Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speccy
aktív tag
üdvözletem!
Adva van három HDD. KÉP] A legrégebbi, egy 3 éves 500GB-s Samsung, 96%-os, ami szinte hibátlan. A "probléma" a másik kettővel van, azért használtam az idézőjelet, mert ha nem nézek rá időnként a Sentinelre, fel se tűnne hogy valami baj van. Az 1TB WD közel két éves, a 1.5TB-s WD meg alig fél éves, de vajon mitől romlott ennyire az állapota? Tápom egy két éves 650W-os Chieftec, talán az még megfelelő. Amint látható, ezek a nagy vinyók szinte csak sorozatokkal és filmekkel van teli, tehát semmi pótolhatlan cucc nincs, és abszolút semmi sem utal hogy hiba lenne, tehát sose hallottam kattogást, illetve sose láttam hibaüzenetet, hogy ide nem tud írni, vagy esetleg nem tudja olvasni a file-t mert hibás a szektor, stb. Természetesen a vinyók sose voltak leejtve, meg ilyesmi, nem tudok fizikai sérülésről. Még ilyen olcsó 2000 forintos hűtőventillátor is van rajtuk. Ja, és fél évvel is azt írta az 1TB-s vinyóra a Sentinel, hogy 2 napja van hátra , pedig mind a három vinyó mindennapos használatban van.
Szóval akkor nem kell aggódom és használjam amíg tényleg el nem romlanak? Azt nem hinném hogy a WD lenne a ludas, de a következő vinyóvételkor azt hiszem mellőzni fogom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- World of Tanks - OFF topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Parfüm topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest