- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
liqquid
tag
Üdv. Olyan problémám van a winyóimmal, hogy van olyna eset, hogy meg akarok nyitni valamit és akkor nem reagál csak 4-5 mp mulva indul el a folyamat! Halk felpörgés hang hallatszik ha csöndben hallgatom, ez ritkán fordul elő de napi 1x legalább, a gép éjjel nappal megy és olyanra tudok gondolni, hogy a winyó átvált valami pihenő üzemmódba ha nem használom mondjuk fél napig aztán mikor meg akarok nyitni valamit róla akkor meg beindul újra. Lehet tévedek!
Na most kikapcsoltam ezt a funkciót windows-ban, hogyha sokáig nem használom akkorse kapcsolja ki a winyókat de ugyanazt tapasztaltam ezek után is.
Raktam már át másik gépbe is őket akkoris ugyanez volt a szituáció, nem 1 winyóról van szó és nem is 1 tipusról és még azt se mondhatom, hogy 1 márkáról, 3db. van a gépembe, 1ik ide seagate, másik kettő sata WD és Hita .
Na most ez elég bosszantó dolog számomra, nem tudom lehet e ez ellen tenni valamit, régen még a régi gépeimnél nem tapasztaltam semmi ilyet és azok a winyók is működnek azóta is csak valamely családtagom használja már azóta
.
Szóval mit lehet tenni, hogy úgy működjenek ezek is mint régen. Ja és olyan hozzászólás nem kell, hogy táp hiba meg stb. mivel írtam hogy több gépbe lett tesztelve és az is esélytelen, hogy minden winyó hibás lenne! Thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Háztartási gépek
- OTP Bank topic
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Interactive Brokers társalgó
- Kutya topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Mozilla Firefox
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest