- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
KVamikaze
tag
Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni abban a problémámban, hogy van két Raid0 -ba kötött Maxtor 160-as winyóm, egy 80 és egy 227Gb os particióval. Újra szeredtem volna rakni a rendszert és win telepítésénél megformáztam a 80 Gb-os pertíciót amin a rendszer volt. Elméletileg formáztam is, de nem tudtam rátelepíteni a windows-t a XP cd hibája végedt. Vettem egy másik Samsung winyót, és arra raktam fel egy rendszert, de a Raid-be kötött wincseszterekről eltünt a fájlrendszer, vagyis formázatlannak látja. Egy restartnál CHKSK vagy mi a pontos neve
program elindult és a rendszer particiót visszavarászolta egy 3 óra alatt. Így az adataim egy része meglett, de a másik partíción voltak számomra fontosabb videók is. Nem szeretnék barbár módon semmivel nekiesni, hátha azokat az adatokat is vissza lehet varázsolni. Ha valaki segíteni tud, hogy milyen programmal lehet próbálkozni, ami hasonló esetekben segíthet, az legyenszíves segítsen. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest