Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Flashback
üzenetére
nekem felnyomták már egyszer a verdát, igaz saját faszságomnak köszönhetem...
a fejegységem nem vitték el, mert MiniDisc
a kesztyűtartóban is ott maradt vagy 20 MD...
viszont letépték a csipogóim, úgy szakadtak ki belőle a kábelek.
hát ez van, most viszont sikerült nagyob brutál titan dómos csipiket beszerezni
ültetni meg ebbe a városba...
terepjáró kell ide vazz
-
A nagyon keresett manualok!
88-91 CRX Workshop Manual - 16MB
http://www.crxpower.net/~silverkorn/manuals/CRX_Workshop_Manual.pdf
EF B16 VTEC Manual - 7MB
http://www.crxpower.net/~silverkorn/manuals/VTEC_Supplement.pdf
Assembly Diagrams - 3MB
http://www.crxpower.net/~silverkorn/manuals/diagrams.zip
92-95 Civic - 90MB
http://www.crxpower.net/~silverkorn/manuals/92-95CivicManual.pdf
90-93 Integra - 43MB
http://www.crxpower.net/~silverkorn/manuals/9093teg.zip
94+ Integra - 38MB
http://www.crxpower.net/~silverkorn/manuals/94integra.pdf
91 NSX - 51MB
http://www.crxpower.net/~silverkorn/manuals/91NSXManual.pdf
HONDA ACCORD AERODECK 1986-1989
http://www.pauldesign.ru/honda/shopmanual.html -
Ezt érdemes megnézni...
Bővebben: link -
Hát igen ez a baj Mo-al. Nem érdemes egy autót leültetni mert szarok az utak. A sub-ot is jól kell rejtegetni (az ismerősömnek feltörték ezért a kocsiját..). Ha nem maskos a rádió akkor azt már el is lopták stb. stb.
A csomagtérnek már úgy is csak a fele van meg. Aztán meg a kalaptartóban igazán nem foglal el sok helyet...
Sötétítés végett pedig majd veszek fóliát mert szépen meg lehet csináltatni. Tényleg melyik ablakot fóliáztathatom le legálisan? -
Úgylátom UP-olnom kell egyet...
-
Biztos láttatok már Civic aksit. Fő tulajdonsága hogy lapos. Namost ilyenből lehet nagyobbat venni?!? Mert az enyém csak 45Ah-s!
-
Mélynyómó erősítő bekerült hátra.Tegnap majd 6 órát vesződtem vele, de nagyon megérte... A selyem magasakat lerögzítettem csavarral.
Kb 2 hét múlva lesz még hátul két 16x24 Cm-es ovál a kalaptartómba. A kalaptartót meg megcsináltatom fából.... És akkor lesz 600W-zene a kocsiban.. -
Integra
titán
válasz
Flashback
üzenetére
hát civic-be hangot szerelni egy kész terror...
nekem az ajtókban egy Massive Audio CK6 szett van.
az ajtópanel szét lett vágva alul, egyszerűen nem fért be a mély/közép sem széltében sem mélységben, nem kis meló volt
de nagyon szépen meglett csinálva külsőre.
majd jövőre viszont megcsinálom a komolyabb rögzítést is ha erősítő is lesz hozzá.
a magasakat én az a sozlopra csavartam fel és forgattam be, mert manuális tükröm van és a háromszög emiatt foglalt. -
Gyári hang upg.-elése 1.2
Tehát a haveromat megkértem hozzom beépítőkeretet. Hozott is csak Mercedesbe, de neki azt mondták hogy jó Hondába is. Hát majd meglátjuk.
Bővebben: link
Ajtó lekap, hangszóró ki... pfff... A dolog már ott bukott hogy a hondába 4 csavar-rögzítő pont található, ezen 3 volt. Hogy szét***z az ideg.... Nem baj... Alul megfogattam 2 csavarral jó erősen. Ilyenkor a fönti része nekifeszült az ajtónak. Ez alá raktam 4 félbehajtott 2 oldalú ragasztó csíkot ami megtámasztja és elnyeli a keret rezgéseit.
A csipogót meg föntre kihúztam. A kábeleket hogy ne lógjanak az ajtóban odaragasztottam az ajtó oldalához. A hangváltó aljára is 2 oldalú ragasztó került..
A másik oldal szebb lett a kábelezés szempontjából. Ma még jön a csipogók rögzitése, és a mélynyomó telepítése...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
köszi, megkaptam

szegényre már ráférne egy profi motormosás, az a szép piros alumotorfedél szint már nem is látszik...
most kaptam mailt a német sráctól, szombaton valszeg el is viszik az itr-t tőle
de legalább könnyű lesz megemésztenem hogy esélyem sem lett volna megnézni
-
Integra
titán
haliho
gratula az autódhoz
a kérdésedre válaszolva, még az elején belinkeltem a nagy honda fúrumot, klikk oda, regsztráld magad és a technikai jellegű komolyabb kérdésekedé érdemes ott feltenned, van egy két nagy szaki ott.
vagyis itt
[Szerkesztve] -
_Stef_
csendes tag
Sziasztok!
Eddig csak passzívan olvasgattam a fórumot... itt az ideje aktivizálnom magam.
Idén februárban vettem az első hondámat, vasárnap kinéztem a neten, hétfőn már mentem megnézni, kedden foglalóztam és pénteken hoztam, úgyhogy elég gyorsan meglett. Paraméterek:
Honda Civic 1.4i 90LE (1995. 11.hó ha jól emléxem)
5 ajtós,Metálzöld,Amerikai lámpás, korlátozott példányszámú (asszem 2000 darab készült, ha jól tudom), fabetétes a műszerfala,2 légzsák
És nagyon cool!
Olyan erő van benne... főleg egy Lada után, de előtte 1.6-os dízel Golfom volt, attól is sokkal erősebb.
Sajnos nincs benne légkondi, és ez csak azért baj, mivel jelenleg nincs szűrő a direkt levegő beömlőn, és por jön be az utastérbe (persze nem sok...
Kérdés: lehet utólag beépítettni valami pollenszűrő félét?
Üdv!
Stef -
[lAyCsI]
addikt
Na, szvsz az a fullparéj kategória(előre is bocs attól akinek bejön)
Még nyáron ülünk fent az alagút tetjén a haverokkal, kis vicces
cigi után baszott nagy dübörgés, és elkezd az alagút belsejéből
ömleni egy rakat Hárli
, de alegviccesebb az volt hogy pár balféknek
fel volt neonozva a motor alja!! Neon, HD-n!!!! Hát, már amúgy se volt
rossz a hangulat, de amikor megláttuk úgy elekezdtünk szakadni a
röhögéstől
-
neduddki
nagyúr
HI!
Oromeml letom, hogy van rajongotabora a civic-nek erre is:- )))
Nkem egy egyeserui kerdesem volna, a regebbi /tan 6 sorozat???/ nevezetes 1.5LS-es joszag gazadainak a tapasztalatat varnam, ugye ez volt az a 115LE-s valtozat mejjet az also fordszam tartomanyban az ECO-re hjegyeztek ki leginkabb, votl ijjen vkiinek, esetleg van? Es mik atapsztalatai???
udv
neduddki -
Lehet hogy ma kapok kiemelőt, akkor leírom a telepítési folyamatot..
-
Integra
titán
itt a regisztrációs adó táblázat
Bővebben: link -
-
Integra
titán
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
egyébként semmivel sem drágábbak mint a többi made in japan autónál..
haverom most cserélt komplett kuplungot mindennel a 3 éves corollájában, 60ezret fizetett. és ezt még úgy hozták neki, különben vagy a dupláját számlázták volna neki...
amúgy szerintem general, az összes mo-n található civic 85%-a már törött -
Integra
titán
még ha igazak is, amit nehezen hiszek el, komoly tulajdonos nem ilyen kis semmilyen oldalan fog hirdetni ilyen autót...
ilyen esetekben az érdeklődő keresi meg a megfelelő helyeken a tulajt.
én nem adok ezeknek a hirdetéseknek semmi hitelességet, max külföldön van az autó aztán megnézheted ha megveszed kb.. -
Integra
titán
válasz
üzenetére
na az az egyik álomgépem

RB26DETT vagy RB28DETT, attaesa-s awd és aws, brutális egy biturbo szörny. ideális autó enzo ferrarik és más szuperautók letolásához
átlag 600-800 lovas tuningok vannak hozzá, de nem ritka az 1000 lovas.
japánban megalománia van, 0-ról 300-ra 14 sec alatt nyílt úton...
olyat tép a gép, hogy az awd ellenére 2-3 sávot is képes keresztirányosan elkaparni
van pár skyline dvd-m is amiket neten találtam, egyik ilyen videóból tanulom most éppen a nürburgring nyomvonalát és kanyarkombinációit
a másik nagy kedvenc az MK4 Supra, ez az egyetlen toyota amit szeretek a többi említésre sem méltó szvs, semmi egyedi nincsen bennük. meg is szűntették a suprát és a skyline-nak is vége sajnos
úgyhogy marad az NSX de nem bánkódom, másfél évet kell még aludni és itt az új F1 technikás gépsárkány
[Szerkesztve] -
Integra
titán
úgy hogy honda, erre találták ki.

nemtom ezt elmagyarázni, iszonyatosan erős a blokk, így tervezik és gyártják le ezeket a motorokat. a hondákra épül a legnagyobb tuning after market is.
a K20A2 ezt a hagyományt viszi tovább, ez a blokk van a CTR , JDM ITR, USM RS-X Type S-ben is, már most 600 lovas gépeket hoznak ki belőle minden gond nélkül.
a toyota az új celicával ezt másolta le, mármint a B18C-t, de csak olcsó koppintásra futotta nekik, nincsen meg a technikájuk. toyota igaz a másoláson kívül sok minden kreatívot nem mutatott fel..
[Szerkesztve] -
-
Integra
titán
szándékosan akarok pirosat.
a felniket azonnal adnám el róla, fekete mugen vagy enkei felnikre cserélném.
fehér ''minden'' sarkon áll meg fekete is
meg a fehérben piros recaro van, ebben meg fekete
nekem piros-fekete a kedvenc színkombinációm és a fő szineim.
aztán jön a fehér
-
SaNyEe18
tag
válasz
Flashback
üzenetére
A Chip???
Miféle Chipre gondoltál pontosan, mert én egy olyat se ismerek ami 15-20% kraftnövekedést tudna előrugdosni a masinából (teljes kipufogórendszerről beszéltem (új leömlő, flexibilis csövek más átmérőjű csövek, sportkatalizátor, sport közép és hátsó dob). Majd elfelejtettem mindből kettő vagy ikerkamrás mert kétcsöves rendszerről beszéleünk.
Szal nem a csipp dobja rajta a legtöbbet de ha tudsz feltétlen szólj
! -
Na mégis felraktam a képeket:
Honda gyári hang technika upgredelése 1.1
Először is fejegység átalakiító Honda>ISO. Max 16-ig hangszórót venni (szvsz csak közép +2 selyem magas, lehet szettben is kapni mint ahogy a képen látszik) Ez kb ~19-20K
A leghasznosabb barátunk a beépítő keret (kiemelő). Amely megemeli a hangszórónkat ezáltal befér a nem gyári is. (ez számtechben már Overlock). Ja az erősítő +mély nekem a másik autómból származik (még az sincs bekötve)
1. Első lépésben rakjuk be a fejegységet kb 15 perc.
2. Kiemelőt sajna ma nem kaptam sehol ezért a köv rész csak holnap. olvashatjátok el
Addig jó gyönyörködést:
[Szerkesztve] -
1 pár jól kinéző elektromos visszapillantó mennyi?
-
1 nap alatt több mint 100hsz egy autóspecifikus témában, egy számítógépes fórumon, ez a nem semmi!
-
Ma vettem az ajtóba hangtaechnikát két 16-os Macaudio +2 csipogó. De beépítőkeret (kiemelő) nem volt ezért most szívok seholn nincs pesten! De holnap talán lesz a Lurdyba...
Csináltam képeket a cumóról, majd holnap feldobom!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Yettel topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrotik routerek
- EAFC 26
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!