- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
50 CENT
tag
Az apukámnak, vagyis a családnak van egy 1.4-es Honda Civicje. Nagyon ász verda. Nagyon szeretem és a család is. Csak már egy kicsit idős, sajna.
Újra én. Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje hanem az, hogy alacsony a kerítés!
-
CRX
csendes tag
Itt: Bővebben: link
-
birka1337
tag
jó kis totyik, ha egyszer felnövök remélem kapok egy civicet
-
-
Hmmz
aktív tag
Kiérdemeletlen csend honol itt...
Hol vagytok mind?Mottó:Ha kiírnád a telszámot, az árat, meg a várost, akkor már rég megvettem volna...
-
!Overdose!
őstag
HONDA POWER !!!
De ne csak Civic!
Prelude is the best.Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
lao ce
aktív tag
a subaru.com -on van egy comparison resz ahol a impreza 2.5 RS sport wagont ossze lehet hasonlotani hasonlo kategorias mas autokkal peldaul a civic si-al.
eddig nem is lenne izgalmas, de ezt fenykep szinten is meg lehet tenni, es itt valik izgalmassa mert pl. kesztyutarto csukott/nyitott kepek is vannak benne, igyhat nagyon reszletesen ossze lehet vetni itt a tipusokat.nicht kompot
-
Borosz
őstag
Hello !
Először is nem Borosz vagyok, hanem Birosz.
..és amit ti szeretnétek:
http://www.hondainfo.freeweb.hu/.
Ez nagyon jó szerintem, gratula és köszönet annak aki készítette. -
lao ce
aktív tag
most mosolyogj meg nyugodtan, de lattam az egyik videoban, hogy mikor 'nyuztak', akkor messzire a 7e fole vittek a fordulatszamot. legalabbis a mutato messzire a 8 fole is ment, ugy ertem mar a sebessegmutato muszere folott volt a mutato (azt hiszem bal oldalon a masodik videonal).
ketszer is mutattak es en negyszer is megneztem. szoval szabad ezt? nekem is? erdemes?nicht kompot
-
Integra
titán
nagyon szépen meglett építve ez a civic
a vérvörős komplett műszerfal meg A oszlopos kijelzők, tényleg csodaszépek
meg az első fényszóró is látom komplett aftermarket darabra lett cserélve, jót tett neki ez a fekete betétes cucc
fékrendszer csere azért nem ártana rá
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lao ce
aktív tag
-
lao ce
aktív tag
biztos ismeritek a helyet... erdemes peldaul a videoknal bogaraszni
Bővebben: linknicht kompot
-
Integra
titán
ez nem rossz
Bővebben: link...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
ezt nemrég találtam, talán még van remény, hogy valahogy ki is fog nézni a civic, bár a kémfotók után eléggé elkeseredtem...
Bővebben: link...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tonesz
tag
válasz Flashback #474 üzenetére
Hi!
hihi. a bőrcserét félreértetted. Én külső takaró réteget értettem a bőr alatt. Kap egy teljesen új festést és fényt, plussz a tíz év és a felelőtlen előző tulajok által okozott rozsdanyomokat tüntetem el róla. Pöpec lesz utána. Most is az, de már nagyon várom a tavaszt...
Télleg, mit gondoltok. Ilyen nagy beruházásba főleg, hogy festés és fény, érdemes belevágni télen? A kicsikét nem tudom garázsban tartani, ezért az időjárás viszontagságainak rendesen ki van téve... Ezért gondoltam jobbnak, hogy megvárom a tavaszt...
Ill még egy kérdés. Ebbe a típusba (D13B2) lehet könyöklőt szerelni? Csinált már valaki hasonlót?
Üdv.
TA vasaló nem attól meleg, hogy a ruhához dörzsölik /index.hu/
-
-
tonesz
tag
Hi!
hehe, Honda rulz.
Nekem is van egy, igaz nem a legizmosabb, de uolyan szép, mint a többi. Sőt, talán még ritkaságnak is mondható, ugyanis ez egy 1.3-as karbis és 94-es évjárat!
Most viszem bőrcserére...300K... de megéri...Mindent megér!
vtechun: www.vtec.hu?
Üdv.
TA vasaló nem attól meleg, hogy a ruhához dörzsölik /index.hu/
-
vtechun
veterán
Találjátok ki, hogy a nickem honnan ered?
-
lao ce
aktív tag
mar meg akartam kerdezni hogy kicsit hmmm.... nehezkesen tekeredik a kormany.
hallottam hogy a kormanyszervo valami honda megoldas es hogy ket szazalekot megsporol az uzemanyagfogyasztason (gondolom meg ketto hozzajon mikor lefogytam par kilot a tekereszestol).
egy enyhe kanyarban akar el is engedhetem a kormanyt mondjuk hatvannal, az auto beveszi (ami szerintem eleg mokas). normalis ez? lehet ezt allitani/allittatni? erdemes?nicht kompot
-
Flashback
addikt
már 2x mondtam hogy a legolcsóbb árakat írtam le. Az hogy ezek mögött mien termék az más tészta. Én is az ilyen autóspecifikus dolgokban hiszek, csakhát tényleg drágák. A Fújás alatt én az üvegekre gondoltam
Na egye kutya a következő honda talin vendégem vagy egy sörreprofi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
CRX
csendes tag
válasz Flashback #467 üzenetére
Szia Flashback!
1.) A srác lehet, hogy körbespoilerezi az autót 70-ért, de még nem láttam a munkájának a minőségét, arról nem is beszélve, hogy azt még le is kell festeni.
2.) Valóban kapsz dobot+véget húszért, de az univerzális dobodat kiteheted akár az ablakba is. Én csak a típusspecifikus dolgokban hiszek. Különben a hátsó dob feladata leginkább a hangtompításban van, teljesítmény növekedést ne várj tőle. Nekem nem mindegy, hogy negyed órás autózás után megfájdul-e a fejem a kocsimban, mert üvölt a kipuff. Én azt szeretem, ha alacsony fordulatszámnál mélyebben duruzsol, odalépve neki megmutatja a hangját, de fordulaton szépen elhalgat.
3.) Bocsánat, én erre azt gondoltam, hogy az: ''fújás: Sok kb 50-60K-tól''.
4.) Véleményem mint a 2.) pontban. Teljesítmény növekedést ne nagyon várj tőle. Ha éppen nem rontja azt, hiszen még a hideg levegő szívását is biztosítanod kéne, max. 2-3 valós LE-t kaphatsz a komolyabb termékeketől, node egy 4e Ft-os.
5.) Mint már előző hsz-ben is írtam, én tartanék a sufnis leömlőtől, könnyen nagyobb kárt okozhat, itt már tényleg fontos a típusspecifikusság.
Ezeket minden autónál betartanám. Ám, ha Hondáról van szó, akkor fokozottan figyelembe kell venni. Hiszen itt nagyon kihegyezett szívó motorokról beszélgetünk, ezeket nehéz tuningolni. Csak a minőségi alkatrészek hoznak valamit a konyhára, de azoknak az ára elég csillagászati. Nem hiába költenek a hozzáértők több millát a Hondájukra. Ha járatos vagy a carstylingon, akkor biztos ismered CivicCoupe piros dögjét. Neki kb. +2 millióba van a szépség.
CRX -
Flashback
addikt
NA akkor én írtam hogy a legolcsóbb árakat írtam!
1.) carstilyng.hu-n a srác 70K-ér körbespoilerezi a kocsidat.
2.) Szinte bárhol kapsz vég+dobot 20K-ért ha kell szkennelek számlát a szomszédom most vett egy Powerfull-t (Japán licences magyar gyártmány)
3.) Festést nem említettem
4.) Boombastik HP direktszűrő 4K+ hozzá a cső szintén 4. De a totalcar shopon is fönt van.
5.) Leömlő pontos árára nem emléxem, gyorson a 15-ös box környékén volt kirakva.
6.) CRXFORUM rlz!profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
CRX
csendes tag
válasz Flashback #459 üzenetére
Azért utána is nézhetsz újra, mert némelyik ár nem fedi a valóságot.
70 ezer elég karcsú egy körbe spoilerezésre.
Egy normális hátsódobot nem kapsz 50 ezer alatt. Nekem egy gyári dob is 40 rugó.
Festésre elemenként számolhatsz 20 - 25 ezret.
Direkt szűrő tisztófolyadéka csak magában 8 ezer.
20 ezerért meg JózsiBácsi hegeszt neked leömlőt, csak ne égjenek be a kipuff szelepek 5 ezer km után.
Akit érdekelnek a Hondák halgasson Integrára és látogasson el a Bővebben: link oldalra. Itt megtalálhattok mindent, ami érdekel. Megismerhettek sok - sok elvakult HondaMánt.
Integra lehet egy indiszkrét kérdésem? - Mi a nick-ed a flix-en?
Chear -
jimhun
senior tag
Ime egy-pár kép az én kicsikémről
Bővebben: link -
op9
aktív tag
válasz Flashback #459 üzenetére
Köszi szépen a kimerítő választ... bár, ha megmondanám, h ténylegesen mennyire csak érdeklődés szintjén volt az egész (Te meg rendesen utánajártál), akkor lehet, h most valamelyik déli égtájra küldenél .
De ezek tényleg elég jó árak, szóval lehet, h 1-2 év múlva ilyen ügyben foglak zaklatni .
Mégegyszer köszi!
Integrának is köszönöm a linket!
Üdv.!How Bad Do You Want It?
-
Flashback
addikt
alufelni min: 100K
gumi rá min: 80K
körbe spoilerezés:70K++
sötétítés: fóli (sufni: 4K, szakember:35K, semmiben nem különbözik ha jól csinálod) fújás: Sok kb 50-60K-tól
Bőrőzés: 120K (4 ülés)
2 sport kagyló ülés előre: 120K
2x 5pontos bizti öv: 30K
hátsó lámpa csere (lexus): 55K
sport dob+vég: 20K+
Leömlő: 20K+
sport katalizátor: pff hát ezt a fene se tudja saccra 20K-tól
...mivan még?....
Belső világítás: sokféle: 4K-10K
Sport kormány: 20K+
Váltógomb: 2K+
jaaa:
Direkt légszűrő +cső: 4K+
Neon vagy ledes fény a kocsi alá: 15K+
Zene bele: külön kategória....
Hát így ennyi de ha kérdésed van bátran. Sok helyen a legolcsóbb általam ismert árakat írtam le.profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Flashback
addikt
Szvsz Civic:
-újabb kevesebb a hibalehetőség
-biztonságosabb jóval mint egy CRX
-Szebb az eleje
-Kezelhetőségre nekem jobban bejött
Tipushibákkal én még nem találkoztam, de akármilyen autót veszel a föbb pontokon nézd meg a hogy megindult-e már a korrózió: kerék ívek, küszöb, és az első telók fölött a motortérben.profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Integra
titán
városban
8-10 liter az 1.6VTi-nél, attól függ milyen állapotban van az autó
az 5D 1-8VTi-nél 8-9, szintén függő
van aki 8 literrel megy, és van aki 9 alá nem tudja vinni.
és van aki 12 literekkel megy, de ő keni neki...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
nagy magyar honda fórum
itt kaphatsz pontosabb adatokat és számokat, akad egy két komoly tuning guru
Bővebben: link
illetve az index autó-motor fórumban keresd a honda topicot
én inkább civicet javaslom...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Gismo
addikt
#449 -ről kezdve válaszolhatnának a Honda guruk!!!
Köcce! -
Babinyo
csendes tag
Hol vagytok Honda tulajok?
-
op9
aktív tag
Hali!
Nem rég kezdtem el szemezgetni a civic-ekkel, de csak érdeklődés szintjén. Először egy német oldalon találtam egy szép példányt (linket nem teszek, mert már nincs fent (1ébként 7500€-ót írtak, de gondolom nincsenek benne az egyéb kts-ek)), majd ugyanazt megtaláltam itt: Bővebben: link
Mennyiből lehet kihozni egy ilyen példányt?
És érdekelnének a felettem szóló kérdéseire a válaszok is.
Üdv.!How Bad Do You Want It?
-
Babinyo
csendes tag
Sziasztok!
Én most szeretnék egy Honda VTi-t vásárolni, és lenne 1-2 kérdésem.
-Milyen fogyasztással kell számolnom többnyire normális használatkor (1.6 vagy 1.8-as motornál)?
-1,5-2 millió körül szánnék rá. Mire figyeljek? Milyen típushibák vannak amiket szemrevételezéssel is észre lehet venni (rozsda, stb.)?
-Egyéb?
Kösz!
Babinyo -
Gismo
addikt
Nah? CRX 300-500K körül vagy Civic 1 milláért? melyikre kell majd többet költeni? Melyik a gazdaságosabb?
-
Gismo
addikt
Hali!
Mt ajánlotok első autónak? Honda CRX vagy Civic?
Max 1 milla lenne rá!
Haver azt akarja csinálni hogy 300-400-ért vesz egy crx-et és azt a maradékból rendberakja! Ennél jobb alternatíva, hogy vesz 1 milláért egy normális civicet, amihez nemkell hozzányúlni?
Kérdés1! Melyik éri meg jobban?
Kérdés2! Lehet 1 milláért az 5-ik generációs civicet venni ami nincs széthajtva és jó állapotban van? -
Integra
titán
válasz SaNyEe18 #447 üzenetére
az a baj hogy itthon a teljesítmény növelésnek nem igazán van semmilyen -nemhogy kultúrája- de kézzel fogható és reális árú materiális megnyílvánulása...
értsd: korrekt, tisztességes profi kis műhely, ahova az utca embere is betud menni és fizetni és kap is érte korrekt tisztességes szolgáltatást, minőséget és lóerőt meg nyomatékot...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
SaNyEe18
tag
válasz Flashback #443 üzenetére
Szerintem ez parasztvakítás de te tudod, hátha beválik a dolog. Én rákérdeznék tulajoktól csak Mo-n nemnagyon vannak ilyen kütyüvel felszerelt kocsitk.
0-31% teljesítménynövekedés mi? Turbóval esetleg!
Azok a valamik a csőben meg csak felesleges ellenállások szerintem.Vegetáriánus: régi indián szó. Jelentése: ''béna vadász'' :))
-
Flashback
addikt
up! Segítsetek plz ebben a turbonator-os ügyben...
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Flashback
addikt
Mért nem rakja be a többi képet? Vagy csak nekem nem jön le? Most épp linux alól nyomom
[Szerkesztve]profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Flashback
addikt
-
Flashback
addikt
[Szerkesztve]profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Flashback
addikt
Bővebben: link Majdnem ugyanaz csak más gyártó. Itt vannak képek is, egyszerűnek tűnik. Európában is biztos forgalmaz valaki ilyet.
-
Integra
titán
asszem van négy eladó 14-es lemezfelni dísztárcsával kifogástalan állapotban civicre
24 rugóért
ha kell valakinek...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Flashback
addikt
Ezt nézzétek meg! Bővebben: link A leírás meggyőzött de kevés a kép és nincs referencia!! 95$-ért kuldik el minden költséggel egyutt!!!
-
Klacus69
tag
honda civic
-
Flashback
addikt
-
Flashback
addikt
A kalaptartóba való 10-es reflexcsöveket már lefújtam piros lakkfényű festékkel...
-
Flashback
addikt
Most gyártjuk a haverommal (ő asztalos) az egyedi kalaptartómat! Majd lefényképezem...
-
Integra
titán
válasz Flashback #417 üzenetére
a csatlakozáson a 6gen civiceknél nincsen tömítés, vagyis a gumiharang után megy rá a saru ott meg simán oxidálódhat a fém ennyi idő alatt. lehet hogy neked többször cserélték már benne az izzót. ez úgy rá volt rohadva nekem hogy csavarhúzóval feszítettem le..
ja és tartós nagyon erős hőre hajlamos a saru megolvadni picit és megrepedni...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Flashback #415 üzenetére
nekem anno apám hondájában rá is rohadt a saru az égő csatlakozóra.
ugyanis 100ezer km után kellett cserélni...
ezt német gyártók nem nagyon mondhatják elmagukról, még kis sem gurultak a szalonból de már tönkrement az égő..
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Flashback
addikt
Szereztem piros szelepsapkát, meg karbon váltógombot. Az utóbbi brutálisan néz ki.
-
Flashback
addikt
Na kicsréltem az izzókat. A bal oldali (ha szembe állunk a kocsival) simán ment, a jobb oldalival annyi gáz volt hogy kicsapódott a só a csatlakozásnál, ezért vagy 20 percet szenvedtem míg lekaptam, aztán kipucoltam és lefújtam Contact sprayel. A Xenon fényű izzókat az ismerősöm hozta 1300 ft/db áron, mondta hogy van Arctic Blue is, de annak a fénye nem ilyen erős.
-
Integra
titán
válasz Flashback #407 üzenetére
nem tudsz hozzáférni a lámpához mert mögötte van az a kis szürke tartály, ugye?
csinálj egy képet a motorteredről azt muti, úgy könnyebb nekem is
szóval azt a tartályt hátul tartja egy függőleges kiálló része, ami egy fémsínbe van becsúsztatva.
azt kell felfelé kiemelni/kihúzni hogy hozzá tudj férni.
de kéne kép akkor tudnék konkértan mondani valamit, mert így nehéz...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
hogy utálom amikor cache törlés után minden beállítás elveszik
na, a lényeg, hogy most olvasom a honda eladásait, az usa-ban új absz rekord van mind a honda mind az acura divíziónál és a modellfrissített jazz miatt japánban is másodiknak jött fel. szegény usa gyártók...
ez az egyik legjobb honda info oldal ami létezik
Bővebben: link
-
Integra
titán
válasz Flashback #402 üzenetére
ez egyik izzónál kikell emelni a tartályt a helyéről, a sínből ami hátulról rögzíti hogy hozzá tudj férni. úgy van megcsinálva hogy ha feszülve is, de kényelmesen hozzáférj.
a kényelmes japán verdáknál relatív
-
Integra
titán
ezek csak rajzok, tervek voltak hogy a DC5 ITR hogy fog kinézni.
van nekem is pár ilyen rajzom valahol, ez a kép is megvan.
van közöttük pár elég brutális kinézetű, örültem volna ha kicsit vadabb lett volna, bár a mostani sem csúnyácska...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest