- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
germanh
senior tag
válasz
ittakary #53331 üzenetére
Ez így szép kidolgozás, és az megoldás is arra, amit a cikkben fő hibának mutat. Viszont pl ez a 212 Evo nem mutat előnyt az Ashura Shadow-val szemben, Frostytech tesztje szerint egy szinten vannak.
-
germanh
senior tag
válasz
ittakary #53328 üzenetére
Én nem feltétlenül: "Benefits and Drawbacks of DHT Coolers" részt érdemes elolvasni Ez a Scythe Ashura Shadow meg jó is, szép is
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
5150head
senior tag
válasz
ittakary #52758 üzenetére
Szia. Nekem 550M van. Nekem nagyon bejött mind szerelhetőségre, mind kinézetre, hangszigetelésre, anyaghasználatra is. Mivel homestúdiós gép, igyekeztem a leghalkabb alkatrészeket belepakolni. Jelenleg csak a 2T vinyóm felpörgését hallom, egyébként meg a halk susogást. (3 case fan, 2 Gpu fan, 1 Cpu fan) Mivel nem húzom a gépet, a szellőzés nekem optimális. Nagyon ritkán pörög mindhárom case fan.
-
hszilard666
veterán
válasz
ittakary #52775 üzenetére
2014 novemberben volt utoljára erre
Remélem minden rendben van vele, a yt videói alapján nagyon szimpatikusnak tűnik, pm ben is beszéltem vele párszor, jó Srácnak tűnik
Lehet hogy annyira bejöt az ITX es móka hogy nincs miről videót felraknia.
Miatta ismertem meg a prohardver-t
-
xtevo
őstag
válasz
ittakary #52758 üzenetére
Nekem volt Silencio 550-em, minőség/stabilitás/szerelhetőség/szolgáltatások fronton én meg voltam vele elégedve, hűtés tekintetében volt kompromisszum...
Egyik pajtim az újabb 650 Pure-ban épített gamer gépet, ő is hasonlóan vélekedik róla, mint én. Biztos nem sértődik meg, ha felrakom, de ez az Ő! gépe: katt(Későbbiek folyamán még vesz majd új procihűtőt, meg ramot, meg új ventiket)
@Rypejakten
+1 -
csumpa93
tag
válasz
ittakary #52602 üzenetére
Na holnap átveszem az enyémet és megmutatom én is.
tartsunk össze, mint N200 tulajok. Mondom annyira megbábtam, hogy eladtam, hogy veszek még eggyet. Ennél jobb ház 10.000 körül nincs. És ehhez hasonlóak is 20-nál kezdődik, annyi külömbséggel, hogy van kábel védő gumi meg nem microATX. Az anyaga és az összeszerelése szerintem kiváló. De annyit biztos nem adok házért. Választhattam, hogy 60k gtx760 és 20k-ért ház, vagy 70k-ért gtx 770 és 10k-ért ház. Szerintem a hülye is tudna rá válaszolni
-
Grózi
veterán
válasz
ittakary #52606 üzenetére
Béke van...
Sajnálom,hogy a szívedre vetted.Láttam ilyen házat,2-be is építettem gépet.A bili-t az anyaghasználatra értem(vékony).10k-ért nem rossz,de pl. 15k-ért veszel egy alig használt plD Arc Midi-t ami minden szempontból sokkal jobb.Nem csak 40k-ért van jó ház...
Igen,ilyen konfigom van és nem fogok elnézést kérni miatta-megdolgoztam érte,megengedhetem magamnak. -
Grave_444
nagyúr
válasz
ittakary #52606 üzenetére
+1
Én konkrétan netre, játékra vettem a gépet. Nem lesz több FPS-em ha drágább házat veszek, szellőzésre meg kb ugyanott vagyok ha másikba teszek szintén 5 ventit. Árához képest elég jó, az alaplapi tálca mögött is elfér az összes kábel. R9 290 sem sül meg benne és nem is hangos.
-
BL@CK
tag
válasz
ittakary #51248 üzenetére
Majd, csak lesz jó, ha végre a festést megcsináltatom a házon autófényezővel és bekerülnek az egyedileg tervezett oldallapom, magamnak gyártott kábelek, víz, ezek mind készen vannak, csak a festés után rakom már csak be, a front panel usb3 és hang is ezért nincs benne, mert az már fehér, és csúnyán mutatna, ráadásul nem használom azokat a portokat úgyse.
-
csontraket
tag
-
imibogyo
veterán
válasz
ittakary #51134 üzenetére
Nekem is fehér a bill.. Sokan szóltak már itt is érte, mert szinte minden másom fekete. Mondjuk én szeretem a fehér bill.-t, este könnyebb rajta gépelni, főleg, hogy ennek van 3 USB-s beépített HUB-ja és erről mennek a kis LED-es lámpáim is. Ez sem túl sok mai bill.-en található meg.
Meg az a baj, hogy ilyen jó minőségű mechanikus bill.-t csak feketében, vagy 20-30.000-ért kapnék újonnan, holott ebből 3-at hoztam el ingyen. Sajnálom, hogy nem hoztam többet, pedig lényegében végtelen számban rendelkezésre állt.
-
vakond5
őstag
válasz
ittakary #50350 üzenetére
Az az, a Dioder!
Ha külön LED szalagot veszel, akkor ahhoz, ahogy írtad, külön kell venni minden rákságot. Korábban én is olyat akartam venni, de rájöttem hogy egyáltalán nem éri meg, mert tápot nem láttam még 3-4k alatt, aztán az IKEA-s full szettben annyi...
Azt a megoldást javaslom, ami az én monitoromon van, ezzel kapod a legáthatóbb és legegybefüggőbb megvilágítást. TV esetén is ez a jó módszer/kialakítás itthon direkt csináltam másképp. Ha 2-3 méterről nézed a TV-t, és valami 1 méter körüli a képátló, akkor totál jó lesz. Nem lesz akkora fénye, amekkorának a képen látszik, egyáltalán nem zavaró, sőt, ha nem fehér a fal, akkor még passzolni is fog a meleg fehérnek az a sárgás színe, akárcsak nálunk a sárga fal.
Szerintem ruházz be a linkelt szettre, pórul nem járhatsz.
-
vakond5
őstag
válasz
ittakary #50346 üzenetére
Nagyon szívesen! Gondoltam leírok mindent, mert így kapod a legátfogóbb képet
Jah, szerintem a szövet jó lesz. Melegedésre ne is gondolj, mert kicsit több mint kézmeleg mikor világít. A tápja szépen melegszik, de az majdhogynem azért van. Ha netán újítanál egy csomaggal, beszámolnál a dolgokról, akár priviben?
Legjobb emlékezésem szerint 4k a sima fehér, viszont az RGB-ben biztos vagyok hogy 9!
-
vakond5
őstag
válasz
ittakary #50343 üzenetére
Köszi, és pcgamer01-nek is!
@ZeroDK: Nem, éjjelre pont jó, általában a türkizt szoktam használni mindenhez, kivéve a filmnézést, mert oda a piros a legjobb.
@ittakary:IKEA-ból való, RGB cucc, van sima fehér is, ráadásul választék is van, külön hideg és meleg fehér is. Szett az egész, csak összerakod és mehet a menet, nagyon tuti. Külön 230-as tápja van, abba csatlakozik az elosztó, abba pedig a LEDsorok. RGB-nél annyi plusz van, hogy a potira megy az osztó. 4db 25 centis sor van egy csomagban, lehet egymásba is dugni a sorokat, és akkor egy csatornán lesznek az osztón, vagy mind a 4-et külön. 4db kis hosszabbító is van mellékelve, illetve kis fém kábelrendezők, amiket akár be is lehet fúrni, meg marha erős 3M kétoldalas ragasztók. Fehérnél egy on/off kapcsoló van, RGB-nél a potis cumón van maga a színállító poti, on/off kapcsoló, és két színváltó gomb; egyik áttűnéssel viszi sorban a színeket, másik pedig csak átvált. Fényerőt nem lehet állítani egyiknél sem. Az RGB-s 9k volt, a fehér pedig, ha jól emlékszem 4.
Lőttem pár képet, hogy lásd is, milyen: 1 2 3 4 5
A TV mögött kicsit donga a fény, de csak fényképen ennyire szembetűnő, élőben böven oké. -
-
LLKobe
veterán
válasz
ittakary #49023 üzenetére
Pattex fix kétoldalú szalag. Úgy fog mint az állat, és nyom nélkül leszedhető.
-
N.Ferry
senior tag
válasz
ittakary #47709 üzenetére
Köszönöm!
Abszolút halkak a kis 80-asok,mondjuk nem a legbrutálisabbak,de a célnak megfelel,inkább az első 23-as a hangos egyedül,azt mindenképpen cserélni fogom.
Még kevés időm volt tesztelni,rövid távon(1-2 kör valley) vga-nál 2-3 fokot csak,viszont hosszabb távon (fél óra ac-re volt időm)már jobb,nem ragad bent a meleg,mint eddig.
Ami furcsa,hogy cpu-nál majdnem 10 fokkal lett kevesebb a hő,ami viszont durva,erre nem számítottam.
-
imibogyo
veterán
válasz
ittakary #47302 üzenetére
Persze az mindig jól jön. Bár az új házamban sincs kábelmenedzsment, viszont már kitaláltam, hogy hogyan oldom meg. Ha sikerül nagyon egyedi lesz, épp ezért nem is szeretném lelőni a poént. Három hét múlva újra a gépeim közelében leszek, akkor már szeretnék belefogni. Ha haladok vele, akkor természetesen majd jönnek ide képek.
-
imibogyo
veterán
válasz
ittakary #47300 üzenetére
60 fok fölé még Furmark-al sem nagyon sikerült vinnem. Egy Sapphire 7970 OC pedig 75 fokig melegedett, szerintem ezek bőven jó értékek. Az első venti pont oda fújt mindig friss levegőt.
-
TomiLi
addikt
válasz
ittakary #47297 üzenetére
jaja...
Remélem jövő hét végén már "képekbe öltve" meg is tudom mutatni.
N200: nekem is nagyon tetszik egyébként, egy kollégámnak ilyen házba raktam össze gépet. (akkor tetszett meg)
Nem nagy egyáltalán, de egy picivel nagyobb, mint a core1000.Szépen elrendezted a kábeleket! (na ilyet a core1000-ben nem lehet.)
-
TomiLi
addikt
válasz
ittakary #47291 üzenetére
Az már nagy lett volna nekem, (egyébként jobb az anyagminősége, kialakítása korszerűbb, viszont a ventik nagyon gagyik benne, a fractalban leszabályozva egész jó- az az egy....
) meg aztán az is szempont volt, hogy felső tápos legyen! Mivel így csak fejre állítom a házat, és máris az asztal bal oldalán is mutatós (plexi ablakkal természetesen, amúgy nincs jelentősége)
-
imibogyo
veterán
válasz
ittakary #47265 üzenetére
Igen, de nagyon halvány zöldek a ledjeik, engem nem zavarnak, főleg mivel a nagy monitorból annyi fényt kapok arcba, hogy észre sem veszem ezek villogását. Az az ergya bill. meg nagyon strapabíró és mechanikus, szóval a mai kínálat 80%-ánál többet ér és ingyenbe volt.
(#47269) Because: meg marad a Core 1000, csak ki van már éhezve egy kis flexelésre. Abból készül egy alsó-tápos ITX ház majd a jövőben. Valamint van még egy szerzeményem, mely mm-re pontosan az Anteck NSK3480 mása, abból is kellene már alkotni valamit.
Ja és természetesen még messze nem végleges a gép, csak egy hétvégére ennyi fért bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest