- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
Angie™ #72399 üzenetére
Gondolkodtam olyan megoldáson is, pinteresten vannak jó képek, ahol a falra van felfurva az egész gép, mint egy kép, kiterítve minden cucc, de ez egyszerűbb volt azért.
Nekem egy volt a fontos, hogy minél kisebb helyet foglaljon az asztalon és az sem baj, ha jól néz ki, nekem tetszik, szóval siker.
Ja és könnyű legyen szétszerelni, mert persze vannak 10l-es itx házak, de oda apám pajszer kell, hogy összerakd, a metist is ezért utáltam meg, mert 5 óra volt összerakni.
-
3L1T3
addikt
válasz
Angie™ #72307 üzenetére
Az 5000D-t nem is csereltem volna le ha nem costume vizen agyalnek. Ebbe azert jobban elfogok ferni. Hofokokat nem nagyon tudom osszehasonlitani mert az 5000D-ben a VGA nem kapott alulrol hutest csak elolrol. Plusz a Freezer II-t eddig 3 cooler master fannal hasznaltam es most valtottam vissza p12-re.
osszesegeben viszont ugy erzem nagyobb airflow van foleg a ket hatso venti miatt.
-
válasz
Angie™ #72213 üzenetére
Az szerintem egy Boulder Dash klón lehet.
A Deluxe verziót STEAM-en meg tudod venni. -
Gh00st
aktív tag
válasz
Angie™ #72203 üzenetére
Milyen szép élmények voltak abban az időben
Emlékszem nálam is egy kis fekete-fehér pici tv volt, de nem junoszt valami más, de nagyon apró, talán vagy 600 pixelen (most mondtam egy számot) játszottam ilyen hóemberes játékot(hasonló mint a Pac-Man). Itt is menni kellett a hóemberrel...
Egyik barátomnál ment a c64-en a Street Rod és kiabáltunk át az erkélyről nyári szünetben, hogy legyöztük a királyt
Amiga meg már egy másik korszak volt...nem tudtam h a gépet/játékot nézzem/játszam vagy a terepasztalt építsük tovább
Gyönyörű szép volt, és persze rengeteg munkaóra amit beletettünk.Nagyon jó érzéssel gondolok vissza azokra az időkre
-
KAMELOT
titán
válasz
Angie™ #72201 üzenetére
88-ban ilyenen játszottam soccer -t. Aztán volt még sakk. Ennyi volt a nagy pc gaming akkor. Apám vette még Bécsben!
Ispy: A kazettás cucc csak ez után jött, amit fentebb linkeltem. Kicsit megvolt sérülve a szallag és már nem játszotta be a játékot. 30perc csak a játék töltéssel telt el.
ACE 1,2 játszottam sokat. -
KROK640
nagyúr
válasz
Angie™ #71725 üzenetére
Pontosan!
Mindig nekem kell kitalálni, hogy milyen gép legyen, aztán megrendelni is, összerakni is, és telepíteni is (bár legutóbb öcsém még csak "segítséggel" de ő csinálta a telepítést).
Sőt, én a környéken is vállalok ilyet, szóval a szomszédság upgradjei is rám maradnak, de alapvetően szeretek ezzel foglalkozni, nem csoda, hogy pár évig számtech boltban is dolgoztam -
KROK640
nagyúr
válasz
Angie™ #71708 üzenetére
Ilyen családi gépupgrade nálunk januárban söpört végig, még a tartalék gép is fejlődött
Annak idején mikor Phenom 9500-ra váltottam (200) anyukám kapta meg a tuning Athlon XP-met (1466@2669MHZ), ami bőven overkill volt akkor a Mafia 1-hez és sima netezéshez (igen, a Mafia 1 igény volt
, igaz nála csak 2200-on járt a proci, hogy csendes legyen a hűtés) de sikerült addig és annyi helyre kattingatnia, hogy szegény gép valahogy mindig lassú volt.
És ő is mindig azt mondta, hogy nem siet sehová "türelemjáték". -
vezeralmos2
senior tag
válasz
Angie™ #71679 üzenetére
Hali.
Tetszik a rózsaszín setup.
Az ID-Cooling kis hűtőket nagyon bírom én is, olcsók és jó teljesítményük van.
Nemrég vettem egy SE-914-XT v2-t, utolsó darab volt, az 5800X3D-met hűti, bőven elég rá, és néztem róla tesztet, dupla ventivel hozza a Noctua NH-U9S hűtési teljesítményét(dupla ventis noctuához hasonlítva persze) , gyakorlatilag 1/3 árért. Sztem nem véletlen nem forgalmazzák tovább
Ráadásul 4 direct contact hőcsöves.
Amit felraktál a tiédre, nemrég szereltem be egy ugyanolyat havernak egy i7-3770-re.
Alapból brutálisan nagy nyomást rak a CPU-ra annak a kerete, szóval én satu és fém lapok segítségével kicsit hajlítottam a leszorítóján, így nem rak brutál nyomást a cpu-ra, de bőven tart. -
válasz
Angie™ #71676 üzenetére
Nójsz!
Nézegettem már ezeket a Trinity Mini-ket, csak nem épp pinkben.
Remélem a táp takarólemezére kerül valami animés matrica + a lemez előtt körbefut egy ARGB szalag!Ajánlom hozzá az Arctic PWM PST A-RGB ventiket, előre 2db-ot 140-es méretben, felülre/oldalra meg 120-asban! Bár az úgy már +20k HUF ráfordítás, szerintem megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest