Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Winne

    nagyúr

    Uraim, segítségre szorulok!

    Nincs már 5letem, pedig mióta vannak hd felvételek a neten, azóta csak ebben a minőségben nézek mindent, tehát elég sok időt töltöttem már vele.

    A számítógépemet egy AVR132-es típusú Harman Kardon házimozierősítővel használom, digitális coax kábellel van rákötve. Ahol most elakadtam és nem jutok semmire, hogy kb mióta ez a lap és proci van a gépben, azóta van hogy a hang csak fogja magát és elmegy, a kábel piszkálásától néha visszajön, sokszor csak hozzá kell érnem. A kábel nem kontakthibás, semmi baja, sosem volt behajtva sem. Amikor meguntam már, hogy nem találtam tartós megoldást, akkor vettem egy XFi Elite Pro hangkártyát, amihez egy külső eszköz is van, amivel szintén összeköthető digit coaxszal. Legnagyobb megdöbbenésemre ugyanezt a hibát produkálja vele is, ráadásul most megint nem is bírom működésre bírni bármennyire is piszkálom.

    Windows újratelepítés megvolt már 3-4*, az erősítő bemenetei tesztelve az összes coaxon dvd lejátszóval és mind hibátlan. Az alaplap is gondolom kizárható valamennyire, mert másik kártyával is ugyanaz ta hibajelenséget produkálja. Programok közül is próbáltam többet, de MPCHC az alap lejátszóm és AC3filterrel, haali media splitterrel használom.

    Segítséget kérek! :)

    Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

Új hozzászólás Aktív témák