- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruller84
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kis problémám. Van egy 3TB-s WD HDD-m. Ezt eddig a desktopomban használtam, a dvd gyüjteményem ISO file-jainak tárolására. Most elutazom ezért kivettem és betette egy Sharkoon mobil rackbe (USB 3.0). Bedugtam a laptopomba. Ott megtörtént a driver telepítés, de utána egyből kidobta, hogy inicializáljam a lemezt és hogy válasszak GPT vagy MBR file rendszer közül. Meggondolatlanul a GPT-re kattintottam, gondolván, hogy újonnan is ezt csináltam, de utána meg felajánlotta, hogy hozzak létre partíciót, pont mint új korában. Na ezt már nagyon gyanús volt, ezért nem csináltam meg. Az explorerben természetesen nem látom a meghajtót. A felügyeleti eszközökben a lemezkezelő azt írja a lemez Online és 2794,39 GB nem foglalt.
Mit tudok tenni? Az adatok ugyan nem létfontosságúak, de azért nem lenne baj ha visszanyerhetném őket. Kérlek segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest