- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Cornholio84 #145 üzenetére
"múltban is volt több dolog amikor ellentmondtak több telefonnál is"
Meg eleve nincs olyan ember, akinek pont azok a dolgok számítanak pont olyan súlyozással, amit és ahogy ők értékelnek. Az, hogy egyébként hitelesek-e, szinte már mindegy is, mert úgysem jöhetnek ki olyan pontszámok és sorrendek, amik mindenkinek egyformán lesznek relevánsak.
Arról nem beszélve, hogy auto módban is elérhetőek már sok gyártónál olyan profilok, amik nem csak a színekre vannak hatással, hanem az egész képfeldolgozásra, nyilván azokkal sem végzik el külön-külön a teszteket.
Pedig simán lehet, hogy a valóságban ennek köszönhetően lett volna elégedett a képekkel ugyanaz felhasználó, aki egy ilyen cikk miatt nem is vette számításba azt a telót. -
válasz
Cornholio84 #98 üzenetére
Emagnál rendelted? A Médiába hamarabb meg van. Én tavaly ott rendeltem a M5 P-t és a Honor 90-et. A Honor 90-et előszőr az Ematól rendeltem, de nem akart megérkezni, lemondtam és a Médiába rendeltem meg és pár nap alatt át is lehetett venni.
-
Tomi1127
csendes tag
válasz
Cornholio84 #98 üzenetére
Annyit kitudtam belőlük húzni, hogy a héten már tuti nem jön meg.
Először én is a Media Markttal szemeztem, de addig tököltem amíg el nem fogyott... -
Nashville
tag
válasz
Cornholio84 #71 üzenetére
Köszi az infót, az eMAG-nál még intéznem kell az elállást így hogy a Media Markt-os szerencsére C431-es. Jó hogy van elérhető élő Ügyfélszolgálat nem csak chatbot és idegesítő társai.
-
Jonny99
tag
válasz
Cornholio84 #62 üzenetére
Szia,
Nem telefonon hanem chat-en keresztül kerestem őket, ott is várakozni kellett, de sikerüt emberrel beszélnem, rendelésszám alapján nézte meg, egyből írta, hogy ez előrendelés ezért nem tud pontos időpontot mondani, csak azt, hogy ahogy beérkeznek a készülékek rendelési sorrendben fog történni a kiszállítás. Lehet valóban megérné bemenni a boltba és ott rákérdezni, hátha személyesen kicsit rugalmasabbak az információ átadással, bár ha ők is vakon vannak azzal kapcsolatban, hogy mikor kapják meg akkor nem fog tudni semmit mondani. Én attól tartok kissé, hogy mivel nagyon nagy az érdeklődés a készülék iránt és a hanyatló nyugaton már elkezdték kiszállítani az előrendeléseket, nehogy mire hozzánk eljutna készlethiány legyen
-
Jonny99
tag
válasz
Cornholio84 #53 üzenetére
Köszi az infót, én is tőlük rendeltem 14-én és ugyan ezt az üzenetet kaptam. De hogy a kiszállítás július 1 után indul vagy esetleg van egy elővételi készlet amit előbb megkapnak arról semmi infó. Ilyen téren nem értem az elővételt, szerintem az lenne a lényege, hogy akinek elővételben sikerül leadni a rendelést az előbb jut hozzá a készülékhez. Főleg hogy a tabletet ahogy olvastam augusztus 31-ig adják mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest