- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
Megnéztem active smart-al, és a következő a hibaüzenet :
Reallocated sector : 1 (a 253 helyett) Tehát ezzel az eggyel van vmi probléma. Ez mit takar az a valóságban. Tehát ha az active smart ezt az egyet írja hibásnak, akkor mi a probléma? Tudja vki?
OFF: Igen, vettem egy tudottan rossz vinyót, de mivel a célra részben megfelel (adathordozás Pest-vidék), ezért nekem megérte. Ha pedig tudok hozzá esetleg majd alkatrészt, akkor meg biztosan megérte! De addig is így használom.
Szerintem az írási résszel lehet benne vmi gond, mert ha egyszer fel tudja írni a winyóra az adatot, akkor utánna szépen leolvassa, de írásnál néha megakad. Ja, és nem mindig ugyanazon helyen akad meg az írás, szvsz felülethibára nem igazán gondolok, de ez csak az én egyszerű következtetésem. Annyira nem értek a winyókhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1TB Western Digital Black 3,5" hdd (kevés futási idővel)
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- Western Digital Black SN770 2TB (Gen4)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest