Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 FE amire vágytam
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Ha az néha kattant egyet, akkor ott valami nagyon nem stimmelt. Ilyen drive-ról azonnal célszerű menteni, nem a firmware-t frissíteni. A frissítés kritikus, hiszen megszakíthatatlan folyamat, melynek hibamentesen kell lefutnia (ezért ilyenkor is "célszerű" a fontos adatokról mentést készíteni). Ehhez eleve hibátlan eszköz kell. Vagyis nem egy, hanem minimum két biztonsági hibát sikerült véteni. A harmadik, hogy fontos adatokról legyen fizikailag is más helyen biztonsági kópia.
A szomorú, hogy a fenti hibákat sokan elkövetik. Én örömmel tartanék előadást is (anyaga a fiókban), de a kutyának nem kell. Ilyenkor okoskodásnak tűnik, előtte meg mindenki tudja mit kell. Biztos?
Ha az adatok fontosak, és beszerezhetetlenek, akkor valós, vagy eszmei értékük ismeretében célszerű adatmentéses céget felkeresni.
U.i.: A Párodnak nem udvaroltál, nem költöttél rá.
De NEM a pénz miatt írtam oda, hanem mert a kínálatból Ő volt szimpatikus a jó és rossz tulajdonságaival együtt, Neked Ő volt akivel a legjobban együtt tudsz lenni. Másnak más lesz. Vagy ahogy mondják: Kinek a pap, kinek a papné.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest