- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtevo
őstag
válasz
#97716736 #41611 üzenetére
Köszi szépen, ez volt a cél, letisztultság, halk, csendes masina!
Régebben tervben volt egy Asus Maximus V Gene, vagy egy AsRock Fatal1ty Z77 Professional-M és valami combosabb proci, i5-3570k, vagy i7-2600k, de végülis lemondtam róla.
Ha ezt választottam volna, akkor viszont a piros-fehér-fekete színvilág illett volna hozzá.
-
Destructo
senior tag
válasz
#97716736 #41527 üzenetére
Köszönöm!
De szeretném! Már nézegettem is a dolgot,feketére azokat sem ártana behúzni.
A képen eléggé máshogy tűnnek a csövek,valóságban nem ilyen kusza.Sorban akartam amúgy chipset-gpu-cpu-radi-pumpa kombóba,de a csövek nagyon törtek,90-es csatlakozóm nincs,így agyalás után ez a logika lett belőle...... ( gpu-cpu-chipset-radi-pumpa )
Hőmérsékletek szuperek,hang nincs,így álom a gépezet...
-
bombibmw
veterán
válasz
#97716736 #41418 üzenetére
Szép-szép,csak éppen a kártya nem működik vele.
Neeem,jó lett.
Nagyon szép színe van ennek a kicsit bordóba hajló pirosnak.
Gratula hozzá és kitartás a többi részéhez.
Hol vetted a harisnyát?Én közben rájöttem,hogy fekete-sárga lesz az enyém.
Viszont tudja valaki,hogyan tudom levenni úgy a gumirögzítőt,hogy ne sértsem meg és esetleg vissza is tudjam tenni?
Nekem ugyanis sárga(nem sima fekete) van a Seasonicon és a gari miatt nem mindegy.
Vagy lehet kapni sárga színben is? -
tatabánya
senior tag
válasz
#97716736 #41418 üzenetére
csodálom, hogy mások látnak valamit ebből a képből, mert piszok rosszul sikerült
ilyen hardverek mellett nem értem miért nem fut egy 15k-s fényképezőre egyeseknek, nem te vagy egyedül
megy ez majd könnyebben, neked speckó szerszámod is van, én tűzőkapoccsal szoktam
, FSP Hexa-ra specializálódva már egy délután alatt megvan az egész.
-
tatabánya
senior tag
válasz
#97716736 #41347 üzenetére
menő tápod van
ha nem moddingról lenne szó, hozzá se nyúlnék, hisz ez mindenhol fekete és úgy ahogy van tökéletes lenne nekem. nem biztos hogy kihúzod abból a kötésből, zsugorcső és kötegelő is... garinál kérdéses, hogy mennyire szőrszálhasogató a gyártó, nehogy rád kenjék, hogy rövidre zártad vagy hasonló..
jah a szokásos videó, imádom ahogy formálja a szavakat: [link]
-
Rypejakten
addikt
válasz
#97716736 #41325 üzenetére
szerintem is idevalo, bar nekem nem tetszik, ez az Asus csoda.
viszont jottek nagyon kis hazikok is, pl. a Rosewill Neutron.
Corsair fele letisztultsag, es kompakt meret, kar, hogy nalunk nem forgalmazzak a gyarto termekeit. -
-
Milka 78
nagyúr
válasz
#97716736 #40926 üzenetére
Köszönöm
Igen,elég sok a szín és ezért a nagy tanácstalanság.A fent említett táp hosszabbító probléma miatt 3 verziót tudok elérni.Vagy fekete az összes kábel,de itt az attól tartok túl sok lesz a fekete belül.Vagy fehér minden,de az meg koszolódik és félek,hogy a vga nagyon piros lesz a fehér mellett(azt meg nem akarom fényezni).És itt kerül képbe megint a piros/fekete kompozíció(ehez cserélném egy fekete keretes piros ledes.lapátos ventire a meglévőt).Isten igazából a fekete/fehér kombó lenne a legjobb,de ugye olyan hosszabbítót nem találok a tápba meg nem merek belenyúlni.
-
-
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
#97716736 #40770 üzenetére
6 évesen toltam szét darabokra az elsö gépem,én ebben nöttem fel,eztis tanultam,félig aztis csinálom,szoval a vonzalom megvan és ha látok valami jo alaplapot azt álltalában megis veszem,ahoz pedig uj ház kell és innentöl kezdve jön a többi.
i7 kérdésedre a válasz,hogy miért?régen amd-im voltak de tulságosan sablonos volt a lapkinálat,nemigazán tuning barátok(amit én nagyon hiányoltam)és ezért eladtam kb fél éve mindet.
Pl. egy i7 965 extre edition proci meghajtva böven megeszi mái napig a legujabb AMD procikat és egyárban van,gyorsabb,sokkal jobban huzhat,és stabilabb - csak ezért váltottam vissza intelre,de ez már egy másik topik témája -
mycso
veterán
válasz
#97716736 #40751 üzenetére
Ki lehet azt vágni szépen, csak rengeteg türelem kell hozzá, meg egy kis kézügyesség.
Én simán ilyen kis multi fúró/vágó/csiszoló géppel kivágtam, majd a vonalakig egy csiszoló fejjel kiigazítottam, majd kézzel reszelő+csiszolóvászon kombóval, még megigazítottam. Ha valaki rászán egy csomó időt, akkor tökéletesre megcsinálható.
Illetve még gondolkoztam lyukfúrón, de nekem 65mm-es a legnagyobb ami van és 120mm-es lyuk kellett, pedig valószínűleg azzal egy mozdulattal kivágható tökéletesre.
-
wesker24
senior tag
válasz
#97716736 #40751 üzenetére
Akkor a Plexivel mit kezdjek egyszerűen csak rakjam át a másik házra ?
Habár arra is gondoltam hogy lehet a Plexit nem rakom át hanem az oldalára festettek valami frankó figurát !
Habár olvastam hogy az ilyen festés nagyon nem olcsó dolog !
A felső venti és a hátsó venti már tervben van meg előre szeretnék majd egy Front Panelt hogy ne hogy üresen maradjon az a 3 hely Aerocool-nak nagyon jó front paneljei vannak csak nagyon drágák !
-
wesker24
senior tag
válasz
#97716736 #40741 üzenetére
Jah tudom de most csak erre futotta arra már nem volt pénz !
Meg aztán a régi PC házam oldal lapja alapból Plexis csak át kell rakni az új PC házra és egy 12 cm-es ventit csinálni neki !
Felülre már én is gondoltam egy 20 cm-es RED-es venti meg hátulra is meg ugye az oldal lapra is.
-
jericho69
tag
válasz
#97716736 #40652 üzenetére
Igen, Shark Red Devil ventik
A légszállítással és teljesítményükkel nincs gond, teszik szépen a dolgukat, de max. fordulaton azért megjön a hangjuk, ezért akit zavar a zaj annak érdemes vagy a dobozban található kábellel 7V-on járatni vagy ventiszabályzóra tenni őket.
-
omikron23
senior tag
válasz
#97716736 #40503 üzenetére
Köszi!
Azt hiszem egy darabig megtartom...
Gyári ventikkel használom, így is csendes, és az Inteles gyári hűtőhöz képest 10 C-al hűvösebb is. A proci, 4,2 Ghz-en ketyeg, gyári "hűtővel"45 C volt , most, 32 C...
A H100i-n nem használtam másik pasztát, hagytam azt, amit ráraktak a gyárban.
Nagyon tetszik benne, hogy a Corsair link szoftverrel mindent tudok állítani a hűtésen, és a tápegységen is. -
zolee5016
őstag
válasz
#97716736 #40393 üzenetére
Köszi ..ezek nem nylon-os,hanem szövetes harisnyák,.....másképp néz ki az tuti....
Maga a kábelköteg sem olyan merev,mint a fényes harisnyás,könnyebb idomítani merre menjen....
Ezen a képen lehet látni a legjobban mekkora a különbség a nylon és a szövet között...a feketék nylonos rugalmatlan kábelek lettek...a pirosak szövetesek.......
LINK
Ez a fonogatósdi meg megmaradt egy régebbi agymenésből...... -
L1ZRRR
senior tag
válasz
#97716736 #40174 üzenetére
Teljes mértékig.
2600K-t 4.2 GHZ-n játékok alatt 56-60 fok volt a max 2 db halk cooler master ventilátorral, zero hang.
Lehet szerencsésnek tudhatom magamat, de a pumpának nálam semmi hangja, nem cicereg, nem zörög full zero hang az egész, az egész rendszerbe 5 venti van a gyári + 2 db a H100-an, azokat muszáj volt le cserélnem, mert nagyon hangos volt. -
Ger_man
senior tag
-
krx21
nagyúr
válasz
#97716736 #40153 üzenetére
Azokat hagyd rajta: ferritgyűrűk, melyek zavarszűrésben játszanak szerepet... A kábelek hosszán keletkezett, indukált zajokat hivatott csökkenteni... Biztos meg lehet oldani szépen... Ha teheted a tápcsatlakozó kábelre is tegyél ilyen gyűrűt, minél nagyobban ha lehet... Az igazán profi megoldás, mind a két végén tartalmaz ferritgyűrűt!
Ha csak egyet teszel, az mindig a fogyasztóhoz legyen közelebb...
-
Acsi
aktív tag
válasz
#97716736 #40120 üzenetére
A gépben minden venti ugyan olyan tekintve hogy a vas alap stílusa a fekete piros összhang ezért olyan ventiket vettem: Phobya Nano-2G 12 PWM Silent 1500rpm Red LED Double Blade persze ez nem látszik menet közben. az alsó 2 ventit azért látod cooler masternak mert a gyár finoman odatervezte ezt a feliratot ami bele van építve a keretbe de igazából ez egy átverés
jah és hogy mit hűt... Semmit csak esztétika az az alsó kettő.
-
mrbig25
őstag
válasz
#97716736 #40097 üzenetére
A harisnyázós témához hozzátartozik, hogy az MDCP-s leírásban a saját zsugorcsövüket használják, ami ~3-4mm-es átmérő mellett 4:1-es zsugorodási aránnyal rendelkezik. Ennek köszönhető, hogy jobban megfogja a harisnyát, mint az itthon kapható/elterjedt 3:1-es zsugorodási aránnyal rendelkező zsugorcső.
Tehát ha MDPC-s zsugorcsövet használ az ember, akkor elég ha csak egy keveset fog a harisnyából /mint ahogy itt is látható/, de a hagyományos zsugorcsőnél érdemes úgy csinálni, hogy nagyobb darabot fogjon a harisnyán /így/. -
KAMELOT
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Corsair Crystal Series 280X white
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest