen driverek vannak? egy féle driver készül, ami felkerül a gépekre, a dvd-kre meg a netre. egy titka van: a géped kell kiválasztani és az oprendszert amivel vetted.
a 30 felkiáltójeltől hozzászólásonként gondolod hamarabb osztják meg veled a személyes beállításaikat és esetleg adataikat azok a tulajok akik eddig nem írták ki recovery dvdt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest