- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz Integra #1398 üzenetére
a rovercivicre gondolok 5,5gen alatt.
lehet megsúgom neki akkor hogy nem fogják engedélyezni... bár szerintem ő van olyan ügyes hogy valamiképp megoldja (konkrétan nem engedélyezteti vagy ilyesmi )
egyébként ESi tütje van csak 3 ajtós, de valami überbrutál. vti-vel fej fej mellett megy mindig, és nem tudja a srác hogy mitől, azt mondja már így vette egy német papától.
azóta könnyített lendkerék, szűrő lett rátéve, ettől tuti nem lesz olyan mint amilyen most. vmi chip lehet benne vagy nem tudni, de nagyon kemény az biztos, enyémet szarbanhagyja. /pedig gyárilag 0,1 seccel lassab az enyém.../The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Integra
titán
milyen az 5,5gen civic?
nem fogja tudni engedélyeztetni az autót, most üzenem neki, hogy ne is álljon neki, mert meg fog őrülni és csak szét fogják szopatni
ha német vagy osztrák rendszám van az autóján, akkor nem akadály, különösen ha német rendszáma van....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
NoLF
veterán
válasz Flashback #1395 üzenetére
jellemzően integra blokk, 1,8 vtec 192 paci de sejtésem szerint az 5,5gen civicekbe is ezt rakták, csak abban 170 lovat tudott.
5 és 6gen civicekbe előszeretettel pakolják ezt a cuccost, csak ugye ahhoz nem csak motor kell hanem fék, felfüggesztés is...
haverom az 5gen 3d civicébe szeretne most ilyet, külfödlről.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
-
Integra
titán
egyik honda brigád törzstagé.
na ez tényleg megéri.
bárcsak bele lehetne verni itthon a b18c-t, de gyökerek ezek a mozaik utcában, úgyhogy a motor maradt b16a
és pohártartóval szerelt modell!!!!!!!!
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
NoLF
veterán
úristen... integra felnik, fékek. nem picsa. az ára se.
[link]The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
^Bundi^
őstag
Eurotaxoltatni érdemes...
ma voltam bennt személyesen..ők is leeurotaxolták persze ohzzátettek mindenféle romlási tényezőt, de így is 50K val feljebb ment az érték az általuk mondottnál..szóval ma le akarnak húzni;)Nos Omnes Una Manet
-
-
Woodslave
félisten
eurotaxot csinálnak bármelyik autókereskedőnél, ha egy kicsit előadod magad. Nekem legalábbis sikerült, teljesen ingyen.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Integra
titán
válasz Flashback #1379 üzenetére
nézd, ha pesten vagy, akkor talán érdemes elgurulnod azokhoz a srácokhoz akiknél nekünk javítják az autókat, ha ők azt mondják megoldható, akkor onnantól neked nincsen fejfájásod, mintent ők intéznek, te max egy teljesen kijavított és lefényezett civicet kapsz vissza, amin nem fog látszani hogy oldalról megtolták.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
^Bundi^
őstag
-
Flashback
addikt
válasz Integra #1377 üzenetére
Persze a futóművet én sem gondoltam komolyan...
De rossz belegondolni mennyi fefájásom lesz ez miatt. Majd megpróbálok mindent bevetni és örülni hogy lesz egy hasonló autóm... Müködésképtelen riasztóval...profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
^Bundi^
őstag
válasz Flashback #1376 üzenetére
sajna ez hosszú folyamat..én most fogom faxolni a 3. fellebezésem az eurotax árral együtt, mert erre már kötelesek normál pénzt fizetni..
ilyet szóltak, hogy nem kapták meg a faxot..persze..édekes nekem itt a visszaigazolás..no mind1 elküldöm újra..
miután közölte, hogy nem kapta meg mondtam, hogy akkor most szeretnék bemenni a kárigazgatóhoz és elbeszélgetni vele hirtelen kedvesebbek lettek;)
amúgy nekem is 1 vidéki csaj jött 1 hónapos jogsival..az legalább nem ugatott, mert letolta az egész sor -t és kicsit sokan voltak rá felháborodva;((
szóval készülj fel min 1 hónap
hívd fel az ő biztosítóját és mondd meg nekik, hogy hova mehetnek ki szemlére
te intézd, mert ha cég intézi akkor sokkal tovább tart...
ha kevés összeget mondanak akkor www.eurotax.hu
erre nem mondhatnak semmit ezt kötelesek kifizetni és ha lobogtatod elöttük és elég rámenős vagy (ne hagyd magad) akkor talán ki is fizetik..
a + dolgokat a kocsiban meg ha van róla számlád akkor van esély, egyébként necces..nekem semmitsem fognak..hiába 1 hetes kerék lengőkar..stb nincs róla számla nem fizet ki semmit...
jahh ha kérdezik rendőri intézkedés nem történt és ezt is írd a kárbejelentőre, mert ha történt akkor még legalább 2-3 hónap míg lezárul és csak utána kezdhetsz akármit is..
nálam a nő még azt se tudta, hogy hol kell megnézni a jogsin az adatokat (kiállító lejárta..stb..csoda,hogy a nevét tudta..)
szóval hajrá és kitartásNos Omnes Una Manet
-
Integra
titán
válasz Flashback #1376 üzenetére
kizártnak tartom hogy új futóművet kapj
a biztosító sem hülye, ránéz a fényképre amit kárfelvételkor csinálnak és kiröhög..
szóval ismerős ide vagy oda, ne a lehúzáson agyalj hanem hogy eredeti alkatrészekből szépen építsék meg az autód...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Flashback
addikt
válasz Integra #1374 üzenetére
Nekünk van ismerősünk ott a Hondánál azért oda viszem, hátha tud intézni vmit... Ha igen még egy új futómű szettet is ráverek .
Bár aztmondtunk hogy nem történt személyi sérülés, de az üvegszilánkok kicsit beleálltak a barátom kezébe. Meg mondta hogy jól meghúzódott a keze. De ez semmiségnek tünt főleg hogy ő rögtön elkezdett ordibálni hogy mi a f***t csinálok... Na akkor már nem kérdeztem meg hogy van-e valami baja...
A másik meg hogy mikor rákérdeztem hogy a légzsákok eldurrantak-e aztmondta: nem tudom... A motorháztetőt sem tudta kinyitni, azt sem tudta melyik a biztosítós csekk, a jogosítvány szám... Még hangoztatta hogy 9 éve vezet... Tehát ezek után autót rakni alá?profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Integra
titán
válasz Flashback #1372 üzenetére
nekem mindent a szerelők intéztek, én márkaszervízbe nem járok, kapják be.
elviszem az autót, leadom, aztán készen visszakapom. de ők pesti brigád.
nem számít riasztó meg semmi más, meg amúgy se garanciális már az autód
szóval ezek irreleváns dolgok, a lényeg hogy aláírta a betétlapot és elismerte....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Flashback
addikt
válasz Integra #1371 üzenetére
Hogy megy ez a biztosítós dolog? Ő az Allianz-nál van én a Postánál. Elvileg jövőhéten viszem be a Bojtár utcába a Honda márkaszervízbe. Gondolom a kárfelmérés is akkor lesz. Még 1: Ha a riasztót külső cég csinálta, azaz nem gyári tartozák akkor azzal mi lesz?
Az igért képek:
[link] Még a vasútállomás is látszik. A parkolóhelyet a kereszteződésből is lehet látni. De akkor hogy vághattam úgy elé hogy nem vett észre?
[link]
[link]
[link]
[Szerkesztve]profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Integra
titán
válasz Flashback #1367 üzenetére
hülye picsa, de az apja is igazi paraszt lehetett....
ilyenkor még a gyors és helyes megoldás, digi fényképező az autóban és ahogy kiszállsz az első hogy ezer fotót csinálsz minden szögből és a helyszínről is, táblákkal együtt.
ugathat bármit az apuka, olyat bukik a bíróságon hogy öröm nézni.
a lényeg, hogy van betétlapod és beírta a megjegyzésbe a lényeg mondatot!
fotó alapján talán nem sérült a padlólemez, ha igen, az sajnos nem lesz jó
bár tartok tőle hogy a b oszlop azért ott megrántotta egy picit
kérdés hogy a biztosító mit fog mondani, tékázza vagy fullra kijavíthatod.
mert ez komplett jobb oldal, jobb első doblemez, jobb ajtó, jobb hátsó doblemez és nem tudom hogy a jobb hátsó doblemez mögött lesz e még valami..
remélem van rendes lakatosod, ha nincsen szólj....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
szatocs
őstag
válasz Flashback #1367 üzenetére
Már minden civicre vadásznak?
Egyébként az ilyen kis szaros falukban (ugyan nem tom, hogy mi a község neve) sokszor jobban kell vigyázni, mint a jóval többen lakottakban. Nagyon azt hiszik, hogy itt úgysem jár senki, és mehetek, mint a vaddisznó. Haverom faterját is így kapták el oldalról. A hátulját kapták el, 3 - at pördült és bele az árokba. Mindezt Tiszadobon, lakják vagy 3 ezren, ja és term. olyan helyen, ahol Stop tábla volt a másiknak. Veszélyes hely vezetés szempontjából, ki tudja, hogy honnan vágnak eléd, nem nagyon veszik figyelembe a Kölcsönös Bizalmi Elvet.
[Szerkesztve]=== Szatocs ===
-
Flashback
addikt
B*ssz* meg
Egy néni csúnyán elintézte a kocsimat... A haverokkal nyaraltunk egy Tiszaparti községben. Éppen a vonat állomásról mentünk az üdülőnk felé. Mikor elindultunk az anyós ülésen ülő barátomnak, (akinek a keze kint volt (mivel nem klímás a verda)) mondtam kapcsolja be magát. Mikor a bizti öv bekattant akkor bumm... Jobb oldalról belénkjött egy VW Polo.
Félreálltunk. Teljesen fel volt háborodva a mésik autó sofőrje. Azt mondta hogy itt lakik az utcában, és hazaurgik betétlapért! Ok mondom nyugodtan de előbb adjon egy telszámot és a személyijét hadd nézem meg. Ez így is történt. Miután visszaértek el kezdtek problémázni hogy én hogy képzelem! Hogy kaptam jogsit meg hogy direkt kivágok elé... Na akkor leesett az állam. Mert a csaj szerint ő megállt, elsőbségett adott, és mikor elindult én pofátlan módon kivágtam elé 50-el!! Aztán mondom ok én nem vitatkozok, hívjunk rendőrt. Közben jött a faterja szövege, hogy ő látta, hallotta, hogy én padlógázzal mentem és hogy kb 20-30 méter alatt felgyorsultam 100-ra és belvágtam a lánya elé!!
Rendőr megjött... Kiszáll... Végignéz az autókon... ''Mi a f*szt keresek itt pofa...'' Persze a csaj és a faterja rögtön elkezdte neki magyarázni hogy én 120!!-al egyszercsak bevágtam elé! Magyaráz a csaj... Rendőr figyel..
- ... és amikor megálltam... -rendőr közbevág:
- Hölgyem az elsőbbségadás tábla nem arra kötelezi hogy álljon meg hanem arra hogy _elsőbbséget_ adjon... -csajszi közbevág:
- de én elsőbbséget adtam... kis csönd, rendőr:
- Kinek??
Majd a nőci kitalálta hogy perre viszi a dolgot. A rendőr gyorsan lebeszélte rolla:
- Nagyon hamar vége lenne az ügynek...
Végig lekezelő és bunkó mondon kezeltek alig akarta kitölteni a papírt, de szerencse megtette. A megjegyzés rovatba beleíratam vele hogy: ''Beismerem a vétkességem''
A verda nagyon megnyomódott majd rakok másik fényképet de addigis: [link]
A lényeg hogy élünk, senkinek semmi baja...
[Szerkesztve]profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
nagyúr
miért van az, hogy az accordok nagyjából egy árban vannak a civic-ekkel, úgy 95-98 közötti tartományban?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
NoLF
veterán
jesszum pepi!
[link]The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
^Bundi^
őstag
válasz Integra #1355 üzenetére
hát nemtudom én is úgy tudtam, hogy vannak, de azon nemvoltak..vagy legalábbis én nem találtam meg
lehet, hogy csak ilyen védő volt rajta amitől én nemláttam, hogy vannak (kupak), de az arcz nemmondta, hogy vannak így én nemtudok róla..
más : megnéztem azt a nissan -t
igen egybe volt a motorja nagyon szép nagyon jo hangja volt
az arcz tényleg szerethette..kb 3éve használja, csak sokat megy külföldre és gazdaságosabb kell neki (dísel merczi -t vett)
nála is volt még az olaj Shell ultra (5w40) et tankolt bele kívül belül nagyon jo állapotban..
még tökéletes váltó ill kuplung a féktárcsák 1-2 évig még tuti jok 100%os téli gumik törésmentes könnyűfémfelni..
az ajton volt 1-2 olyan, hogy rányitották, de amúgy nemláttam más sérelmet rajta
gyönyörű hangja volt(halk, ha odaléptél mély öblös)
szóval asziszem jövőhéten már készülnek is vele az új fotóim
egyedül nyári gumik nincsenek hozzá, de azt le is alkudom(tam) az árából
héten/jövőhét elején viszem állapotfelmérésre
ezsempontból teljesen korrekt volt megint
mondta üljek be mennyek 1 kört nyugodtan..be sem ült mellém nyugodtan tudtam tesztelni a kocsikát
mondta monnyam meg mikor és hova kell vinni állapotfelmérésre és odajön
remélem ott is csak jokat mondanak rólaNos Omnes Una Manet
-
NoLF
veterán
nyaralt a honda is velem, 6,5et evett százon, vegyes használattal, pályán 150el, közúton 120al, városban szokásos módon közlekedve
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
^Bundi^
őstag
Nahh..beszéltem a nissan os arczal holnap szemügyre veszem a gépet;)
remélem jövőhéten már fizet a biztosító és akkor tudok is vásárolni nem csak nézegetni
majd beszámolok a fejleményekrőlNos Omnes Una Manet
-
^Bundi^
őstag
-
szatocs
őstag
Én még a Goodyeart ismerem, pontos típust most nem tudok írni, de arról annyit, hogy nagyon tartós, de emiatt csak átlagos a tapadása. Aki pénzt akar takarítani, annak jó lehet.
=== Szatocs ===
-
Integra
titán
válasz ^Bundi^ #1344 üzenetére
felejtsd el a barumot..
ha rám hallgatsz nem szarozol azon a 4x2rugón és megveszed a potenzát.
pirellit én bottal se piszkálnám meg. p5000 meg p6000 meg ilyen gumikkal mentem más autókon, szemétbe valóak. ahogy egyetlen hondás cimbi sem, ahogy a dunlop sp sport 9000-res gumikat is ahogy lehet elkoptatják a type s accordokról (ez a gyári...) és utána bridgestone megy mindegyikre.
vagy toyo, vagy yokohama....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
^Bundi^
őstag
válasz Integra #1343 üzenetére
vinni fogja, de még fellebeztem és a fellebezésre még nemjött válasz
remélem jövőhéten jön és akkor megtudom venni az új kocsikát bármi is lesz az
a GT -t megnézem amint az arcz feltölti a teloját
utánanézek a guminak
sajna csak H -s van és azis 18K/db
barumból találtam 16K/db ért V set
arról vélemény?? az előzőn az volt és nemvolt bajom vele, de nincs összehasonlítási alapom..igazából pirellit raknék fel, csk az meg 23 500/db...
olyan a téli gumim és vmi kegyetlen...hóban jégen mindenhol átmegy...egyszerüen nemtud megcsúszni vgy kipörögniNos Omnes Una Manet
-
Integra
titán
válasz ^Bundi^ #1341 üzenetére
potenza re720, kifutó darab, már nem gyártják, de van még belőle sok
az egyik legjobb gumi messze és iszonyatosan erős, felni peremvédős, nagyon tapad szárazon és esőben is, évek óta csak ezt használom, ha cserélni kell, akkor is ennek az új típusára. és most nagyon jó ára is van
bank vitte az autód?
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
^Bundi^
őstag
válasz Integra #1339 üzenetére
direkt rkérdeztem nem tuningolni akart hanem csak szép hangot neki (hátsó dob; vég+direkt szűrő,de megvan az eredeti is)
korrekt volt a tag mondta elvihetem bárhova és rátehetem a festékmérőt ami mondjuk elég pozitív
ő is nagy dszappo bolond..anno külföldről hozta be, mert csak ott volt ilyen normi 3éve használja
sajna lemerült a telje beszélgetés közben de ha sikerül feltöltenie akkor meg is tuggyuk beszélni a találkát
milyen 195/60 R15 ös gumit ajánlotok?
nekem a pirelli a legszimpibb, csak az ára nem
[Szerkesztve]Nos Omnes Una Manet
-
Integra
titán
válasz ^Bundi^ #1337 üzenetére
szépnek tűnik, de ez a magnum tuning...
de lehet hogy csak velem van a gond.
felkerült a brembo meg a ferodo is, nagy királyság, de lassan munkahengerek megadják magukat, úgyhogy féknyerget kell kerítenem cserére még, hogy fullos legyen a fékrendszer....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
^Bundi^
őstag
[link]
igaz nem honda, de holnapmegnézem norminak tünt az arcz
vélemények??Nos Omnes Una Manet
-
Flashback
addikt
Itt a barátom Civicje. Mellesleg VTI felnivel
[link]profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Flashback
addikt
93-as honda civichez kellene nekem eaz első lökös alá ütközésvédő. Aki tudja hol lehet beszerezni az kérem szóljon!!
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
szatocs
őstag
válasz ballington #1333 üzenetére
De érted, hogy mit mondok, nem tudtad (legalábbis úgy írtad), hogy mit jelent, ezért (gondolom) volt információ értéke annak, amit írtam.
A másik pedig az, hogy nagyon sok és közeli képet kellene linkelned az autóról ahhoz, hogy tényleg mondani tudjunk róla valamit, de az még mindig csak a kasztni lenne, motorikusan, futóműileg, műszakilag képről nem lehet mondoni szinte semmit, ki kell próbálnod, majd ha tetszik, akkor el kell vinned átvizsgáltatni, hogy átfogó legyen a képed az autóról. Jobb, ha biztos forrásból veszed, meg ha tudod, hogy hogyan hajtották azelőtt, rendszeresen volt-e karbantartva meg hasonlók. Néhány más fórumon is utánanézhetsz a generáció betegségeinek is.=== Szatocs ===
-
szatocs
őstag
válasz ballington #1330 üzenetére
Ok, én csak arra írtam, hogy 4 gen 4 d nem tudtad, hogy mit jelent.
=== Szatocs ===
-
garga
csendes tag
Az NFSUG2-ben is civicem van, bezzeg, bazzeg.
<>#&@{};>*¤ß$Łł][đä×÷˝¨¸\|~ˇ^˘°˛˛`˙´ Normális ember ebből ért vmit. Ha te nem értesz semmit, vagy nem vagy normális, vagy ÉN nem vok az.
-
szatocs
őstag
válasz ballington #1327 üzenetére
4. generációs, 4 ajtós=sedan.
87 - től 91 - ig gyártották, ha jól tom.=== Szatocs ===
-
Integra
titán
válasz ballington #1325 üzenetére
4gen 4d
amit látok egy viszonylag ápolt belső és egy jobb hátsó javított ajtó és horpadás a jobb hátsó doblemezben
-
Integra
titán
válasz ballington #1322 üzenetére
így látatlanban elég nehéz bármit is mondani
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ballington
addikt
Hy all.
Nagyon szeretnék már egy kocsit, bár nemtom milyet. Olyan 800k-m van rá.
Ez lenne az első.
Egy haverom akarja eladni az autóját, és azért írtam ide, mert neki is ilyen van.
Kérdésem: megéri-e megvenni 550k-ért, ha 91'-es, nagyon jó állapotú, 1.4 16V, 5 ajtós sedan. Az antennája egy kicsit szar, de gondolom azt ki lehet cserélni.
Vélemények?Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Integra
titán
válasz szatocs #1316 üzenetére
neeem, ez másik civic volt, ezen még a gyári van fent, de ez most adta meg magát végleg. majd beszartam, mikor egyik pillantaról a másikra a fékutam többszörösére nőtt..
természetesen erre is ugyanaz a brembo max - ferodo racing páros kerül fel mint amit már felrakatttam. bevált, iszonyatosan jó páros olyan fejletépőseket lehet vele fékezni... ehhez még kap egy dot5 körüli fékolajat, 'oszt jónapot...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
^Bundi^
őstag
válasz Integra #1314 üzenetére
a banknál most fellebeztünk így remélhetőleg magasabb összeget ad (fog adni, mert leírtam mennyibe volt az autó így ha perre vinném akkor ki kéne fizetnie, mert szakértővel bizonyítani lehet beszéltem 1 jogásszal;))
aszonta kb 100-150K val a valós kárérték alatti összeget adnak max, mert az már nem éri meg az embernek pereskedni..
hát kiv leszek
ma megnéztem amúgy azt a padlizsán 1.8as VTI -t amit linkeltem
nemvolt rossz, de többet vártam volna tőle (lehet azért, mert 3man ültünk benne és a kocsi is 100kg vel több mint az előző)
a hangja furcsa volt (magas, sztem a moci már sokat látott..)
a rossz, hogy sztem már 1 ép elem nem volt rajta
ezzel szemben egész szépre megcsinálták, bár néhol hibádzik az illesztés, de első ránézésre azért jo banális hibái nincsenek
ami még nemjo, bár erről term nem ő tehet, hogy féktárcsa+betétek+kuplung+gumik egyből cserés, de max a nyár végén...(talán gumi még kibírja télig, de necces...)
dehát ki adná el új gumi+féktárcsaszettel az autóját?...meg persze új kuplung..stb
ami pozitív, hogy végig vezetett szervízkönyv
az arcz nagyon rendes segítőkész volt normi figura le a kalappal elötte ilyen szempontból
[link]
Ellenben elvitték azt amit 1.870 ért néztem..most akartam hívni és látom már nincs fennt
néha látok olyan autókat ami már olyan 3-4 hónapja fenntvanNos Omnes Una Manet
-
Integra
titán
válasz ^Bundi^ #1313 üzenetére
tegnap majdnem lezúztam az egyik verdát, elfogyott a fékem..
ma el is mentem gyorsan a srácokhoz, felemeltük, az eredmény új tárcsa, új betétek, új fékolaj és új hátsó dob, mer az meg totál szétrohadt, bár egész jól bírta.
amúgy minden absz rendben, sehol egy olajccsepp, minden gyári fényezés, csilivili, honda póver
most már csak motorházetőt meg lökhárítót kell vadásznom még mindig, ha nem törted volna az elejét össze...
beszéltem a sráccal, ő azt mondta, fogadd el a bank által felajánlott pénzt, ő kevesebbet adott volna érte....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
mycso
veterán
Haverom is pécs mellett vette.
Amikor nézegette, akkor használtautón, ebből a tipusból/árból/évjárarból 3 vagy 4 db volt fent.
egy fekete, it nemmessze Sárospatakon, amit megvett az a fekete pécs mellett és egy piros valahol szintén pécs környékén.
A pataki valami rommátört igénytelen sz@r volt, a pirosat mire felhívta elis vitték, a feketét meg elment megnézni, aztán majdnem leült, mert annyira egyben volt.
Tehát dunántúl lehet érdemesebb keresgetni --> annyi, hogy ahoz kicsit utazgatni kell.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz ^Bundi^ #1300 üzenetére
annál kicsit több lesz, és ráadásul nem lóerőnként, hanem kilowattonként.
''Az adó mértéke a gépjármű
- gyártási évében és az azt követő 3 naptári évben 300 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 4-7. naptári évben 260 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 8-11. naptári évben 200 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 12-15. naptári évben 160 Ft/kilowatt,
- gyártási évet követő 16. naptári évben és az azt követő naptári években 120 Ft/kilowatt.''Pleased to meet you - hope you guess my name
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest