- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz
freezbi #9607 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám amivel ma szembesültem, hogy: Sata-s laptop winchesterem van (Hitachi), ami 120Gb, és 2 részre van felosztva. Ahol csak adatokat tárolok, a fáljok 80%-a olvashatatlan lett. Vírus nincs a gépen mert már leellenőriztem. HDD ellenőrzővel már megnéztem, de nem talált hibás szektorokat. Az a baj hogy lehet hogy valami külső program okozhatta. Mert nem nálam keletkezett ez a hiba, viszont ez az én gépem, és aki ezen a gépen vitézkedett, az az állítja hogy ő "nem csináltam vele semmit". Persze én kétlem. De lehet. Ha valaki találkozott már hasonló hibával, vagy van ötlete rá, hogy hogyan menthetném meg az adataimat kérem írjon!
Egyébként néhány hibás fájlt átmásoltam pendrivera és megnéztem egy másik gépen hogy olvasható e, de azon sem volt az
Köszi előre is! Notesz oprendszere Vista Ultimate, asztali gépe legfrisebb Win 7, de XP-se tudja megnyitni a fájlokat. Se méret, se név, se kiterjesztés nem változott, de pl. egy képet sem lehet megnézni (nincs indexkép sem miniatűrben), a dokumentumok pedig olvashatatlanok lettek (össze vissza minden van bennük). Érdekes, hogy rendszerpartíción semmi sem sérült meg (ergo asztalon is minden ép). Az utolsó kettő progi, ami felkerült a gépre, az aktuális CHIP magazin mellékletéről egy HDD regenerator, és egy particionáló progi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest