Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
AndrewTdi #52575 üzenetére
Szia Uram!
Nagyon szépséges! Háztesók vagyunk!Nekem is víz van a házban, csak nem ennyire gyönyörű és külső radival használom. Most fog jönni bele még 1 vga
Megkérdezhetem hogy Te hova rejtetted benne a HDD-t?
Imádom ezt a házat el is gondolkodtam hogy nem cserélem le. (thermaltake core x9 lenne az utód) De le szeretném hang szigetelni, hogy teljesen csend legyen, sajnos a tápom picit cicereg és lehet hogy a másik kártya is fog :/ -
-
F34R
nagyúr
válasz
AndrewTdi #38270 üzenetére
ismerem es azert kerdezem, a radit tudod mogy nagyobb a ventid 180-as , a kepen is egyertelmuen latszik hogy egy-egy centivel magasabb a radi..viszont nem nagyon van hely a felso 5,25 kozt , lent van par centi . Ha oda is ferne sztem szorulna az egesz. Ugyanis en valamikor (will long time ) ps07-t akarok mindenkepp , ty141-es ventin meg ugye szabvany 120-as mounting hole van csak a lapat egy resze lesz kitakarva. cserebe pwm-es igy esetleg csak ilyen atalakitoval tudom 3-pinrol szabalyozni.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
KAMELOT
titán
válasz
AndrewTdi #37867 üzenetére
Egyszerűen megoldotta. Csinált asztalba egy rést amibe lehet belétenni a full konfigot. Legalább nem kell azzal szórakozni, hogy mi fér be vagy nem. Ilyesmi kialakítást már láttam csak akkor a gyerek egy átlátszó asztalba tette a konfigját. Én a helyében 3 monitor raktam volna.
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
AndrewTdi #36248 üzenetére
Majd ha jönnek a faterok... IGP-k igencsak sávszél-éhesek. Oda kelleni fog a 2000+MHz, meg a DDR4...
becsitibi: Várjuk, várjuk!
Anno az egyik magyar oldalon lehetett venni egy faxa pólót. Az elején az állt, hogy DARK SIDE, a hátulján meg fent "VADER", középen meg a mezszám.
-
Bopez
tag
válasz
AndrewTdi #35775 üzenetére
Nekem alap tapasztalatok, hogy a kis Prodigy olyan csöndes hogy csak na...
Halára idegel, hogy nem hallom hogy működik..
Igaz nem gyári ventikkel és igaz szabályzóval de elég hűvös van belül, és nem hallom a hangját...
Ezért is tetszett mert kifejezetten jól hűthető kis kuckóODD meg minek...pendrive windows aztán csókolom
-
JanR
addikt
válasz
AndrewTdi #35773 üzenetére
Ez teves, mert igen is belefer egy csendes jo huto... Ott vannak pl a kompakt vizhutok, na meg mar sok gyarto kinal 'low profile'-u (lapos) hutoket...
Majd ha osszeraktam a gepem felveszem neked, hogy mekkora hangja lesz. Mivel direkt erre megyek ra, kicsi es hangtalan gepet rakok ossze.
-
-
Atke
senior tag
válasz
AndrewTdi #35122 üzenetére
Szerintem nincs sok különbség, de ízlések és pofonok
Itt az egyik MDPC-s Ez meg amit én árulok egy 3 pines ventin,ami szerintem vastagabb,mivel lapkábel... szerintem megfelelő a fedése...
Itt a fórumon láttam olyan képet, ami MDPC-s volt és átlátszott, szerintem ez sok mindentől függ. -
Bopez
tag
válasz
AndrewTdi #34384 üzenetére
Ez szerintem tény és való!
Főleg hogy itt PH-n is van aki árul nagyon jó minőségű harisnyát és nem is drága!
Plusz megvan benne a saját kézi munka élménye...vagy épp bosszúsága
Előnye mondjuk ezeknek a gyáriaknak, hogy nem bukod a garit...
Hátránya, hogy pl az én esetemben nem találtam olyan modukábelt sehol amilyen nekem kéne, így kb az összeset megcsináltam magamnak...BL@CK: szerintem csinálj magadnak te is tűzőgép kapocsból...MDPC-s kiszedővel az Enermax tápom az istennek nem jön szét, amit én csináltam azzal meg egyből ki lehet szedni a csatikat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest