Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jegenye77
addikt
-
-
-
imibogyo
veterán
válasz
Ramses07 #32066 üzenetére
Hát mondjuk sokat nem kell rajta agyalni.
Az alaplapi "tálcát" beljebb kell hozni a másik oldal felé 3 centivel, vagy ennyit hozzáadni a túloldalhoz és készen is van.Nem nagy összegekről beszélünk. Nekem a jelenlegi háza alapanyaga körülbelül 7k volt. Azért ez nem nagy összeg és még maradt is két darab 80x20 cm-es fenyőtábla (8db-ot vettem, darabja valami 740 Ft volt az OBI-ban), plusz a csavarok, derékszögű fém merevítők stb.
Amúgy én hamarosan át fogok térni a második (rövidített) változatra Mert kitaláltam, hogyan férek el mégis a tápom kábeleitől. És akkor kisebb lehet a ház.
-
imibogyo
veterán
válasz
Ramses07 #32036 üzenetére
Köszönöm!
Hát már most rengeteg ötletem van, hogyan lehetne majd finomítani rajta, de most egy picit megállok idő és anyagi hiány miatt.
A fehér ház egy elég régi tervem, de sajnos több sebből vérzik szegény. Először is nem vízhűtéshez terveztem, ezért a mérete miatt kiesett a jelenlegi megvalósításból. Másik hibája, hogy ugyan a képen úgy látszik mintha lenne kábel menedzsment valójában hátul kilógnak a kábelek a házból.
De amúgy meg lehet valósítani mindent.
Ha érzel magadban bátorságot, akkor hajrá, nincs copyright alatt a terv. -
zuchy
őstag
válasz
Ramses07 #31272 üzenetére
Nemtudom, szerintem elég jó a felülete. Nekem az itt lévő összes lemezt 4k-ért csinálták. [link](jobbra van a többi kép) Igaz, hogy hozzá szét kell szedni a házat, de tartós, olcsó, minőségi, környezetbarát (
). Én biztos porfestetném. A színterezés nem a megfelelő kifejezés, csak ez terjed el, porfestés a megfelelő.
-
agemate
addikt
válasz
Ramses07 #31277 üzenetére
Na akkor irány a PC Gear! Köszönöm a segítséget!
Jó kis ház, nem ormótlan nagy, én nem szeretem a full tornyokat mégis szinte minden mai konfig kényelmesen elfér benne. Sajnos a HDD keret be tud rezonálni, kell egy kicsit sz@rakodni, mire megoldja az ember. Most pl rezonál, de nincs kedvem megint szétszedni.
Nem kis munkám van a rahedli tápkábel elrejtésében, ennyi fölösleges kábelt egy tápon még nem láttam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Külföldi SIM-ek itthon
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged