Új hozzászólás Aktív témák
-
-
King Unique
titán
válasz
jolti05 #54393 üzenetére
• WD Data Lifeguard Diagnostic for Windows vagy Western Digital Dashboard
• How to Do Western Digital Hard Drive Test? Here Are the Tools
• HDS - Nem tökéletes a merevlemezem, mit lehet tenni?Ha a WD diagnosztikai szoftvere is hibát ír a teszteknél, akkor pláne zöldséget ír a NAS a SMART-ra, aminek a miértje felől értelemszerűen annak a topikjában kellene érdeklődni. A szektorhibás HDD-t meg lehetőleg cserélni kellene az adatvesztés - bár ha legalább RAID 1 / 5, akkor az 1 lemez hibáját még tolerálja - és egyéb anomáliák elkerülése végett egy megfelelő állapotúra és az utóbbit használni.
-
jolti05
őstag
válasz
jolti05 #39837 üzenetére
Sokat olvasgattam róla és arra jutottam, talán egy firmware frissítés segíthet.
Amit nem értek, hogy miután írtam, lehúztam a gépről a merevlemezt, majd nemrég, amikor frissíteni akartam a firmware-t, újra rádugtam a gépre és a kondíció újra 100%.. Mindenesetre ráraktam a Seagate által kiadott frissítést. -
liksoft
nagyúr
válasz
jolti05 #34555 üzenetére
A teljesítmény nem a kondíció. A Sentinel a környezetet és az ahhoz való alkalmazkodást (teljesítmény) külön veszi a drive fizikai állapotától (kondíció). Vagyis átviteli sebességben lehet esetleg gond, ami kábelra, portra, driverre, de akár a drive kommunikációs portjára is utalhat. Lehet kompatibilitási probléma is akár. Jó lenne tudni, miért csökkent a teljesítmény, nem csak az összegző százalékot figyelni.
-
ggg666
őstag
válasz
jolti05 #34553 üzenetére
Sajnos nekem 2 darab vadiúj 7 év garanciális tápom is magasabb feszültséget adott le.
Ma már sajnos nem garancia a hibátlan működéshez az, hogy új a termék.
Tápteszter nélkül, nem nagyon tudod, maximum másik tápegységgel.
Nekem szerencsére van táp illetve kábelteszterem is.Így sokszor kiderült az új kábel is néha hibás.Ha nem szaporodik a szám tovább akkor az adatkábel volt a ludas.
De előtte a rámásolt adatok közt is lehet meghibásodott egy két fájl.
-
-
tlac
nagyúr
válasz
jolti05 #6973 üzenetére
akkor jó meleg lehetett nyáron a forróságban
ráadásul a samsung-ok szeretnek csalni a hőmérsékletben lefelea kattogás amiatt is lehet mikor újrakalibrálja magát a vinyó, a hőtáguláshoz
de ilyen szinten már nem értek a vinyókhoznincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem
kábelcsere akkor segíthet, ha kontakthibás
de annak a hibája jelentkezhet pl. úgy, hogy lassabb lenne a vinyó eléréseA lemez felületén található 2 hibás szektor
ez már garanciáztatáshoz elég
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest