- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
zoltanz #15998 üzenetére
A TVk monitorok általában 60Hz-esek...
(#15999) zoltanz : Miért gondolod, h. támogatná? Nagyon kevés monitor ilyen, mint a fehér holló.
gigabytman: Sima pulldown, de van benne egy pár ronda spike. MPC-HC beállíátoks-> Lejátszó -> prioritás normál érték felett be van állítva?
-
zoltanz
nagyúr
Azt olvastam, hogy a 60 Hz -es 3:2 pulldow -al kevesebb a gond 24p -s anyag esetén. (a PC -ről küldöm ki az ilyen képet mi csinálja ezt a lejátszó?). Ahogy néztem sok TV -t kapni ami ismeri 50-60 Hz -et is.
-
gigabytman
tag
-
Sala76
csendes tag
Sziasztok, kérdésem az alábbi lenne:
Dolby True HD ill. DTS-HD hangok lejátszása lenne számítógépről ONKYO TX-NR509 erősítőn keresztül, de sajna nekem bármilyen fent jelzett HD hangsávval bíró movie csak max. DTS -ben "szólal" meg, magyarán a "core"!
Számítógép konfigom az alábbi:
Alaplap: ASRock P43DE3
Memória: 4 GB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
Videokártya: ASUS HD 6670 DDR5 1024 MB
Házimozi erősítő: Onkyo TX-NR509 ami tudja a fent jelzett hangok kódolását
Videólejátszó progi: Power DVD 11 Ultra
Természetesen számítógép HDMI kábellal összekötve az erősítővel!
Mit rontok el, mindent rendesen beállítok, legújabb Ati driver, Power DVD -n belül audio HDMI kimenet kódolatlanul...stb.
Köszi a segítséget előre is!
Üdv
Viktor -
WonderCSabo
félisten
válasz
gigabytman #15993 üzenetére
Akkor teljesen feleslegesen cserélném le a HD3200-as IGP-met egy VGA-ra, semmi változást nem érzékelnék 24p filmeknél? (csakis a 72Hz-es driver?)
Az attól függ, hogy valóban a juddert látod-e, vagy egyéb probléma is van-e. MPC-HC-ban CTR+j és küldj be egy screenshotot.
Szívesen csinálok, hozzá, de egyáltalán nem vagyokbenne biztos, hogy képes rá a moncsi, másrészt tesztelni sem tudom.
-
gigabytman
tag
Nos köszi az infókat. 24p.....judder......egyre bonyolódik a dolog. Bár én 3D-s gépre készítek progikat, ezek a multimédiás anyagok nekem újak. Sokat kell még olvasnom róla és ti is tudtok segíteni.
WonderCSabo: látom te készítetted az U2311 72Hz-es driverét (gratula). Kérdésem hozzád: U2312-höz is tervezel esetleg 72Hz-es drivert vagy tudsz róla, hogy valaki már megcsinálta? Szerintem a jelen és a jövő sláger drivere lenne.
Akkor teljesen feleslegesen cserélném le a HD3200-as IGP-met egy VGA-ra, semmi változást nem érzékelnék 24p filmeknél? (csakis a 72Hz-es driver?)
-
zoltanz
nagyúr
válasz
WonderCSabo #15990 üzenetére
-
zoltanz
nagyúr
válasz
WonderCSabo #15990 üzenetére
Viszont arról hallottál? Van valami eljárás, hogy minden második képkockába megjelenít egy fekete képet a megjelenítő, és ettől élesebbnek látja az agy.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
gigabytman #15987 üzenetére
"(marad a 720p ?)"
Azok is 24p -sek ha BR Rip.
-
gigabytman
tag
Az első hsz.-ban nincs leírva, hogy csak ilyen vagy olyan monitoron lehet akadás mentesen lejátszani 1080p MKV-t. Elkezdtem rákeresni a 24p-re. Hűűű hát nem semmi témakör az biztos. Lasan kezdenek összeállni az adatok.
Ezek szerint egy 50-60-75Hz-es monitoron legyen az bármilyen jó márka (enyém DELL U2312HM) mindig észrevehetően láthatóan akadni fognak az ilyen filmek és teljesen mindegy, hogy van-e erősebb CPU vagy VGA, vagy milyen lejátszó progit használok nem javítható látványosan a helyzet? (marad a 720p ?)
Akkor az miért van, hogy ha MPC-HC-vel + DXVA támogatás gyakorlatilag minden 1080p MKV láthatóan akadozik? De DXVA nélkül 10 filmből átlag 1-2-nél látom csak az akadozást.
-
Joshi
titán
válasz
gigabytman #15984 üzenetére
A monitorod képes a 24Hz vagy ennek többszörösét produkálni? Ha nem akkor várj az LCD TV-re.
-
gigabytman
tag
-
Joshi
titán
válasz
gigabytman #15982 üzenetére
Ha elolvastad az első hsz-t akkor azt is tudnod kell hogy a 24p lejátszásnak mik a feltételei. A jelenlegi TV-éd tudja a 24p jelet fogadni? Ha nem akkor soha nem lesz problémamentes az 1080p filmek lejátszása. Az ATI HD3200 már meg birkózik az ilyen filmekkel tehát esetleg egy driver frissítés segíthet, de már egy HTPC vga is kapható 10k alatt HDMI kimenettel.
-
gigabytman
tag
Szép estét!
Konfig:- Gigabyte GA-MA78GM (HD3200 )
- Athlon X2 5000+ (2,6GHz)
- Win-7 32Bit
- 2 x 1G RAM ebből 512MB IGP-re osztva
- DELL U 2312 HM DVI-on táplálvaLejátszás: 1080p MKV-ék MPCHC-vel az 1 hsz-ban leírtak szerint.
Tapasztalatok: MPCHC-vel + DXVA : a filmek enyhén de akadoznak.
DXVA nélkül: a filmek többsége folyamatos, de néhány még akadozik.Ebből én azt a következtetést vontam le, hogy a konfigom 1080p MKV-ék esetében a határértéken mozog. 720p-nél minden tökéletes.
Kérdéseim a szakikhoz:
1. Tényleg a határértéken vagyok ezzel a konfiggal 1080p-nél?
2. HW csere nélkül csak szoftveres beállításokkal, finomhangolással elérhető a folyamatos lejátszás?
3. Ha nem, mi a szűk keresztmetszet: CPU vagy az IGP (szerintem IGP) ?
4. Azonnal kb. 10-14 eFt-ot tudnék beruházni HW-re (játék zéró, csak az érdekel, hogy
1080p menjen a monitoron illetve a Jézuska ígért egy LED TV-t arra HDMI-n 1080p).
Ha új VGA, konkrét típusokat kérek. Szeretem az alacsony fogyasztású dolgokat, mert a gép sokat van bekapcsolva.Szakértő válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
-
Sung
csendes tag
válasz
Murphistic #15978 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat az erő legyen veletek
-
spiritex
veterán
válasz
stevve #15952 üzenetére
Érdekes dolog derült ki. A régi hdmi kábellel is akadnak ugyanazok a filmek, de érdekes módon csak a venice-szel, és mindig ugyanazoknál a jeleneteknél, a számítógép viszont gond nélkül lejátssza őket...
A furcsa az egészben az, hogy ilyen nem volt még soha korábban, évek óta, most pedig 3 filmből 3 megakadt, amiből 1 SD felbontású. Nem tudom ez az akadás jelenség lehet-e összefüggésben azzal, hogy korábban 2 Mbit-el jöttek le a kedvenc sorozataim részei, most viszont 25 Mbit-el (3 Mbyte/sec-el) jöttek... Lehet ez a gond? -
Murphistic
aktív tag
A bemásolt szövegrészlet alapján olyan mintha ők a PC-s kapcsolatnál csak azzal számolnának, hogy valaki DVI-HDMI átalakítót használ. Írja is, hogy itt csak a kép megy át.
A grafikus kártyán szerintem szabványos HDMI van, amiről más is írta, hogy működni kellene.
Szóba került a HDCP is, de ha a kártyával ki lehet küldeni egy Blu-Ray lemez képét a TV-re (gondolom elég sok HTPC-nél így van), akkor ennek is probléma nélkül mennie kéne.
Furcsa egy helyzet. Szerintem csak marketingduma, hogy a drágábbat vegyed, de ha tényleg elkövettek valamit, hogy ne működjön akkor szívás
.
A marketing néha elég szemét tud lenni. Kicsit témába vág: Samsung TV brosúráján : az AnyNet+ más HDMI-CEC kompatibilis eszközökkel is működik. Használati utasításban már azt írják, hogy ezt nem tudják garantálni. Nekem nem fontos, de lehet valaki emiatt szívott vele.
-
Sung
csendes tag
válasz
WonderCSabo #15975 üzenetére
Akkor ezek szerint nem lehet bárhova dugni a HDMI-t. Erősítő terén javaslat?
-
Sung
csendes tag
válasz
Murphistic #15971 üzenetére
Olyasmit mondtak ezzel kapcsolatban, hogy a nem ajánlatos PC-t kötni az 509-re HDMI-vel, mert csak a 609-es kapott védelmet és bemenetet (azt hiszem talán túlfesz ellen, de ez nem biztos, mert már nem emlékszem
). Használatiban ez van: There’s no picture from a source connected to
an HDMI IN: Reliable operation with an HDMI-to-DVI adapter is
not guaranteed. In addition, video signals from a PC
are not guaranteed. The HDMI video stream is compatible with DVI (Digital Visual Interface), so TVs and displays with a DVI input can be connected by
using an HDMI-to-DVI adapter cable. (Note that DVI connections only carry video, so you’ll need to make a separate connection for
audio.) However, reliable operation with such an adapter is not guaranteed. In addition, video signals from a PC are not supported. -
Sung
csendes tag
válasz
WonderCSabo #15972 üzenetére
Igazából én se értem, de az tény, hogy a 609-en már van külön bemenet PC-nek. Ezek szerint nyugodtan köthetem bármelyikbe? Én kérek elnézést, és tudom google a barátom, de mi az a passthrough?
-
Murphistic
aktív tag
Szervusz!
Amivel eddig találkoztam, ahol hasonló eset merült fel, egy TV volt. A készüléken az egyik HDMI bemenet a PC számára van fenntartve, de csak egy okból. Ha a PC DVI kimenetét kötöd rá, akkor a hangot egy külön jack bemenetről keveri a kép alá.
Van egy gyanúm, hogy itt is hasonló a helyzet. A 609-es hátán A PC-s HDMI és a VGA bemeneten kívül a hangbemenetek környékén van a hangnak egy sztereó bemenet PC felirattal. Szerintem ha a VGA bemenet vagy DVI-HDMI átalakító használatával kötnéd az erősítőre a PC-t akkor a hangot az analóg bemenetről kapná ( ez csak az én feltételezésem, de leírom, hátha a neten találsz használati utasítást, ami majd segít ).
Szerintem az esetedben jó lenne az 509-es is. A grafikus kártya kirakja a HDMI kimenetre a hangot is, azt pedig az erősítő dekódolja. Ami így elsőnek problémásnak tűnik az az, hogy az átvitt hang formátuma megfelelő legyen, de gondolom végszükség esetén PCM hangként is ki tudja küldeni a hangot a hangkártya (mármint a grafikus kártya a HDMIre) ( Bár lehet ez már nagyon elméleti gond ).
Az a tippem, hogy a bemenetek főként azért vannak elnevezeve, hogy könnyen lehessen pl. a távirányítóval váltogatni. Távirányító
Remélem segítettem valamit ,de mivel sohasem használtam ilyet ( csak üzletben szoktam közelebbről nézegetni, mert egyszer szeretnék én is egy ilyen erősítőt
) várd meg a többiek véleményét is .
-
Sung
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék szépen, mert a HD hangminőséget szeretném élvezni a számítógépem segítségével, de nehezen találom a nekem szükséges információkat.
Konfig.: Core 2 Duo E6750, Asus P5KC, Radeon HD 6850, 4 x 1 Gb Kingmax DDR2-800
Most szeretnék vásárolni egy ehhez passzoló erősítőt, ami első nekifutásra az Onkyo TX-NR509 lett volna, de mivel nincs rajta PC-s HDMI bemenet, így a nagyobb testvérét javasolták (amin már van) a 609-est.
A ráfordítható összeg szűkős és nem szeretnék elhibázott kiadást, így az lenne a kérdésem, hogy csak abban az esetben köthető rá a PC az erősítőre, ha van kifejezetten arra előkészített bemenet? Más bemenetbe nem csatlakoztathatom a HDMI kábelt? Pl. ahova a DVD, vagy konzolt lehetne.
Ha esetleg valakinek van javaslata erősítők terén (100e. alatt nézegettem), azt is szívesen fogadnám.Köszönöm,
S. -
gerzsol
aktív tag
Segítségkérés céljából fordulok hozzátok, Tudom nem pont ide tartozik
.
A számítógépem, tökéletesen működik, azonban ha windows alatt vagyok mintha elhúzás (Mint amikor a régi antennás tv-t állítod be és meggörbül a kép) lenne néha a monitor felső 1cm-es vízszintes csíkján, meg néha bevillanna egy -egy vékonyka csík, ezeket a villanásokat, netzés közben, vagy ablakváltásoknál pl két mozilla közötti váltásnál, oldal firssítésnél , új oldal betöltésénél tapasztalom. De ugyanez megvan Googel Chrome alatt is.
Játékok alatt semmi nem érzékelhető, minden tökéletesen megy.
Furmark3D tesztben 2 óra elég erős nagyfelbontású tesztelésben sem érzékeltem hibát és ki sem fagyott a gép.
Újratettem a gépet, de semmi, mintha most is látnám a csíkokat.
Mi lehet ez? A hálózati áramban lenne valami? Vagy az új tápom szórakozik? vagy VGA Hiba (de azt kétlem mert játékoknál semmi, de semmi probléma nincs) A monitorom lenne rossz? Vagy az egyik régi vinyóm halt be és az okoz ilyen (ingadozásokat).
Szerintem nem a monitor a hibás.
Ötletem sincs, fórumon sem tudtak mit mondani.Ez a sztori volt eddig, az elmúlt napokban szórakoztam a géppel. Volt aki azt mondta Driver hiba, Feltettem a gyári telepítő CD-n lévő Drivert, hátha az, de nem, Feltettem mindenből le frisebbet, próbáltam más variációt. Kicseréltem a Tápomat hogy teszteljem mert van elfekvőben egy FSP tápom, de azzal is ugyanezt a hibát csinálta. A alaplapom akkor nézettem meg szervízben amikor cserélték nekem ezt a VGA-t az alap úgy jött vissza hogy "TEST OK". Kicseréltem a túlfeszültség védős elosztót hátha az a hiba oka, próbáltam a lakásban másik 230V-os dugóba bedugni az egész gépet. Nincs változás.
Néha néha látszik csak a bevillanás, de engem zavar. Főpleg akkor látszik ha fullHD filmet nézek TV-n és kikapcsolom a filmet, egyből bevillan a kép.
Volt aki azt mondta a TV-m lehet a rossz, de a képet tökéletesen megjeleníti és Laptoppal összekötve nem csinál ilyen hibát a laptop kijelzőjén.. Nekem egy Samsung 2232BW (1680x1050) monitorom van DVI csatin kötve a VGA-ra és egy 10m-es 1.3-as HDMI-n egy LG 32LG3000 TV (1360x768)..Azért itt érdeklődöm mert a Beállított MPC-HC megy, az LG Tv-n nagy felbontású filmet nézek. és ha azt kikapcsolom, akkor a Samsung monitoron azonnal tapasztalom a bevillanást és egy teljes film megnézése után még sűrűbben tapasztalom ezt a jelenséget.
Nem elviselhetetlen, de zavar hogy van. Mintha zajos lenen a kép..
Tapasztalta valaki ezt vagy hasonló jelenséget?köszi a segítséget.
-
Zolesz007
őstag
válasz
WonderCSabo #15965 üzenetére
Megy.
Gondoltam én, hogy jó kis proci ez.
Még egyszer kösz minden segítséget!
(már csak valami BluRay anyagot kéne neki adni xD, vagy letöltöm a Prohardveres HD tesztcsomagot
)
[ Szerkesztve ]
-
Zolesz007
őstag
válasz
WonderCSabo #15963 üzenetére
Már vissza is állítottam.
Hát nemtudom, elvileg szerintem ennek a procinak már el kéne bírnia.
Intel Core i3 2310M 2.1 Ghz
Igazából ha nem babrálom (tekerek pausálok ilyenek) akkor megy folyamatosan, de ez csak 720p, FullHD-ban most nem tudom kipróbálni mert a 2 filmem ami abban van pont megy DXVA-val.
Remélem azért nem gyakoriak ezek a magas "referencia képkockás" filmek csak pont kifogtam.
Kicsit most rosszul érint mert Noti-s fórumon meg mindenki azt monda, hogy ez a HD3000 bőven jó filmezésre, fölösleges amiatt a Radeon GPU, Játékra meg egyik se jó...
Azért köszönöm szépen a segítséget!
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Zolesz007 #15962 üzenetére
Akkor nyílván a kari VPD egysége már nem bírja normálisan dekódolni az ilyen magas referencia képkockaszámmal rendelkező videókat. Én a helyedben visszaállítanám a registry trükköt, hogy az ilyen videókat a proci dekódolja, normális képpel. Már ha a proci tudja dekódolni szaggatásmentesen...
-
Zolesz007
őstag
válasz
WonderCSabo #15961 üzenetére
Anélkül nincsenek képhibák.
Amúgy ilyen egyszínű kockás lesz néhol a kép...
[ Szerkesztve ]
-
Zolesz007
őstag
válasz
WonderCSabo #15959 üzenetére
Kipróbáltam már jó csak néha képhibák vannak.
Bár gondolom akkor ez a film rossz minőségére utal.
[ Szerkesztve ]
-
Zolesz007
őstag
válasz
WonderCSabo #15954 üzenetére
1 hete vettem a gépet, úgyhogy az akkori legfrissebb minden.
DXVA checker felismeri.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
spiritex #15949 üzenetére
Milyen hosszú az a kábel? Árból ítélve 1-1.5 m lehet. Ezen a távolságon nem kellene elvileg ilyet csinálnia, de ha még megvan a régi, érdemes kipróbálni, hogy ugyanaz a film, ugyanabban a környezetben a másik kábellel mit csinál. Láttunk már karón hibás kábelt.
[ Szerkesztve ]
-
Zolesz007
őstag
Sziasztok.
Egy HP notebook-on szeretném életre hívni a DXVA-t de nem akaródzik.
Intel HD Graphics 3000 VGA van a procimban.
Win 7 64bit en 64 bites MPCHC-val próbálkozom EVR egyedi be van pipálva de DXVA nincs
-
spiritex
veterán
Tegnap lecseréltem a barátnőm plazma tv-je és a venice lejátszója közötti 3500 Ft-os Panasonic márkájú hdmi kábelt egy olcsó, 1300 Ft-os Vivanco kábelre (mert a másik máshova kellett). Szerintetek előfordulhat hogy az azóta megnézett 2 db 720p-s film képe azért akadt meg párszor 5-6 másodpercre (a hang ment tovább, csak a kép merevedett ki ennyi időre, utána elindult a kép is), mert rosszabb minőségű az új kábel? Vagy ez teljességgel kizárható és csak a véletlen műve?
-
Sala76
csendes tag
Sziasztok!
Keresem ár-érték arányban azt a legjobb médialejátszót ami jelenleg a piacon tudja a Dolby True-HD, DTS-HD ill. DTS-HD Master hangzásokat továbbítani HDMI -n!
Köszönöm a segítséget előre is!Üdv
-
Gézengúz
addikt
Hello
Kerestem a CoreAvc szóra de nem találtam így kérdezek... A legújabb 3.xxx verzió nekem pirosan és fejjel lefelé + tükörképből játssza az mkv-kat...Van amikor épp nem piros akkor fekete fehér...
Előző verzióval tán még 2.5 vagy valami ilyesmi semmi gondom nem volt...
Ötlet?
Ja lejátszó legújabb Bsplayer...
Köszi...
-
Fandango
veterán
válasz
WonderCSabo #15942 üzenetére
Azert irtam, hogy egy kicsit
-
válasz
Fandango #15937 üzenetére
Nem ismerem, de majd kipróbálom. Elsőre mondjuk nem tűnik túl jó ötletnek a z interpolálás, főleg akkor, ha amúgy nem lenne rá szükség - könnyen brazil kamerás hatást kelthet az eredmény (elveszhet egy csomó részlet).
Ezt az interpolációt modern tévén értelmetlen használni.
-
Fandango
veterán
Azt szeretném kérdezni, hogy valakinek van e tapasztalata ezzel: SmoothVideo Project (SVP)
-
válasz
Macskalóz #15933 üzenetére
"de picit fátyolosnak tűnik a kép. Csak 720p nézek.
DXVA nélkül hogyan tudom elérni a legjobb beállítást ? (MPHC) Minden leírás DXVAval foglalkozik"El lehet játszadozni a shaderekkel is az MPC-HC-ben vagy a VGA driverben is lehet a csúszkákkal szórakozni. azért nem érdemes általánosan arról beszélni, írni, hogy mi a legjobb megoldás, mert több dologtól függ és ráadásul szubjektív is a dolog.
A MadVR akadást nem tudom, mitől lehet. Nem kellene neki akadni. 720p-hez annak a procinak elégnek kell lennie. Nincs a háttérben valami vírusirtó vagy valami, ami folyton terheli?
-
Macskalóz
csendes tag
Sziasztok,
sajnos a vgam (ATi X1400) nem támogatja DXVA. Eddig BSPlayerrel játszottam le a filmeket, de picit fátyolosnak tűnik a kép. Csak 720p nézek.
DXVA nélkül hogyan tudom elérni a legjobb beállítást ? (MPHC) Minden leírás DXVAval foglalkozik :] MadVR alatt akadozik a képMonitoron nézek filmet, és ha ez számít, 4GB ram + C2D T7200 (2Ghz) proci
[ Szerkesztve ]
-
JEEMBO
aktív tag
-
spiritex
veterán
válasz
allein #15930 üzenetére
Nekem a tv-m nem tud 24p-s üzemmódban dolgozni, ezért az mpc-hc Fullscreen frekvencia állítóját a legközelebbi 70 Hz-re állítottam 24fps-es forrás esetén. Ez ugye még kevés volna a 24fps-es filmek teljesen zökkenőmentes lejátszásához, így a ReClock-al "átframe"-eltetem az ilyen anyagokat 23.333 fps-re. Ez eddig jól hangzik, és folyamatos is a lejátszás, de valamiért előjött a "tearing" effektus, amikor is a kép felső 1/3-a elég sokszor elcsúszik az alsó 2/3-ához képest rövid pillanatokra. Ezt korábban még sosem tapasztaltam. Mi lehet ennek az oka?
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Jó estét.Érdeklödni szeretnék.Általában HD filmeket felírattal szoktam nézni.Ha bármelyik filmet magyar szinkronnal szeretném megnézni,és ne kelljen újra letölteni a filmet szinkronnal,vannak csak külön szinkronok.Van valakinek tapasztalata ezzel a témával kapcsolatosan?
-
SRS
tag
Power Dvd-n kívül milyen program van amivel Bluray filmeket le lehet játszani?
-
Katumoto712
tag
válasz
WonderCSabo #15923 üzenetére
Köszi.Megnézem.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Katumoto712 #15922 üzenetére
Total Media Theatre
-
Katumoto712
tag
Sziasztok.
Bd 25 fájlt szeretnék lejátszani(Iso).
Milyen programmal tudom?Vlc nem akarja.
Kell vmi kodek hozzá,illetve program? -
JEEMBO
aktív tag
válasz
Sala76 #15912 üzenetére
Szívesen. Vagy:
http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/amd-radeon-hd-6000/hd-6450/pages/amd-radeon-hd-6450-overview.aspx#2
■Integrated HD audio controller
◦Output protected high bit rate 7.1 channel surround sound over HDMI or DisplayPort with no additional cables required
◦Supports AC-3, AAC, Dolby TrueHD and DTS Master Audio formats -
jap
aktív tag
válasz
WonderCSabo #15917 üzenetére
Tegnap este raktam újra az egész rendszert: legújabb flash (11.0.1.152), AIR, shockwave, silverlight van fent...
-
jap
aktív tag
Tehát marad 720 alatti lejátszás foxban, ha jobb minőségben akarom megnézni, akkor letölt és lejátszás MPCHC-vel
-
spiritex
veterán
válasz
WonderCSabo #15911 üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy a plugin-container.exe-t csak a ff használja..
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
Sala76 #15908 üzenetére
Pont most nézegetek hasonló témában és az árgép és e szerint:
http://www.nvidia.com/object/3d-vision-system-requirements.html
Az nVidiától a GeForce GT 520 a legolcsóbb kari így:
4 Supports high-definition 24-bit, 96 and 192 KHz multi-channel audio sampling rate support for compatible Blu-ray movies
with NVIDIA Release 260 or higher driver release and compatible movie player software.
5 Supports DTS-HD Master Audio and Dolby TrueHD audio bitstreaming support for compatible Blu-ray movies with NVIDIA Release
260 or higher driver release and compatible movie player software.[ Szerkesztve ]
-
JEEMBO
aktív tag
-
Visormail
addikt
válasz
Sala76 #15903 üzenetére
Szerintem sehogy. A 9800GT valóban nem tartalmaz hangchippet ezért a hdmi csatlakozóján csak akkor megy ki hang ha rákötöd a hangkártyád spdif kimenetét egy belső kábellel (Audio Input for HDMI: SPDIF) de mivel a hd hangok nem mennek ki spdifen ezért ebből a szempontból tökmindegy hogy a videókártyára vagy az erősítőre kötöd, abból az alaplapi hangkártyából nem tud kijönni és kész. A HD hangsávokban ott van a core adatfolyam pont a visszamenőleges kompatibilitás miatt, tehát az fog szólni.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése