- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Az leszedi az eszközillesztőt, majd újracsatlakoztatás után újratelepíti azt. De célszerű közé iktatni egy gép restartot is, amit fentebb említettem. Illetve nem kell csodát várni, ha ez nem használ, akkor ott valami más van összekutyulva. Márpedig a néha megjelenő másik HDD is erre utal. Ha notebook, akkor gondolom az pedig az ODD helyén lehet HDD caddy-ben. Nem tudom az milyen fajta, mennyire ok, de fentebb is pont egy ilyen caddy-ben használt merevlemeznél fordultak elő problémák.
Ha a gép indítása előtt rá van csatlakoztatva az USB HDD, akkor az szokott bootolási problémákat okozni egyes gépeknél. Az én laptopomnál mondjuk nem, illetve én eleve nem is használom úgy, mindig menet közben csatlakoztatom / választom le őket. Ha nálad igen, akkor érdemes lehet a BIOS/UEFI beállításait átnézni, pl. a boot sorrendet stb. De, hogy most melyik laptopnál mi egyebet kell még szükség esetén átállítani, azt már ne kérdezd.
A modellszám alapján akkor még a régi modell, mert az új már máshogyan néz ki.
-
Sleed
aktív tag
Update:
Ha rá van dugva a külső vinyó a gép indítása előtt, akkor nagyon lassan, vagy egyáltalán nem indul el (a windows betöltő képernyőnél akad el). Ha nincs, akkor szempillantás alatt elindul, és ha megjelent a kérdéses HDD a lemezek között, akkor utána rádugva tökéletesen működik. -
King Unique
titán
Hát akkor azon a gépen egyértelműen a Win10 alatti működésnél lesz valami probléma. Azt nem tudom milyen USB és egyéb driverek vannak fent, de az USB 3.0 drivert általában beépítetten (inbox) tartalmazza a 8-as óta a Windows. Illetve, hogy nálad pontosan mi okozza a hibát, azt innen távolról nehéz kideríteni... Hirtelen csak az eszközillesztő törlése, majd leválasztás után
—►
gép restart—►
eszköz újracsatlakoztatása jut eszembe. De korántsem biztos, hogy ez használ. Továbbá azt is jó lenni tudni, hogy pontosan milyen Windows 10? Futtatásba (Win+R) / parancssorba beírni—►
winver. Ez kiadja többek között a build számot is, amiből a legfrissebb jelenleg a 10586.420. Amúgy erről a 2,5" külső vinyóról van szó? -
King Unique
titán
Helló!
Ennek több oka is lehet [link]. Ha másik gépen jól működik a külső merevlemez, akkor annak hibáját mondhatni kizárhatjuk. Szóval az adott PC-n, az adott hardveres / szoftveres környezetnél keresendő a probléma. Ez esetben a gép / OS okozta hibát pedig úgy lehet legegyszerűbben kideríteni, ha ugyanazon gépen kipróbálod egy másik operációs rendszert alatt is. Ha az nincs, akkor célszerű egy live Linuxot letölteni és bebootolni erre a célra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Spórolós topik
- Kerékpársportok
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged