- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
King Unique
titán
válasz
jolti05 #54393 üzenetére
• WD Data Lifeguard Diagnostic for Windows vagy Western Digital Dashboard
• How to Do Western Digital Hard Drive Test? Here Are the Tools
• HDS - Nem tökéletes a merevlemezem, mit lehet tenni?Ha a WD diagnosztikai szoftvere is hibát ír a teszteknél, akkor pláne zöldséget ír a NAS a SMART-ra, aminek a miértje felől értelemszerűen annak a topikjában kellene érdeklődni. A szektorhibás HDD-t meg lehetőleg cserélni kellene az adatvesztés - bár ha legalább RAID 1 / 5, akkor az 1 lemez hibáját még tolerálja - és egyéb anomáliák elkerülése végett egy megfelelő állapotúra és az utóbbit használni.
-
jolti05
őstag
válasz
jolti05 #39837 üzenetére
Sokat olvasgattam róla és arra jutottam, talán egy firmware frissítés segíthet.
Amit nem értek, hogy miután írtam, lehúztam a gépről a merevlemezt, majd nemrég, amikor frissíteni akartam a firmware-t, újra rádugtam a gépre és a kondíció újra 100%.. Mindenesetre ráraktam a Seagate által kiadott frissítést. -
liksoft
nagyúr
válasz
jolti05 #34555 üzenetére
A teljesítmény nem a kondíció. A Sentinel a környezetet és az ahhoz való alkalmazkodást (teljesítmény) külön veszi a drive fizikai állapotától (kondíció). Vagyis átviteli sebességben lehet esetleg gond, ami kábelra, portra, driverre, de akár a drive kommunikációs portjára is utalhat. Lehet kompatibilitási probléma is akár. Jó lenne tudni, miért csökkent a teljesítmény, nem csak az összegző százalékot figyelni.
-
ggg666
őstag
válasz
jolti05 #34553 üzenetére
Sajnos nekem 2 darab vadiúj 7 év garanciális tápom is magasabb feszültséget adott le.
Ma már sajnos nem garancia a hibátlan működéshez az, hogy új a termék.
Tápteszter nélkül, nem nagyon tudod, maximum másik tápegységgel.
Nekem szerencsére van táp illetve kábelteszterem is.Így sokszor kiderült az új kábel is néha hibás.Ha nem szaporodik a szám tovább akkor az adatkábel volt a ludas.
De előtte a rámásolt adatok közt is lehet meghibásodott egy két fájl.
-
-
tlac
nagyúr
válasz
jolti05 #6973 üzenetére
akkor jó meleg lehetett nyáron a forróságban
ráadásul a samsung-ok szeretnek csalni a hőmérsékletben lefelea kattogás amiatt is lehet mikor újrakalibrálja magát a vinyó, a hőtáguláshoz
de ilyen szinten már nem értek a vinyókhoznincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem
kábelcsere akkor segíthet, ha kontakthibás
de annak a hibája jelentkezhet pl. úgy, hogy lassabb lenne a vinyó eléréseA lemez felületén található 2 hibás szektor
ez már garanciáztatáshoz elég
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 11
- Projektor topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kuponkunyeráló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Opel topik
- Autóhifi
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő