Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
M_o_g_y_i #30693 üzenetére
6-6.2 mm
a végén tényleg, hogy benézek egy ilyen ledcsíkot. a flex fénycsővel az is baj, hogy elöl a borda végénél mit csinálok? előrejön, és visszahajtom a másik járatba? jó hülyén nézne ki.
de majd jövő héten kicsit körbejárom....
azért köszi az ötletelést. de a ledcsíknál is valami mo-i beszerzés kéne....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
M_o_g_y_i #30680 üzenetére
most kezdem elveszteni a fonalat.
a led ok. értem.
de a többi iylen "csík" micsoda? több féle is van? van aminek a 2 végén áramot kell adni, és van, ami kölső megvilágításra lesz világos?
itt a gyertya mit csinál? dísz, vagy annak a hatására világít a cső?mint írtam, totál hülye vagyok ehhez, ezért is jöttem hirtelen felindulásból ide a kérdéssel, mert ti ezekkel a karácsonyfákkal keltek, fekszetek....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
M_o_g_y_i #30677 üzenetére
nem veszekedni akarok.
de most mit görcsöljek és plexizzek, meg milyen nyák?
amikor van egy akármi, ami flexibilps és csíkban világít....
még mindig nem értem, miért lenne nekem jó a neon helyett a led, ami eleve nem is tetszik....ezt a "bordaközök felett"-et meg végképp nem értem.
én az aluprfil borda tövébe akarom befekteni a csíkokat...
itt a gép teteje.
a felső. víszintes, tartó bordázat mélyedéseibe akrok belefektetni csíkokat. hová kéne plexiznem, meg nyákoznom?
a szín egy elfuserált rozsda. sem nem narancs, sme bordó, sem piros. vagy narancs, vagy piros flex neon kerülne bele.
a képen a szín csalóka, mert nem ilyen narancssárga, ahogy ezen kinéz... -
szab.tam
nagyúr
válasz
M_o_g_y_i #30666 üzenetére
ez nagyon nem tetszik.
a flex neonban az tetszik, hogy ökéletesen csíkban, homogén módon adja fényt. nem szaggatottan, pontszerűen. ezért sem kell led.
ha bordákba, vagy legaláb a gép tetején lévő, fekvő, rögzítő funkciójúakba, (azok nem melegednek), tennék, baromi jól nézne ki. sávosan világítan fölfelé, kicsit reflektor szerűen, ahogy beülne a bordázat tövébe...
a belső világítást a kábelek miatt sem erőltetem.
eseteg a nagy, áló bordák, gép teteje fölé kilógó részébe is tennék. de tudnom kéne darabolni.... -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
M_o_g_y_i #30517 üzenetére
Fúbazz, nem gyenge! Minden elismerésem a kollégáé!
OFF: én még ahhoz is gyáva vagyok, hogy a vadifrissen vett FD. ARC Minimnek kivágjam plexisre az oldalát. Mindig útáltam az ilyesmit, gyerekes dolognak tartottam (47 éves vagyok), de annyira tetszik a ház belseje, hogy most oldallap nélkül áll az asztalomon. Munka közben azt nézegetem....
kieg: eddig csak 5 ezer forintos übergagyi házaim voltak (benne rendezetlen alkatrészhalmazzal), azokat is mindig az asztal alatt rugdostam...... hát, egy drága ház az valami egészen más tud lenni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest