- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hNp88
aktív tag
-
And
veterán
Ismét: labor tápegység. Az bizony egyrészről stabilizált, másrészről igenis van neki mind feszültség-, mind áramgenerátoros módja (mod: az áramgenerátoros módban kapott áramot az áramlimittel szabadon beállíthatjuk a tápegység teljes lehetséges áramtartományában). A két működési mód közötti átváltás automatikus, a terhelőáram függvényében történik.
-
And
veterán
"A kettő nem kombinálható."
"Szerk: szerintem te a túláramvédett stabtáppal kevered a dolgot."
Még jó, hogy mindketten ugyanarról írtok. "Labortáp": beállítható kimeneti feszültség és áramlimit. Amíg a terhelőáram nem éri el a beállított limitet, addig az üzemmódja feszültséggenerátoros. Amint eléri, attól kezdve (automatikusan) áramgenerátoros módba vált, vagyis úgy csökkenti a kimenő feszültséget, hogy a kimenőárama épp megfeleljen a beállított határértéknek.
-
biker
nagyúr
nem... csak nem érted, nem olvasol, gagyarászol összevissza
"Szóval ismét felteszem a kérdést, mi az az "áramgenerátoros stabilizált tápegység"?
Szerk: szerintem te a túláramvédett stabtáppal kevered a dolgot."DC12V stabilizált, ergó részterhelésen sem megy 12V fölé, +-5-10%
és áramgenerátoros üzemmódban maximum xxxxmA-t ad le akármilyen terhelésnélez nem voodoo, létező dolog
-
biker
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Köszönöm a korrekt leírást, így fogok nekilátni
Annyira nem szeretnék villanyszereléssel foglalkozni itthon, de az ilyen kisebb dolgokat inkább én csinálnám meg, egy kontakt-hiba miatt nem fogok villanyszerelőt hívni egy konnektor aljzathoz. A fenti kérdés is azért született, mert én akartam megcsinálni, de mivel még nem csináltam ilyet, nem igazán tudtam, hogy lenne érdemes/szakszerű. Lényeg a lényeg, köszi még egyszer
-
hoffman_
nagyúr
Nem kell ennyire nekem esni, ezért jöttem kérdezni. Egyébiránt, ha akarna se tudna meggyulladni semmi, tök üres, festett falfelület kellős közepén menne a vezeték, közel s távol semmi sincs. A vezeték kikötést akartam először én is, de sajnos nem szétszedhető a cucc, legalábbis szerintem károsodás nélkül nem tudom szétszedni.
A sorkapocs jó lenne, de az a baj, hogy nem hogy a kapcsoló alatt, de még máshol történő beavatkozás esetén se férne el nagyon, pláne nem kettő. Egy ilyenbe akarom behúzni majd, jó vékonyba, max 5-6 mm, így nem tudom, akkor, hogy hogyan legyek okos.
-
PHM
addikt
"A + bemenetét egy-egy 100K-s ellenállással rákötöd a tápra és a földre."
Feszültség követőnél szerintem ez nem szükséges.
A neminvertáló bemenet és föld közé kötött ellenállás a csatoló kondival együtt
soros RC tagot fog képezni, ami kedvezőtlenül befolyásolhatja a hangképet.
Véleményem szerint a műveleti erősítő bemenete közvetlenül is összeköthető
például a hangerő szabályzó poti melegpontjával, (már ha ott jel van, és nem
vezérlő feszültség) vagy a végfok bemenetével. -
And
veterán
(A Conr@d-ban kapható javítókészlet kifejezetten gumibillentyűkhöz, de az ára még a forgalmazóhoz képest is elég borsos.)
-
Lompos48
nagyúr
Az enyémnél megadod a TV, rádió, CD, klíma... XYkütyü nevét, esetleg "job"-ba szervezve, hogy pl. zenehallgatáshoz mit és milyen sorrendbe kapcsoljon be (vagy ki) és ezeket szopja le interneten a Logitech adatbázisából és állítja be. Akkor is jó, ha a kutyád elvitte az eredetik és épp' valamelyik sarokban aprítja hűvös halomba.
Eltértünk az eredeti témától, de az a Harmony-ból indult. Lehet volt, akit így is érdekelt.
-
Soja
aktív tag
Cseréltem benne elemet.
Tudtommal nem ömlött bele semmi. Maximum porral találkozhatott.
Megpróbálom azért, amit írtál.
Ragasztottam a gumibakokra öntapadó vékony celofánt (vagy valami hasonlót, olyan mint a ragasztószalag, csak szürke). Nagyon frankón működött, csak ezek a 2x2 mm-es kis darabok elcsúszkáltak oldalra a gumibakokról, és máris oda a jó ötlet. Valami ilyesmire gondoltam, csak tartósabb kivitelben. -
Peter789
senior tag
szia, igen pont így kötöttem be én is. a baudrate lemaradt, de beletaláltál: 9600
videotechnikus ismerős mondta, hogy bármilyen túrt lom kábel megfelel az rs422-nek - ők is mindig ilyeneket használnak a vezérlők között. de azért kerestem egy darab CAT5 UTP kábelt - nem változott semmi...
közben több helyen azt találtam, hogy az A-t tápra, a B-t földre húzzák egy 1K körüli ellenállással - kipróbáltam az adó oldalon beraktam 1-1K-t, de szintén semmi nem változott...
a vevő oldalon kivettem az AVR-t a foglalatból, és a helyén néztem a lábon hogy mi jön: továbbra is ha folyamatos az adás akkor az egészséges magas jelszintről lerángatást látom, de ahogy abbamarad az adás, egyből lemegy alacsony jelszintre a láb. a foglalatba betűztem egy 1K-s felhúzót, ez sem érdekli... a 75176 valamiért erőszakkal lehúzza a lábát idle állapotban...
esetleg van még valami tippetek ?
-
Batman2
őstag
No, mindjárt megnézem akkor a Lomexet !
Sajnos felénk, itt keleMo.-on 300-400Ft-ért adják az egy jegyes darabokat, de a TME oldalain is elég drágák, ezért nem rendeltem.
Próbáltam gyártóktól közvetlen, ingyenes termékmintában is pár db.-ot beszerezni, de úgy tűnik, LEDet nem nagyon akartnak küldeni ingyen.
Ezért gondoltam, hogy bontott cuccokból olcsón lehetne hozzájutni, igaz, még ki kelll valahogy szedni, persze épen.Üdv.
-
Tamy
őstag
Az 555 kimenetén minden rendben, odáig jól működik, csak ugyebár meg kéne fordítani. Bekapcsoláskor a kimeneten emlékeim szerint 3,87 V van (de nagyságrendileg 4V körül az tuti), majd az időzítés letelte után 0V-ra vált.
Holnap megpróbálom másik tranyóval, BD140 van még itthon.
-
Tamy
őstag
Igen, így van bekötve, üresen nagyjából jó is volt míg a kollektoron nem volt ellenállás. Nem tudom, de az nem lehet, hogy valamennyire kinyit a tranyó? Belegondolva a tranyó+ellenállás gyakorlatilag egy feszültségosztó, az elllenállattal párhuzamos kapu nagy ellenállása miatt nem játszik e szempontból. Így esik az ellenálláson 1,5V. Ha letelik az időzítés és megszűnik az 555 kimenetén lévő fesz., akkor az ellenállás feszültsége megemelkedik közel tápfeszre. Ez alapján rendben kéne legyen szerintem.
-
malwy
senior tag
Nagy melegben szinte biztos voltam benne, hogy egy szét folyt, pukkadt kondit találok, amit kicserélek és boldog leszek. Erre ez fogad...
Szerelőt nem tudom, látni fog-e mostanában. Valószínűleg padlásra lesz ítélve.
Úgy 5 éves a tévé, 1 éve lett javítva 8000Ft-ért. Még azt se vettem észre mi a nem gyári cucc. -
xKacsax
aktív tag
Esetleg nincs valami egyszerűbb megoldás ?
Valami olyanra gondoltam hogy a gyújtót módosítani vagy esetleg valamit félig bekötni
(Csak mert szerdára kéne és nincs elég időm az alkatrészeket beszerezni + összepakolni a fránya érettségi miatt) Simán jó valami nagyon maszek megoldás is ha létezik olyan
-
Lompos48
nagyúr
A tirisztor lehetne tényleg az elméleti megoldás. Ellenben ezeknek a fránya alkatrészeknek van egy "kellemetlen" paraméterük, amit DC Holding Currentnek hívnak. Ez az a minimális áram, aminek anód-katód között folynia kell ahhoz, hogy a tirisztor vezetésben maradjon. Ez még a legkisebb TO92-es tokozású tirisztorok esetén is 5mA. Ezt nehéz lesz biztosítani egy CMOS-szal szerelt áramkörben egy kapu bemenetén.
Vagy rosszul ítélem meg? -
Speeedfire
félisten
Igen, a venti fordulatát szeretném szabályozni a bementő fesz. függvényében, ami 0V és 12V között ingázik.
Folyamatosan nem akarom 12V-on hajtani a ventit, mert érzékeny a fülem.
Ezzel a fesszel meg az a baj, hogy össze-vissza ingadozik. Gondolom van valami elektronika ami ezt szabályozza benne. Megfelelő ventit meg nem találom, ami nekem jó lenne.Olyan nincs, hogy feszültséggel csak áramerősséget szabályozz egy ellenálláson, mivel a venti is egy ellenállásként működik és a kettő szorosan összefügg egymással.
Ezt nem értem, akkor a legtöbb venti, hogy működik?
CPT.Pirk:
Igen, pontosan ezt szeretném elérni.Nem akarom külön én mérni a bordákat, mindent a tápra akarok hagyni. Csak idegesít, hogy ilyen drága a normális venti.
Ami alapból benne volt, itthon nem kapható. Külföldről behozni, meg marha drága.
Amik meg itthon vannak, szintén drágák. Ami normális árban van, az meg nem indul el 5V-ról.Ha van egy PWM-es venti, gondolom azzal meg még egyszerűbb lehetne a dolog, mert akkor a 0V és 12V közöttit kellene "átalakítani" frekvenciává. Legalábbis, ahogy nézegetem ezt a PWM-es dolgot, valahogy így működik. 21 és 28KHz közötti értékkel vannak szabályozva a PWM-es ventik. Csak azt nem tudom, hogy az alaplapok ezt, hogy oldják meg...
-
szeva000
addikt
-
szeva000
addikt
most te hülyének nézel?
Én egy szóval nem mondtam,hogy rossz IC-t akartam kiszedni.Nomeg nem hiszem,hogy 36évesen ne tudnám már kiszedni azt a rossz IC-t.Kiszedem én a jót is,ha kell.
ITT nem az volt a kérdés,hanem azzal a Gordak 952-vel volt e valakinek tapasztalata,mert annyiért vennék egyet.(volt nekem weller,de mióta eladtam 3-4éve sokmindent,azóta csak a forrasztóállomásom van meg.Most meg kellene itthonra és ha lenne egy occsó példány,amit lehet is használni,akkor megvenném) -
Speeedfire
félisten
Hát, én ezeket biztos nem venném meg. Akkor inkább már használtban vadásznék valamit.
20k körül nagyon jó német dobozok vannak 16-20cm-es méllyel, amik papír szerint nem 100Hz-től indulnak meg.
10-15k körül meg lehet venni valami vidi vagy más erősítőt.
Megmarad a mélyed és még szebben is fognak szólni. -
mezis
félisten
Szerintem egy lakásba 2 x 30-40 Watt bőven elég. Még akkor is meg lehet vele őrjíteni a szomszédokat, ha az a lakás szabadon álló családi ház.
Ehhez két 60-80 W-os hangfal. A Quad-405 sem egy rossz konstrukció, bár a rossz nyelvek szerint mindig torzít egy keveset, sosem jöhet ki belőle az, ami a bemenet.
(Az 5.1 vagy 6.1 más eset.) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ilyeneket mi is szereltünk sokszor, de nálunk az volt a módi, hogy azonnal tettünk fel csere készüléket az ügyfélnél, a kamera meg ment vissza garanciába. Bár voltak komolyabban hozzáértők is nálunk, de valahogy ők sem akartak maguktól foglalkozni ezekkel.
Ez olyan, mint hogy felépítettek egyik városban mikrohullámú átjátszó láncot, 3 darab kettő lan csatlakozós ARM alapú Linuxos minipc-vel, csak semmiféle villámvédelemről nem gondoskodtak, így minden vihar után kellett menni kicserélni a lánc valamelyik elemét a kémények tetején.
Konfig volt a legszebb, egy UTP volt lelógatva a kémény aljáig, hogy ne kelljen mindig felmászni baromi magasra.Lompos48: le a kalappal az előtt, aki kijőve az iskolapadból fejből nyomja a forgatónyomaték képleteket. Egyik-másik motor típusnál, pl. reluktancia motornál olyan hosszú, hogy nem fért el hosszában felírva a tenyeremre...
-
-
cashback
őstag
Példát mondtam az alaplappal. Azért ezt, mert központi egység a számítógépben.
Teljesen mindegy melyik bővítőkártyát hozom fel. Elvi felépítés a lényeg (illetve hogy a pc-hez kapcsolódik... más áramkör teljesen hidegen hagy).Az a baj hogy nagyon sokan a bonyolult elektronikai dolgokat keverik a számítógéppel.
Szóval előfordulhat hogy majd a jövőben kihívnak valahova hogy egy DVR-es kamera rendszert kellene megjavítani, de az nem számítógép... gőzöm sincs milyen elven működik (tippelgethetek, de max ennyit tudok) - az más ha mint bővítőkártya van pc-ben, de magához a kamerához akkor sem kell hogy értsek, mert ennyi erővel akkor digitális képalkotást is tanulhatnék.Lehet hogy most meglepő lesz amit mondok, de az elektronika tanáromat idéztem mikor a 16rétegű dolgot említettem meg.
(én passzolom a dolgot, hogy ténylegesen mennyiből áll... nem változtat semmit a dolgokon - szétszedni nem lehet, akkor békén kell hagyni)
Erre egyébként rákerestem a neten, de sajnos nem találtam részletes leírást róla, így mondhatni elfogadtam az ő álláspontját.Mellesleg az öreg semmit nem ért a számítógépekhez (ma kiderült ez mikor leírta a saját gépe "hibáját"). Elektrotechnika tanár... én sem várom el tőle hogy értsen ahhoz ami nem a szakmája.
-
cashback
őstag
Akkor marad az E=mc2A szememmel semmi gond. Tökéletes (szerencsére). Alkohollal nem szűnne meg a remegés, de viccesebb lenne mikor 10réteget kiégetek.
Félni nem félek tőle, de annyira apróak ezek az alkatrészek, hogy számomra lehetetlen a csere. (felszerelésem sincs hozzá)
Illetve szinte lehetetlen megtalálni 1hibás smd vackot a 20millió bigyó között.
Nagyobb szervizek, ahol vannak elektrotechnikusok (akik tényleg ezt tanulták)... ha már ilyen probléma lép fel inkább vissza küldik a gyártónak minthogy neki álljanak keresgélni.
A gyártó meg kidobja a fenébe, mert olcsóbban állít elő egy újat, minthogy fizessen egy embernek aki 1db hibás smd-t megkeres és kicserél. (max azért keresik meg hogy tudják mi volt a hiba)Egyébként pont hülye példát mondtam ezzel smd-s dologgal. Tény hogy kivitelezhető a javítása (beledöglenék, de megcsinálható).
Akkor legyen egy szimpla nyomtatott-áramkör szakadás... a 16rétegű alaplapon, a 8. réteg közepén. -
cashback
őstag
Nekem az elméleti rész fáj most csak hirtelen.
Soha nem volt gondom a tanulással. Erős közepes tanuló voltam.A legtöbb képletet és fogalmat már tanultam korábban és tényleg csak egy kis frissítés kellett (nem szakközép, alap fizika - karosszérialakatos és gépíró szövegszerkesztő szakmám van).
Viszont ahogy írjátok ti is... valami elektrotechnikai szakmát tanultatok. Nem azt mondom hogy öregek vagytok... de még abban a korban tanultátok ezeket a dolgokat amikor ténylegesen, fizikailag fel lehetett építeni egy rádiót, generátort, transzformátort vagy motort (tekercselés, forrasztgatások és miegymás) - Manapság is meglehet tenni, de csak hobby szinten van értelme.
Viszont most egy olyan technikai dologról van szó ahol ez a fajta javítás, építés nem jöhet szóba.Elektromos motorokhoz a számítógépnek annyi köze van hogy a ventilátorok ilyen elven épülnek fel (ezt eddig is tudtam). Ez ha meghal akkor nem újítjuk fel... kicseréljük. Javíthatnánk is (ha tudnánk hogy lehet), de a befektett munka nem térül meg.
Lehetséges hogy találkozok forgatónyomatékos dolgokkal a jövőmben... még az is lehet hogy maghasadással és hideg-fúzióval is találkozok... de akkor most azt is tanuljam meg? -
Üdv
Egy csöves MV3 javításánál találkoztam egy olyan hibával,hogy a panelba lévő 960ohm-os ellenálláson 400 pár ohm-ot mértem.Ez az ellenállás a PP körben volt és azt eredményezte,hogy szólni szólt az erősítő de az EL84-ek anódjai is felizzottak.Az volt az egészbe érdekes hogy szürke színű volt az ellenállás és rendesen számokkal volt az értéke is ráírva de se milyen színelváltozás nem utalt a hibájára.
-
atesss
addikt
Köszi, akkor azt minden bizonnyal én is meg tudom oldani.
A kondinak milyen kapcsolata van az IC-vel ?
Függ az IC tipusától, hogy milyen kondi kellhet bele ?
Ha ez tényleg ilyen egyszerü, akkor ezt lehet hogy akár még a költözés elott megcsinálom.Próbáljak esetleg képet csinálni a nyákról ?
Vagy ha a tipus megvan, és találnék kapcs. rajzot, az is elég lehet ?Van szkópom is, régi 100M-s, eléggé kontaktos, de mint kiderült nagyjabol jól mér.
Vagy legalábbis a fuggoleges osztoval / elteritessel nincs nagy baj, csak kicsit allitgatni kell a kapcsolókat, hogy bekattanjon, és mérjen.Akkor ez ugye szinte biztos, hogy sokkal egyszerübb, mint az AKAI-nak a hibája ?
[link] és képek is: [link] -
moha21
veterán
Mondjuk azért plazmagömb közelében ( vagy akár egy sorkimenő Tr közelében, ami ugyanaz ) nem szerencsés dolog használni mást. Mondjuk a legtöbb Pc árnyékolva van, de nálam egér, bilentyű ment tönkre plazmagömb használata során. Igaz 40- 80 W lett ráküldve a sorkimenőre, míg egy mezei gömb 10 W körül lehet.
-
Lompos48
nagyúr
Mondtam, hogy 12V-ról a torzítása 0,005%.Ez nem torzítás. Nincs a földön olyan végfok, aminek ennél kisebb lenne a torzítása.
És ugyancsak nagyon ritka a műszer, amivel ezt mérni lehet(ne). Standard vonalfeszültségű jelnél a 0.1% THD 300μV-ot, azaz -60dB szintű spektrális összetevőket jelent. Következik, hogy 0.01% az THD 30μV, vagy -80dB, vagy 0.001% az THD 3μV, vagy -100dB stb. Remélem nem hibáztam. Ezek olyan szintek, amihez azért FÜL (de mekkora/milyen
) kell érzékelni...
A szoftveres mérésekben pedig majd csak akkor fogok hinni, ha nem a hétköznapi hangkártyákkal történnek a mérések, hanem speciálisan erre "kihegyezett" célelektronikával.
Ugyanakkor nem csodálkozom az ilyen számok utáni hajszán amikor látom mi folyik a hangszórókábelek terén, miket vélnek egyesek kihallani a frekvenciasáv különböző részein és mindazt a kábeleknek tulajdonítani.Egy analóg torzításmérő egy bonyolult műszer, nagyon igényes, pontos szűrőkkel és nem egy olcsó cucc. Lásd HP-334A .
@speedfire: A 4066 meggondolandó szerintem is. Fogyasztása gyakorlatilag nulla, táplálása széles határok között mozog, nem szaggat induktívan 44V-os tápról több relét, méretekben kicsi, perspektivikusan gondolkozva kialakítható úgy is, hogy később akár távvezérlésbe is beilleszthető legyen. De végülis a te döntésed.
-
Speeedfire
félisten
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Volt egy gyári Pioneer erősítőm,. amiben szintén ezt az IC-t használták, nem is volt semmi kattanás / pukkanás a váltások között. Csak ki kellett cserélnem, mert valahogy hazavágta az előző tulaj, de cserébe olcsó volt az erősítő, mert rosszként vettem.
Gondolkoztam már rajta, hogy használom a készülő csöveshez is, csak valahogy hülyén nézne ki a csövek mellett egy IC.
-
Speeedfire
félisten
0.1%-os torzítással?
Hát, a triakkal kapcsolatban:
1. nem ajánlották
2. nincs akkora tápszűrésem
3. a relénél semmit sem fogok tapasztalni a standby-nál
4. egy apró kattanás elmegy még ki-, bekapcsoláskorIgen, hallottam már fetről, az lm1875-ben is az van. Nem tudom, csak én érzek némi cinizmust az írásodban?
Próbálom időtállóra készíteni ezt a rendszert, ha esetleg nem ragadok le az ic-nél hanem lesz tranyós, vagy csöves erősítőm.
-
Speeedfire
félisten
Így?
A linkelt oldalon nem volt a kimenet és a +5V között ilyen felhúzó ellenállás.
Szerk.: Meg ami még így fura ebben a rajzban, hogy ugye most lényegében a +5V-tól 2 ellenállás megy párhuzamosan a pic kimenetére a relé elé.
Jobb helyeken úgy van, ahogy írod. Amíg nem ír senki sem, addig lehet módosítani.
-
zka67
őstag
Csak kifelejtettem, hogy a VCC 5V és a relének is 5V-osnak kell lennie. Különben "jóval bonyolultabb" áramkör kell hozzá (+1 ellenállás):
PIC kimenetről a +5V-ra egy 1K0, a kimenetről a tranyó bázisára 330R, a tranyó ebben az esetben NPN (pl. BC337), az emitter a GND-re megy és a kollektor és a táp (pl. 12V) közé jön a relé.
Sajna nincs képfeltöltés, pedig szívesen lerajzoltam volna paintban
de remélem azért érthető a dolog. Esetleg még a relével párhuzamosan tehetsz bele egy diódát is záróirányban. Ezt a relé "visszarúgása" miatt szokták beletenni az ák.-be, hogy ne vágja haza a félvezetőt, de én nem szoktam. Egy 5-12V-os relé nem rúg vissza 60-80V-ot.
-
Speeedfire
félisten
-
cashback
őstag
Ahh... nekem ez kínai egy picit.
Két vezetéket össze kötök... a többit azt csak kifestőből tudom hogy mi a helyzet.Közben azért nem adom fel című harc van...
Alábbiról esetleg vélemény?
Lap alján "Table 2-3. Pin Definitions for a DB-9 to DB-25 RTS/CTS Flow Control Cable" : [link]Bár azt írja két helyre is (1; 6) hogy: not used
Viszont nálam van vezeték... 1-től 9-ig és a 16-osra van lekötve az árnyékolás, test... valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kés topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest