- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
válasz
xxxxxxxxx #91035 üzenetére
Nem próbáltam még préseltet, csak csavaros/szorítós illetve forrasztott megoldást.
eddig azt tapasztaltam hogy mivel a forrasztott kötés elég jelentéktelen anyagmennyiség az előtte vagy utána lévő kábelhez képest, ezért ha van egyáltalán neki, akkor is nagyon gyors lehet a bejáratódása. Ráadást alapból jó tulajdonságokkal is bír, nem hiába fordulnak elő teljes egészében ónozott kábelek is.
Szóval én egyáltalán nem tartok/ódzkodok a forrasztástól.Csatlakozókból sem favorizálom már a nagyon drágákat, mert egy átlagos jónak mondott, hifis körökben elfogadott is már megfelelő lehet (pl. rean rca a drága furutech ellenében).
Persze ha olyat veszünk ami nem általánosan elfogadott, akkor véletlenül belenyúlhatunk valami nagyon szennyezett anyagból vagy nem megfelelő utóműveletekkel, "bevonóanyagokkal" ...stb. gyártottba, és mindjárt lesz szívás.Persze egy magas kategóriás rendszerben lehet az ilyenek is jobban számítanak/kijönnek.
-
törölt tag
válasz
xxxxxxxxx #82423 üzenetére
Itt most nem is igazából az anyagi része a kérdés, Inkább csak megerősítéseket várok,hogy érdemes-e vagy sem.
Most várom a visszajelzést a kábelra, ami szintén CAV , tehát a jó minőségű kábel mindenképpen lesz, csak ebben a Bi-amp részben vagyok járatlan. (jó, sok mindenben is még... :-) )
Tegnap pl. egy érdekes eset történt.
USB-ről hallgattam az erősítővel két azonos zenét, Yello- Touch Yello albumot. Mind a kettő FLAC formátumban van, az egyik 192.000 Hz, 24 Bit. a másik 44.100 Hz 16 Bit.
A 16 bit-est szebbnek hallottam, szebb volt a magas amit elsőre észrevettem.
Ez érdekes volt nekem.... -
Mezga Aladár
veterán
válasz
xxxxxxxxx #82409 üzenetére
A cue csak egy leíró mellette kell lennie egy nagy hangfájlnak. A cue alapján ez tudja darabolni.
-
bta1
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest