- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Hello!
Van egy külső, USB2-es Western Digital 3,5"-os vinyóm, ami több, mit 3 éves és az utóbbi időben olyanokat csinált, hogy pár könyvtárat nem tudott megnyitni, de törölni sem. Nemrég megformáztam, utána a Hdsentinel 75% kondíciót írt, visszamásoltam rá az adatokat, működött kb. egy hétig, aztán egyszer csak nem látta sem a médiaplayer sem a számítógép, csatlakoztatásnál mutatta a Win7, hogy van egy meghajtóm, de ha ráklikkeltem rögtön formázni akarta.
Most szétszedtem, egy WD10EADS Caviar Green tipusú sata vinyó van benne egy usb vezérlővel rádugva. Azt leszedtem, de ha a gépembe rakom, akkor a bios látja a vinyót, de a win7 bootolás közben megáll és nem is tölt be.
Az a kérdésem, hogy mit tudnék még kipróbálni, hogy legalább az adatokat lementsem, aztán úgyis kidobom, mert nem bízok már benne.
köszi.
ati
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- Samsung 870 QVO 2TB 2.5" SATA III SSD
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest