- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
Nagyon drága, ebben biztos lehetsz. Én néztem anno 1x2m táblát, valami 18000Ft körül volt. Simát megveszed 7-8000Ft-ból és csiszolóvászonnal szálra csiszolod vagy elviszed valahova, ahol csiszológéppel szebben megcsinálják. Szerintem még úgy is olcsóbban megúszod. Nem beszélve arról, hogy valahol olvastam, h jobb először megmunkálni a lemezt (hajlítás, vágás) és utána szálra csiszolni.
-
törölt tag
Nekem se ez az életem, csak perpill suliba járok, a gépem meg egészen addig áll, amíg ti variáltok, és egy csotrogány szarról írkálok.
TESCO-Zsömle: Igazad van, csak ezt nem nekem kell írni, mert perpill is a harisnyáról beszélünk, már hetek óta, és még mindig nincs sehol. De nem érdekel, megrendelem 1-2 emberrel, aztán nem fogok várni hónapokig...
-
Solfrutta
tag
Szerintem ez lesz az: AquaComputer Aquaero
-
r-chee
őstag
Valóban nem hátrány, ha van szomszédban vagy ismerősnek egy jó kis vízvágó gépe. Persze AutoCAD stb tervezőprogik használata is jól jöhet. De sokszor ilyen technika nélkül is születnek top alkotások.
//
Én nagyra becsülöm azok munkáját, akik panel v. társasházban, garázs hiányában, odabent a lakásban alkotnak jó kis modokat. Mert azért nem mindegy, hogy pl. belefúrszhatsz konyhaasztalba, vagy belevághat a dekopír fűrész a fotelbe stb, szal nagyfokú körültekintést is igényel.
-
TomiLi
addikt
Én is szeretnék kijelzőt, de csak egyet- Én egy olcsóbb megoldást választottam
Csak most várni kell még az alkatrészekre.....
-
FoBCRaistlin
őstag
ok, teljesen igazatok van,én vagyok a kettyós, ezt el is ismerem.
nekem sossem volt jó az olyan mint a másiknak
annó az UV-s festéket is hajkurásztam egy ideig.
még meglátom mi sül majd ki a dologból.shteer: röhögni fogsz, de akár az is szóba jöhet. vagy full vörös.
S. Szabi: ja böszme nagy rózsaszín szerverház
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged