- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Sziasztok!
Belefutottam ismerősnél egy komoly hibába, és bár nem biztos, hogy HDD-t érinti, de megpróbálom erről az oldalról körbejárni először. Szóval röviden a történet:
Ismerős régebbi IDE-s HDD-je eldobálta a windows-t, unszolásomra felraktak egy HD Sentinel-t, ami 35% kondíciót jelzett, így vetettem vele egy újat, WD10EZEX SATA3-as háttértárnak, van egy régebbi SATA vinyója, az 100%-os, 250 GB-os így az lesz rendszer. Ma lementem, hogy beszereljem, IDE HDD-t kikötöttem, kivettem, helyére beraktam az újat, így 2db SATA vinyó volt benne, elindítom és semmi. Állapot LED jelzi, hogy áram alatt, ventillátorok pörögnek, de a BIOS se jön be. Ezután kikötöttem az új HDD-t, csak a régi SATA-sat hagytam benne (az működik, használta az IDE-s mellett) de így se jött be a BIOS. Visszadugtam a SATA-sat, így bejött a BIOS, végignéztem, semmi értelmes beállítást nem találtam, látja az IDE és a régi SATA vinyót is. Ezután kikötöm IDE, be az új, és megint nem jött be. Végül lekötöttem az összes vinyót, így se jött be már, és már az IDE visszakötésével se. Így felmerült az alaplapi hiba már, kérdésem, hogy kizárható-e így a HDD probléma? Próbálnám a ACHI beállítást nézni, mi újság, de már be se jutok ugye BIOS-ba, holnap még bűvészkedek vele, ugyanis egy új memóriát is raktam bele, bár azt is ki vettem, de még nem próbáltam minden variációt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500 stb.)
- Több Db újszerű 2280 2242 2230 NVME SSD 0-11 Nap 100/100%
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged