- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
tatabánya #30538 üzenetére
Ebben igazad van, hogy nem egy célközönség vagyunk, nem a moddingosok határozzák meg a piacot. Sőt ha tovább megyünk évek óta szarnak a pc-sek fejére, úgy unblock ha a játékokat nézzük.. Marketinggel próbálják hülyíteni a népet, de aki kicsit elmélyül a témában hamar rájön, hogy egy katyvasz a játékként eladott termékek 90%-a...
De ha csak a funkciókat vesszük alapul, akkor máris más a helyzet a házakat illetően! Az átlag ház léghűtéshez készül! Funkciójukat ellátják, de annyi hulladék termék van, és a verseny is elmarad (lehet, hogy a piac nem kívánja meg - nem tudom)
A mai napig nem értem pl ezt a mostani elrendezést ami az átlag házakat jellemzi, lenne egy-két ötletem, egy-két, már meglévő ház kialakításából egy "mix"-et lehetne csinálni, ami egészen "újdonságként" hatna. -
zolee5016
őstag
válasz
tatabánya #30538 üzenetére
Hi Nekem csak annyi lenne az észrevételem, hogy itt a PH-n inkább csak a belső számit, annak az 5%-nak, is ez inkább a kábelbarátok klubbjaa külső a puritán egyszerű gyári megoldás. Csak az a különbség hogy milyen szint talált ki a kollega.Az 5%nak az 5 %-a aki meg hozzá is nyúl a külsőhöz, azt meg ált mindig megtalálják (tuti a kábelekkel)Szab.Tam,Zuchy,JaJa1981Ők PÉLDAértéküek a munkájukkal,És van még 1-2 "tökös" megoldás a többi sivár gyári ruha.
Sokszor az a gondolatom, hogy kellene 1topic ezeknek az embereknek is akik a külsővel is törödnek mégha több kevesebb sikerrel is.Ez a topic ,a pc style is csak a kábelosoké:nem lehetne egy külön az optikásoké?Mielőtt elvágnák a torkom tudom hogy q..va sok melo a kábelezés és minden elismerésem aki csinálja ,de ne csak erről szóljon már!Lehet hogy többen is megmutatnák a cuccukat! -
-
tomic
addikt
-
tomic
addikt
-
-
tomic
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tatabánya #24265 üzenetére
Csak azt nem fogom soha megérteni, aki tisztában van azzal, hogy mennyi kábel kell neki, miért nem vesz moduláris tápot?
Gari nem számít, bármi baja lenne esetlegesen, sztem azért számítana...
Nah mindegy, kinek a pap, kinek a paplan... Kodagánynál nem a használat időtartamával van baj, hanem a ráírt és a leadott teljesítmény közötti %-os aránnyal.
-
-
nemethati
senior tag
válasz
tatabánya #23893 üzenetére
Köszönjük Emese
Jogos a folyamatos kioktatásod és beszólogatásod, elvégre Te már mindent megcsináltál itt,még azt is amire senki még csak nem is gondolt ill. tettél le valamit az asztalra.
Örülünk hogy megosztod a világi tapasztalataidat, de erre a stílusra nem kíváncsi senki! -
zuchy
őstag
válasz
tatabánya #23813 üzenetére
Én nem értem mért zavar téged egyesek hobbija. Valakik ezt szeretik csinálni, szépítgetni, moddolni a gépüket, hogy egyedi legyen. Mintha fájna, hogy valakik moddolják a gépüket. Moddold te is a gépedet ha van kedved. Alkoss egyedit. Egyébként lehetne még letisztultabb, sok a lyuk azon a lemezen.
-
törölt tag
válasz
tatabánya #23506 üzenetére
felesleges fotózgatnom azt, hogy hogy sikerült xy dolognak a festése, a kábelek elrendezése? ma egész nap a gépemmel foglalkoztam, és sehol sem vagyok, csak ott, hogy szétszedtem és elpakoltam utána. azért remélem nem baj, hogyha majd megmutatom az eredményt. nekem csak azzal van a bajom, hogy valaki mindig leszólja ezt. mindenki azt hiszi hogy csak pénzen múlik az egész, pedig kurvára nem. a sitera felkerült gépek szinte mindenkinek tetszettek, és nem csak a topikban... akkor mégis mi a probléma a minimalmoddal?
nem azzal van a bajom, hogy elmondtad a véleményed. nem is akarok ezen vitázni, csak szeretném megkérdezni, hogy szerinted miért baj ez? ugyanúgy foglalkozni kell a dologgal. ilyen alapon ne fényképezd le azt a kutyát, amit nem viszel kutyakozmetikushoz...(illetve NEM. azt fényképezd le, amit te csinosítasz ki!
)
-
TomiLi
addikt
válasz
tatabánya #23194 üzenetére
Azt szeretném kérdezni, hogy amit linkeltél szerszámot, neked van olyan?
Minőségi szerszám? Csak azért kérdezem, mert most gondolkozom egy 55db-os dremel beszerzésében, de az kétszer ennyibe kerül... (igaz több minden van benne...)
Magyarul az lenne a kérdés, melyiket érdemesebb megvenni? A dremel-t, vagy a Hobby Drill-t...Köszönöm!
-
csuki00
tag
válasz
tatabánya #23062 üzenetére
Ha van porszűrő a gépbe nem kell port törölgetni. Amúgy meg 50fok elmegy, de egy nagyobb teljesítményű vagy egy régebbi procit nem bír el passzívan egy hyper tx3
A másik meg ha ő jobban alszik , hogy ha a szoba teljes levegője 10perc alatt áramlik át a gépén akkor úgy csináljaDe én is így vagyok vele, hogy minél jobb szellőzés csak ne menjen a hang rovására.
-
TopaMo
aktív tag
válasz
tatabánya #23020 üzenetére
Ha a hobbiról van szó, szerintem mindenképp.
Egy jó fotóra évekkel később is jó ránézni.
(addigra lehet a konfig sem lesz már meg)Valamint az ember társas lény, közösségre és motivációra vágyik.
Ez a fórum is ilyen.
Moddingközösség és motiváció a pc-style.hu-ra való felkerülés lehetőségével. -
AXisBOLD
addikt
válasz
tatabánya #22346 üzenetére
látom, visszaolvastam.
ok te úgy használod, de ez a topik pont arról szól, hogy minél szebb belsőket varázsoljanak az emberek, és miért lenne ettől használhatatlan?
szerk:
ilyen jóságot csinálsz és most meg majdnem hogy a "másik oldalon" vagy a véleményeddel. nem értelek.
aero.:
-
AXisBOLD
addikt
válasz
tatabánya #22344 üzenetére
tudod miről szól ez a topik?
>>>pc-style.hu<<<
-
Gorneck
legenda
válasz
tatabánya #21532 üzenetére
Csak a régi lomjaim...
Jahhh az SSDnek és a Velocinak vmin állnia kellett...amúgy igen ESD zacsi...GabN73: Most nem...nem lesz fúrkodás vagdosás, mint az uccsó csifi házamnál...legfőkepp kábel manádzsment...a minire kéne pecköt rendelnem 12est és az 5770re fel kéne raknom az AC hűtőm...de itt a hétvége, majd jól megcsinálom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest