- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
-
shteer
titán
-
törölt tag
Hát akkor most megyek, kiugrok az ablakon. Bye all.
Egy pár napja/hete valaki linkelt egy képet. Vízhűtése volt, T56 proci blokkja, és ha jól láttam, elég spéci kézzel csavarható csavarjai fogták a blokkot... jones965-re emlékeztem, de most néztem meg a képeit, és nem ő volt. De akkor ki?
Áhh, tuti hogy vízhűtés topik... Wáááá -
FoBCRaistlin
őstag
lol, félre lettem értve, de én fogalmaztam hülyén.
úgy értettem, hogy ha jól tévedek a kaméleon színhez is kell napfény, hogy rendesen "kijöjjön" az effekt... vagy tévednék? szal a kérdésem lényege az volt, hogy zárt helyen ahol nem kap annyit napfényt, érdemes-e ilyen fényezéssel vesződni. -
for3l
senior tag
Tom6, csak az elmúlt 3-4 oldalban szinte végig ezzel (is) foglalkoztunk, hogy miként kiméljük a fórumot az ilyen képektől. sztem bocsánat kérés helyett inkább kérd kölcsön valamelyik haverodtól (úgy is hétvége van) a fényképezőgépét, és akkor tudsz csinálni normális fotókat.
különben pont az ilyen gépeknél számitana, mert elég jól el vannak vezetve a kábelek, rend van, csak iszonyat sz*rok a kép... igy nagyon durván romlik az összhang. -
TazLeacher
nagyúr
aero. - fejlesztésügyi manager
beteg - területfejleszési igazgató
jer1cho - ötletgazdálkodási szakaszisztens
BR4D - koordinációs részlegvezető
jones965 - kiviteleztechnikai alelnök
syC - szervezésfelügyleti osztályvezetőÜdv a csapatban kolléga...
Áááá gyerekek, én nem megyek napra...a végén még találkzook emberekkel. Basszus, a
lemaradt a végéről. Így elég hülyén jött ki.
-
TazLeacher
nagyúr
Ja....így már értem. Na ezt nem akarttam. A tápra még van több, mint 3 év gar, és ahhoz egy kicsit drága volt, hogy szétvagdaljam...
De ha már Ti ennyire benne vagytok a témában.
Van otthon 3 db rossz ventim. Mindegyiknek 1-1 kábele sérült. A 3-ból tudok csinálni 2-t? Mi ennek a menete?
-
törölt tag
plejik:
Zsubi: Köszi, nekem is nagyon tetszik. Kicsit drága, de egy ilyen böszme házért nem volt pénz. Ahhoz képest, hogy Lian Li, meg Silverstone hol kezdődik, és belsőre nem hinném hogy ilyenek.
Külsőre lehetne szebb is a HAF 932, de nekem tökéletesen megfelel ez! Nagyon tetszik, és élőbe még szebb mint képeken.
Nem, nem kell festés. 690-nél jó lett volna, de én ezt sztem nem festetném (festeni meg végképp nem) le. -
TazLeacher
nagyúr
Szerintem jó 5let. Logout-on lehetne írás, és annak a topicjába, talán egy kicsit nagyobb nyilvánosságot kapna. Kicsit zárt közösség lett ez a topic. Sajna én sem tutok publikálni, mert a nincsenek meg a képeim (bár azt mondták lehet helyre tudják hozni a winyót), viszont hamarosan új géppel jelentkezem.
Annyó Nyugdíjas tervezett egy oldalt, olyan MDPC-s félét, csak nem annyira full komolyan. Azt mondjuk nem lenne rossz összehozni (bár én sajna nem értek ehhez). Az valahogy úgy lenne a korrekt, hogy itt csinálni neki egy topic-ot, oda lehetne linkelni, majd egy "bizottság" döntene, hogy megüti-e a szintet.
-
v.tom
őstag
Én is ezen gondolkodom, de a ph keretein belül jól mutatna egy blog az induló gépekről, eredményről, stb. A szavazást viszont nem tudom, hogyan lehetne megoldani (biztosan van olyan oldal, ahol a feltöltött képeket lehet értékelni, pontozni valami módon, csak nem tudok egyről sem). Már össze is dobtam egy logout oldalt, csak addig, amíg a részletek nem tiszták, nem akarom kitenni címlapra.
-
for3l
senior tag
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged