- iPhone topik
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
liksoft #24410 üzenetére
Akkor a frissítésekre gyanakszom, létezése óta Chromeot használok, nekem mindig is gyorsabb volt a Firefoxnál, és szimpatikusabb is.
Őszintén szólva egy forintot sem akarok költeni erre a gépre, mert aktuális lesz a nyáron egy laptop beszerzése továbbtanulás miatt.
Akkor esetleg azt próbáljam meg, hogy egy mentés, újratelepítés, és aztán frissítések kikapcsolása, és régebbi videokártya drivert rakjak fel?Illetve ebben az esetben milyen vírusirtót ajánlotok erre a gépre, ami nem fogja le? (tudom, hogy van külön topic, csak most a ti véleményetekre vagyok kíváncsi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest