- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dKes
tag
válasz
Veriakilis #7665 üzenetére
Szia!
Ez a Maxtor-nak talán a leghírhedtebb szériája - nekem is volt ilyen két évig sem bírta. Elektronika hibás lett. A hűtésre különösmód érzékeny - jó hűtéssel ki lehet(ett) volna tolni az élettartalmát valamivel.
A következőképp szokott haldokolni ez a széria: először kb. 20:1 - 10:1 arányban nem indul el - ekkor "Calypso" hdd-ként ismeri fel magát (innen a sorozat másik szlengneve ... - asszem a Maxtor SCSI vinyói tartoztak ide) és nem boot-ol be. Ez a stádium akár hónapokig is eltarthat (akár fél évig). Aztán a kezdeti arány el kezd rohamosan romlani és előbb utóbb többnyire el sem indul. Nálam a végére kb. 20:1-hez volt az arány, hogy elindult-e egyáltalán, de voltak olyan napok, hogy egyáltalán nem. Én ebből indulnék ki - próbálgatni szorgalmasan, ha elindul akkor mindent lerántani róla. Nekem is sikerült - bár én nem vártam meg a legutolsó stádiumot.
Amennyiben nagyon nem megy, akkor persze lehet próbálkozni panelcserével és szektoronkénti olvasással menteni a menthetőt vagy picivel drágább megoldás (ha fontos adatok voltak) a Kürt ...
Tekintettel a széria haldoklási tulajdonságaira nem véletlenül akart szabadulni a gazdája tőle (általában jó előre észre lehet venni) ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- BestBuy topik
- Bloodborne (PS4)
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest