- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
Core2duo6600 #7445 üzenetére
Nem tudom, de kiírta Acronis h melyik fájlban volt a szektorhiba, vagyis HD Sentinel szerint "gyenge szektor", és mikor meglestem a fájlt (történetesen pótolhatatlan jpg kép volt), fele kép fekete, meg volt h egész kép elveszett. Szóval homi volt a WD, én meg hülye, h nem teszteltem használat előtt.
(#7447) priti:
Ha leformázod a vinyót teljes formázással, akkor már az elején kijönnek a lemezfelület hibái (ha vannak) és nem a később rátett adatod veszik el, hanem alapból megtalálja azt a homi részt a lemezen, ami annyira homi volt, hogy már besült. Szal ilyenkor már a 3 napos cseregaranciával visszaviheted és nem kell 30 napot várni rá, hogy kicseréljék, mert ennyi idő van a javításra, ami vinyó téren nem kifizetődő és inkább adnak egy újat, vagy nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- 500GB Sata SSD-k Samsung, Kingston
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Eladó 512GB-os memóriakártyák!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest