Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruller84
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kis problémám. Van egy 3TB-s WD HDD-m. Ezt eddig a desktopomban használtam, a dvd gyüjteményem ISO file-jainak tárolására. Most elutazom ezért kivettem és betette egy Sharkoon mobil rackbe (USB 3.0). Bedugtam a laptopomba. Ott megtörtént a driver telepítés, de utána egyből kidobta, hogy inicializáljam a lemezt és hogy válasszak GPT vagy MBR file rendszer közül. Meggondolatlanul a GPT-re kattintottam, gondolván, hogy újonnan is ezt csináltam, de utána meg felajánlotta, hogy hozzak létre partíciót, pont mint új korában. Na ezt már nagyon gyanús volt, ezért nem csináltam meg. Az explorerben természetesen nem látom a meghajtót. A felügyeleti eszközökben a lemezkezelő azt írja a lemez Online és 2794,39 GB nem foglalt.
Mit tudok tenni? Az adatok ugyan nem létfontosságúak, de azért nem lenne baj ha visszanyerhetném őket. Kérlek segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate 3TB os HDD 3,5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest