Hirdetés
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Mert mit bánják ők a motor élettartamát, nekik az a lényeg, hogy csajozni meg gyorsulni eljárkáljaak vele egy évig. Utána meg úgyis túladnak rajta, a sok frissjogsis suhanc, akik NFS - en nőttek fel, azt hiszik, hogy ha jól néz ki, akkor a teljesítmény és a megbízhatóság is ugyanolyan jó lesz.
Egyetlen haszna talán a nagyobb szívóhang, de elhanyagolható, ennyin ne múljon a motor élettartama. -
^Bundi^
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
a sportgyertya tudom, hogy parasztvakítás nem azért teszem bele, hogy jobban mennyen

beleteszem és többet nem fáj a gyertya miatt a fejem
135Lonál többet nem lehetne kihozni?..az elég necces lenne már a chiptuningnál 141 lovat ajánlanak:S
direktszűrőt sokan mondták szintén, hogy hülyeség, de akkor miért rakatnak bele rengetegen tuningosok is?
170pacis vti vel énis szemezgettem azt még lehet meg is vettem volna, de amit kinéztem azt elvitték már előlem
ezzel sem panaszkodom
mennyinek kéne lennie az átlag full városi fogyasztásnak?
[Szerkesztve] -
szatocs
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
Valahogy én is így gondolom, amit érdemes, az biztos, hogy egy rendszer. Ha ehhez van egy sportleömlő is, egy kicsit jobb a helyzet is. A chip még jó lehet, de csak akkor, ha értenek is a beállításához, mert különben csak több liter többlettel érhető el a nagyobb teljesítmény.
-
hobizoli
nagyúr
Rovercivic: a Rover-rel egyuttmukodve gyartottak Angliaban, van belole 1.8VTI is 170LE-vel
En sem vagyok megszallott, es nekem is van klima es hasznalom is elegge sokszor. Egy szo mint szaz, a 126LE-bol sosem lesz 155LE azokkal, ami irtal.
Ha csak ennyibol tartana 30LE-bedobni a gyar miert ne tette volna meg?
Ahhoz hengerfej hekkeles meg veztengely...meg...meg...is kellenek, amit felsoroltal azokkal ha a 135 fekpadon lemert LE-t elered, mar huha.
Pl a sportgyertya egy parasztvakitas
A direktszurot felejtsd el, a gyari rezodoboz tobbet er.
hobizoli -
szatocs
őstag
Nem tud valaki egy olyan oldalt, amelyiken össze van gyűjtve az összes civic gen adatlapja, vagy adatai? Gondolok itt méretekre, teljesítmény értékekre, és minden másra, ami értékes információval bírhat. Leginkább a 6. gen érdekelne, de jöhet az összes, ami van.
-
^Bundi^
őstag
rovercivic?..höhh?

5.5gen?
felvilágosítanál 1 picit?
amúgy köszi nagyon jo kis taliga és fullos
nemvok annyira megszálott mint hobizoli nekem normál városi használatra kellenek a lovak, ígynemzavar ha van benne légkondi meg hifi..stb
a suzuból majd átkell pakolni a fejegységet utána meg szép lassan amint lesz pénzem beletenni ebbe az okosságokat
képek a motorról
[link]
[link]
[Szerkesztve] -
^Bundi^
őstag
nem te vagy az első aki ezt mondja
van 1 rally -s ismerős (pontosabban nagyszülőm ismerőpse szóval nem mai korosztály, de anno honda crx el rallyzott és nagyfater volt kollégája és barátja) tőle megkérdem mit is érdemes és hogyan
nagy fanatikus japánkocsibuzi
aztán megosztok veletem mit okosodtam
-
^Bundi^
őstag
válasz
hobizoli
üzenetére
egyszerü...

ez 1.1 misi volt a vti megfelelője olyan 1.6körül lett volna
lerohanok csinálok pár sztárfotot és jönnek a képek
jahh légszűrő
[link]
gyertya
[link]
rezonátor
[link]
sportrendszer
[link]
Van akciós cucc és azt
Chiptuning
[link]
Én ezeket néztem ki így elsőre ha van egyéb ajánlatotok akkor szóljatok

-
NoLF
veterán
akkor meg még nem is említettük ha véletlen összejönne ilyen teljesítmény, ahhoz már fékek is kellenek, mert gyárilag sincs túlméretezve, sőt... egy nomrális fékrendszer meg /mondjuk vti, vagy integra/ már nem 5 ft, meg ahhoz felfüggesztés is kell... szal gondold át ezt a dolgot szerintem. 126 ló elég sok mindenre elég...
-
janati
őstag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel egy zsír állapotban lévő 99-es 1.4IS sedan, sikítson!! Priviben szóljatok, mert azt tuti elolvasom...
![[kép] [kép]](http://images.hasznaltauto.hu/607067/599313.jpg)
-
szatocs
őstag
A sportszűrő nem igazán ajánlott - sztem. Igaz, hogy egy kicsit keményebb lesz tőle a szívóhang, de:
-mivel nagyobb az áteresztő képessége, kevesebb port és szennyeződést szűr ki, így amit nem sikerül megszűrni, az mind megy a motorba
-ha nem tudod megoldani, hogy hideg - friss levegőt vigyen a motorhoz, akkor nem ér semmit, sőt, ront is a helyzeten
-nem hozza a várva várt erőt
Én úgy gondolom, hogy ez inkább ront a technikán, régebben én is nagy előszeretettel nézegettem az ilyen vivmányokat, pont a magnum oldalán találtam ugyanerre a IV. gen szűrőre, de egy pár fórumon utánakérdeztem, és nagyon sokan szidták...
[Szerkesztve] -
^Bundi^
őstag
ez a legjobb amit ki lehet belőle hozni ennél valszeg roszabb lesz..én 150el már megelégszem

azért lesz ott mit kicserélni term
vki tudna vmit mondani ezekre?
brisk platina gyertya : 3800/db = 15 200
sport lambda szonda : 22 900
IV. gen direktszűrő (+50%os áteresztő lásd magnumtuning) : 11 900
rezonátorcső direktszűrőhöz : 13 200(asszem)
teljes sportrendszer (ehez azért nem kell sok komment
) : 110 000K már kértem áraánlatot 
chiptuning : kb 30-60K
kb ezek azok amiket meg akarok csinálni a kicsikével
vélemények?
-
xcbiker
addikt
Ha valaki hall megkímélt ''92-''95 közti 3 ajtós civicről, ne fogja vissza magát! Privizzen!
-
^Bundi^
őstag
most beszélgettem 1 emberkével akik megcsinálják a chiptuningot meg a sportrendszer -t+szűrő és padon is ellenőrzik a dolgokat szóval (amennyiben a pados rendszer jol müxik;))) akkor láthatom is az eredményeket...kiváncsi leszek
sportnredszer 110K+50K chiptuning+20K szűrő..kb így néz ki és ezért remélem kapok 125-->155 lovat
kiváncsi leszek a tényleges eredményekre..de az majd csak olyan 1 hónap múlva addig pénzt kell gyüjteni

-
NoLF
veterán
azért megnézném én fékpadon is azt a 125->141 LE-t... többségében sima chip nem tud annyit, csak a fogyasztást megdobni, és nem hiszem hogy megéri az a pár ló a többletfogyasztást, meg az esetleges motorkárosodást (ha nem normális chipet rakatsz bele, balul is elsülhet)
kipufrendszer jó ötlet, de abból meg inmálisat kell árpakolni, aminek ára is van. én maradtam az egyszerű sportdobnál, olcsó, szép, ennyi. -
^Bundi^
őstag
jo tényleg nem 1 szépség, de a régi type-r nél 1 fokkal jobb nekem az az etalon a csúnyaság ranglistán..a mostani amim van (6. gen) a legszebb

csak ebből kár, hogy már nem gyártanak ilyet..
lehet inkább maradok az accordnál..
2.4type S 190 ről 211 pacira..
családi autónak is megteszi

-
^Bundi^
őstag
[link]
egy ilyen 2.4 esben és feketében term...köv autóm
-
^Bundi^
őstag
nahh..végre énis beléphetek ebbe a remek klubba

csak van 1 kis probléma amihez segítséget kérnék
a szépség aminek tulaja vagyok honda civic 1.6i sr (VTEC moci) 96.9. havi remek cucc..
csakhogy..kimentem vele a pályára és elkezdett felforrni a vize mint a disznó...de szó szerint..a termosztat ot kicseréltettem és a kupak is új városban már nem melegszik csak ha meghajtom(lásd autópálya..)
vkinek volt már ilyen baja?
ugye nem hengerfejes
más kérdés : chiptuningot láttam ami 125->>141 pacit csinál belőle...megéri?..tényleg jobb lesz?...illetve sportkipufogó illetve sportrendszer..ki milyet ajánl?
előre is thx a válaszokat
-
viharhozo
addikt
Segitseget szeretnek kerni. Adott egy Civic, mint kiderult hetedik generacios. Manual nincs, mert csak. Keresem a szervoolaj tartozkodasi helyet. A fekolajtartaly mellett van egy kisebb tartaly, de sehol nincs rajta a 'Servo' felirat. Megis ez lenne az? Ha nem, akkor merre kapirgaljak?
-
nRu3
addikt
igen van még más autó, mert a szerviz könyvben 3éveket írnak, 6évet pedig a karoszéria de +év nem szerepel sajnos, az automata váltó néha rángatna folyamatos haládásnál és lassu haladásban is, a saját megbizható maszek szerelőm váltora gyanakszik. Szürök gyertyák és rossz üzemanyagnál álandó jelenség lenne és látnám a fordulatsz. mérn hogy valami gond lenne ,de az normálisan mutat és a motor is szépen jár

-
nRu3
addikt
Tudtok-e jó honda szervizt ajánlani, ahol valamenyire értenek is hozá és nem átbaszás-lehuzás a fő cél. Egyébként a váltó problémára ha van garancia arra menyi ideg érvényes?
-
EG0
aktív tag
Mindenesetre hirdetésben ez állt, képeken is szép volt. Mire megnéztem volna, már elvitték. Egyébként lehetne dupla annyi km is benne, ha tényleg szép állapotú. Bár nem hinném, h PH!-n bárki is reális áron tudna eladó szép állapotú autót, azért megpróbáltam

-
EG0
aktív tag
Tessék nekem szólni, ha szép 5. generációs (kb. 12-14 éves), olcsó, keveset futott és valóban nagyon jó állapotú Civic lenne eladó. Most volt egy 620e-ért 67.500 (!) km-el, de elvittél az orrom elől

-
Integra
titán
még civic.
lehet hogy idén összejön egy dc2.
ha csak a hátsó dobod szar, akkor csak azt vegyél. tök felesleges mindenféle más.
nekem is csak zsírúj hátsó dob került fel mert totál szétrohadt a régi
meg teljesen új első fékrendszer meg teljesen új hátsó lengőkarok és szilentek
de ez 6gennél széria, szar volt a beszállító kipuff ügyben
[Szerkesztve] -
janati
őstag
-
mrall
aktív tag
nos valami ilyesfélét szeretnék idővel én is kihozni a kicsikéből!
[link]
Integra nem tudod kinek az autója ez? -
mrall
aktív tag
ok az egyértelmű, amúgy 500km-re ezelőtt volt nagyszervize! de persze tüzetesen át lesz lesve!
-
mrall
aktív tag
Mééé?

egy szép kis szárnyacska + küszöb + szoknyák körbe körbe!
-
mrall
aktív tag
6.gen angol civic 2.0 iTD -nk lesz ugyebár.
Valami link ahhol ehhez optikai tuning cuccok lennének? carstyling-ot néztem de ott össze vissza van minden + nagyon drágák! köcce előre is a helpet! -
NoLF
veterán
gyári szárnyat szeretnék még hátulra, meg a féknyergeket pirosra lefújni, meg kupakot szerezni a felnibe, meg angel eyes projektoros lámpát előre, ilyet e:
meg még isten tudja mit... persze ültetőrugó meg belső elemek színrefújása meg pedál meg váltógomb meg fehér számlap az órába meg anyám kínja, aztán bizony felébredek és azt mondom: a f***omnak van ennyi pénze...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black - Karcmentes állapot - 2029.02.26 garancia
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megnéznéd nekem? Mert képről sokkal kisebbnek tűnik, nem akarom elhinni, hogy ekkora lene az optikai csalódás.

![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060521/DSCF0629_2_resize_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

) : 110 000K már kértem áraánlatot

egy női autót, eddig ahányat látam belőle csak nők ültek a volán mögöt(baba autó)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)