Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
üdv. volt egy WD Blue 3,5" 2TB WD20EZRZ merevlemezem, ami tavaly nyáron szépen tönkrement, nem ismerte fel már a gép, de előtte is állandóan szenvedett, amolyan "betárcsázós" hangokat adott magától. visszavittem az edigitalhoz ahol vettem, ők felküldték szervizbe, ahonnan kis idő múlva visszajött, és mondván sérülés van rajta, nem foglalkoznak vele. RMA-ztam a WD felé a napokban, fel is adtam, (most jöttek össze odáig a dolgok hogy fel tudjam adni külföldre), és szinte rögtön küldtek egy másikat(?). de gyanús, hogy valamit csináltak vele és vissza kaptam a régit. az a sérülés nincs rajta ami volt, de vannak rajta más karcok, stb-k, szóval gyanus hogy valamit cseréltek benne, mert most ugyanaz a baja, kattog, szenved, fájlok másolásakkor lehal a windows egy kis időre, és vagy utánna tudja folytatni, vagy eltünik a vinyó, újraindításig.
nos igy nekem használhatatlan. géppel tuti nincs gond, mert anno mikor a szerviztol visszakaptam a szart, bementem egy számtech boltba és mondtam az eladónak, adjon egy 2 terás vinyót ami nem wd, és az azóta is működik (toshiba).
mit tudok csinálni hogy esetleg mégis jó legyen? most csinálok egy teljes formázást rajta, hd sentinellel nézem, de már lement a kondíciója 4 óra "használat" után 95%-ra, és 7 rossz szektort lát.
kábel hiba tuti nem lesz, mert próbáltam másik vinyóknál, csak 1 vinyót bedugva stb, és a többi müködik, ez meg NEM.
esetleg a tápkábelt megnézhetem, azt nem cserélgettem egyedül, de kétlem hogy lenne változás.
így merjek egy nagyobb vinyót venné, 4 terásat, hogy kb a választék 80%-a WD, és ilyen hibába nem akarok futni megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest